Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Helpdesk/segítség

Létrehozva: 2009. augusztus 23. Létrehozta: CyClotroniC Kategória: 21336 hozzászólás

Elromlott valami? Nem úgy működik, ahogy szeretnéd? Nem tudod hogyan kell beállítani? Kérdezz bátran, hátha valaki segít!

LSdm4kaa 2011. január 6. 1470 hozzászólás 222.
Válasz nyihah #8765. hozzászólására

Valaki nem akar az Exit Through The Gift Shop hoz feliratot készíteni? :) Kap csokis sütit
:ASD:DAS:
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
nyihah 2011. január 6. 1118 hozzászólás 309.

Valaki nem akar az Exit Through The Gift Shop hoz feliratot készíteni? :) Kap csokis sütit
Válasz SonaL #8762. hozzászólására
valalki elmondaná hogy kell új blogot meg fórumot létrehozni!!

pm!!!!!!!!!!!!
Az oldal jobb felső sarkában ott a profilképed
alatta vannak ilyen "cuccok"
Rákattintasz a (tudsz követni?) Felhasználói oldal » "cuccra".
Ott a profilod és alatta van,hogy BLOG.
Rákattintasz és ott van új blog nyitása (talán)

I Never Give Up
Válasz GefroT #8761. hozzászólására
playerplantet prowar jobb mint a synhosting prowar?
Meg sem közeliti a "playerplanet" a syn szintjét.
SonaL 2011. január 6. 69 hozzászólás 3442.
valalki elmondaná hogy kell új blogot meg fórumot létrehozni!!

pm!!!!!!!!!!!!
GefroT 2011. január 6. 1691 hozzászólás 182.
playerplantet prowar jobb mint a synhosting prowar?
CSHU kedvence :$
ozy_ 2011. január 6. 1027 hozzászólás 340.
Válasz tomek. #8759. hozzászólására
soha. nem ott kell, de szerintem már leírták ezelőtt 20x
mi az h "nem ott kell"?
Nincsenek előítéleteim, mindenkit egyformán utálok!
tomek. 2011. január 6. 2759 hozzászólás 82.
Válasz ozy_ #8758. hozzászólására
valaki nemtudja teljesen véletlenül, hogy ha a valvénak írtam egy levelet egy lopott acc visszaszerzése érdekében akkor azt kb mikor adják vissza vagy mikor válaszolnak?
soha. nem ott kell, de szerintem már leírták ezelőtt 20x
Credere Obbedire Combattere !
ozy_ 2011. január 6. 1027 hozzászólás 340.
valaki nemtudja teljesen véletlenül, hogy ha a valvénak írtam egy levelet egy lopott acc visszaszerzése érdekében akkor azt kb mikor adják vissza vagy mikor válaszolnak?
Nincsenek előítéleteim, mindenkit egyformán utálok!
nyihah 2011. január 6. 1118 hozzászólás 309.
Válasz hby #8753. hozzászólására
véleményem szerint egyáltalán nem korfüggő, hogy milyen egy laptop teljesítménye. Lehet h az 5éves laptopodba az akkori csúcskategóriás alkatrészek kerültek, míg a FUKARI-éba csak átlagosak vagy gyengébbek. (mellesleg a siemens (fujitsu) egyáltalán nem nagy márka, még középkategóriába se sorolnám)

#8748 -> Tanács: használj highfps konfigot, ballhead modelleket és valamilyen gui-t
aláírnám... Van egy Amilo Pi 1505 laptopom, ott virít rajt az xp matrica de a totalcmd vagy az IE megnyitása min 6-10 mp.
pls segíts hogytudnám megoldani hogy ne dobjon ki steam mikor játszok steam connection lost al !!! pls pm !!!! léccives annélkül hogy ki offlinelnem magam pm be !!! ty
tomek. 2011. január 6. 2759 hozzászólás 82.
Válasz LacCH #8736. hozzászólására
Sziasztok,

CS 1.6-ozok, és olyan problémám volna, hogy tegnap óta ha rányomok a find serverre vagy a new game-re akkor rögtön beadja a legutoljára látogatott szervert. Nem tudok választani a szerverek között, katt a find server-re és rögön tölti a servert. Ugyanez a new game-n is. Remélem van vmi ötletetek.

Köszi a segítséget előre is.
eredeti a játék ?

és nincs véletlenül bindelve MOUSE 1-re a connect ?
vagy rakd újra :D
Credere Obbedire Combattere !
BOND_ 2011. január 6. 569 hozzászólás 683.
Válasz defcon #8749. hozzászólására
5-6éve volt laptopom (BenQ) és 2smogba vitte a 90fps-t, tehát 2éves laptopban benne lehet bőven :D

VGA Beállításoknál vedd ki a "Vertycal Sync" -t, plusz tedd windowsnál legjobb teljesítményre a gépecskédet.
Emellett -> Valós szín (VGA Ghrapics)
Nem tudom milyen videókártyád van, a cs valamennyire kis tudásom szerint a cpu-ra is támaszkodik :D ezeket leírod még többet tudunk segíteni. Mindenek előtt egy vga driver frisítást tolj.
Az utolsó javaslat, hogy 640x480ba játsz.
gl
huh^^
Ezek jól hangzanak, de nem vagyok vmi 'géphigh', ezeket hol tudom beállítani, milyen elérési útvonalom?
hby 2011. január 6. 1221 hozzászólás 280.
Válasz defcon #8749. hozzászólására
5-6éve volt laptopom (BenQ) és 2smogba vitte a 90fps-t, tehát 2éves laptopban benne lehet bőven :D

VGA Beállításoknál vedd ki a "Vertycal Sync" -t, plusz tedd windowsnál legjobb teljesítményre a gépecskédet.
Nem tudom milyen videókártyád van, a cs valamennyire kis tudásom szerint a cpu-ra is támaszkodik :D ezeket leírod még többet tudunk segíteni. Mindenek előtt egy vga driver frisítást tolj.
gl
véleményem szerint egyáltalán nem korfüggő, hogy milyen egy laptop teljesítménye. Lehet h az 5éves laptopodba az akkori csúcskategóriás alkatrészek kerültek, míg a FUKARI-éba csak átlagosak vagy gyengébbek. (mellesleg a siemens (fujitsu) egyáltalán nem nagy márka, még középkategóriába se sorolnám)

#8748 -> Tanács: használj highfps konfigot, ballhead modelleket és valamilyen gui-t
EASYBOT_ 2011. január 6. 261 hozzászólás 1389.
Válasz pirE #8750. hozzászólására
NEM.

a cd kulcs mellé írd , Nem külön lapra.
elvileg a mailben kell lennie pédaképnek
Ja megvan köszi, na csak összejön már! =)
http://hu.pokerstrategy.com/#referrer=EASYBOTKA
sevven 2011. január 6. 1405 hozzászólás 236.
Válasz sztiv.. #8741. hozzászólására
console startmovie a végén endmovie majd vegasba összerakod.
record és a videó neve :)
no holds barred
pirE 2011. január 6. 720 hozzászólás 516.
Válasz EASYBOT_ #8745. hozzászólására
Most olvasom amit visszaírtak pontosan fordítóval.
Na szóval itt van ez a "ticket":7165-WEYZ-2341
Ezt írjam le egy lapra tegyem a cd kulcshoz és egybe fotózzam le?
NEM.

a cd kulcs mellé írd , Nem külön lapra.
elvileg a mailben kell lennie pédaképnek
defcon 2011. január 6. 2787 hozzászólás 80.
Válasz BOND_ #8748. hozzászólására
Sziasztok!szeretnék 1 kis segítséget kérni.
Laptopon játszom, régebben ugyan nem volt gondom vele, de nem nyújt valami nagy teljesítményt fps terén.
2-3 éves a gép, siemens, szóval szerintem nem az a 'szarmárka'.
Füstben kifejezetten 10-15 fpsem van, és igazából 50-60 fölé sose megy. Ha tudtok bármiféle tanácsot, beállítást, microsoft frissítést vagy bármit annak nagyon örülnék. Nem akarok 100 fpst, mert a laptop mégis csak laptop, de egy fix 50-60nal én már el tudnék normálisan lövöldözni. Köszi, Fuki

gl
internazionale giocatore
BOND_ 2011. január 6. 569 hozzászólás 683.
Sziasztok!szeretnék 1 kis segítséget kérni.
Laptopon játszom, régebben ugyan nem volt gondom vele, de nem nyújt valami nagy teljesítményt fps terén.
2-3 éves a gép, siemens, szóval szerintem nem az a 'szarmárka'.
Füstben kifejezetten 10-15 fpsem van, és igazából 50-60 fölé sose megy. Ha tudtok bármiféle tanácsot, beállítást, microsoft frissítést vagy bármit annak nagyon örülnék. Nem akarok 100 fpst, mert a laptop mégis csak laptop, de egy fix 50-60nal én már el tudnék normálisan lövöldözni. Köszi, Fuki
defcon 2011. január 6. 2787 hozzászólás 80.
Válasz xain #8730. hozzászólására
Üdv!
Van eget verően nagy különbség "tudásban" a 2 egérpad között vagy vegyem amelyik jobban tetszik?

http://www.supergamer.hu/razer-goliathus-fragged-standard-mousepad-speed-edition-p-11105.html

http://www.supergamer.hu/razer-mantis-speed-mat-p-1866.html

kb mindegy :D Vedd amelyik nagyobb, meg amelyiket jobban áll neked D:
internazionale giocatore
bzt. 2011. január 6. 382 hozzászólás 1004.
Válasz miL #8737. hozzászólására
nem fog tőle fagyni hibázni a wire????
nem hiszem
Válasz pirE #8743. hozzászólására
ha nem fogadja el, írj a steamnek hogy adják vissza az accountot. levelet fogsz kapni, amivel betudod bizonyítani hogy tied az account, kapsz egy ticket számot amit tollal, olvashatóan, ráírsz a cd kulcs mellé (alá , föle, ahová kifér) lefotózod , rárakod a gépre és mellékeled mailbe
max.3 nap és megvan az account
Most olvasom amit visszaírtak pontosan fordítóval.
Na szóval itt van ez a "ticket":7165-WEYZ-2341
Ezt írjam le egy lapra tegyem a cd kulcshoz és egybe fotózzam le?
Válasz EASYBOT_ #8731. hozzászólására
Sziasztok!
Ismerősömnek ellopták az accját megpróbáltam visszaszerezni "elfelejtett jelszóval".
addig el jutottam, hogy megjött az email benne a "Verification Code", de a a "secret answerre" nem tudok rájönni miért nem jó!Amikor regelte az accot emlékezik a biztonsági válaszra de nem fogadja el.
és a mailben van egy ilyen: Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

What did customer support last reset your passphrase to?"

Nem tudok rájönni, hogy mit akar.
Segítségetek köszönöm előre is.
sorry dupla:/
Sziasztok!
Ismerősömnek ellopták az accját megpróbáltam visszaszerezni "elfelejtett jelszóval".
addig el jutottam, hogy megjött az email benne a "Verification Code", de a a "secret answerre" nem tudok rájönni miért nem jó!Amikor regelte az accot emlékezik a biztonsági válaszra de nem fogadja el.
és a mailben van egy ilyen: Please also enter the *answer* to the following question into the 'Secret Answer' field of the same dialog:

ha nem fogadja el, írj a steamnek hogy adják vissza az accountot. levelet fogsz kapni, amivel betudod bizonyítani hogy tied az account, kapsz egy ticket számot amit tollal, olvashatóan, ráírsz a cd kulcs mellé (alá , föle, ahová kifér) lefotózod , rárakod a gépre és mellékeled mailbe
max.3 nap és megvan az account
Válasz DMC #8739. hozzászólására
milyen programmal vegyem fel a demókat ?(Fraps kilőve sokat foglal )
Sony Vegasban -> Render As
sztiv.. 2011. január 6. 745 hozzászólás 499.
Válasz DMC #8739. hozzászólására
console startmovie a végén endmovie majd vegasba összerakod.
Válasz Cobretti #8735. hozzászólására
Ha jól értelmezem, ez már nem az első eset, amikor nem tudta az ismerősöd a jelszavát és régebben már resetelték neki valamire.
Na most gyakorlatilag azt kérik, hogy adja meg ezt az előző jelszót, amelyet a steamesek adtak neki.
Vagyis gyakorlatilag a jelszava a titkos kérdésre a válasz.
Írjon a Valve-nak egy levelet és küldenek új jelszót amivel be tud majd lépni, (1-2 nap a válasz) valószínűleg kérnek majd tőle valamiféle bizonyítékot hogy övé a fiók de ez nem lehet gond (Pl. doboz serial kódját lefényképezve).
Köszönöm a válaszod, utána járok mindjárt!
Egyébként írtam a supportnak, és vissza írtak, hogy nem jól látható a képen a serial (pedig a kép scannelt...)
Már 3* írtam de megpróbálom akkor meginnt!
DMC 2011. január 6. 796 hozzászólás 461.
-ako- 2011. január 6. 2557 hozzászólás 91.
Válasz fly1943 #8724. hozzászólására
-noforcemaccel -noforcemparms -freq 75 -w 640
a következöket irtam be és a cs ilyen lett
http://w970.dobd.hu/image/zoomin/4B6KSgNd8nE
na már most az a probléma hogy szeretném hogy full kép legyen
a megoldásokat megköszönném
a monitor tulajdonsagoknak vedd le a pipat a " monitor altal meg nem jelenitheto uzemmodok elrejtese " nel :D
tttttttttt
miL 2011. január 6. 62 hozzászólás 3661.
Válasz bzt. #8703. hozzászólására
ctrl+alt+delete folyamatok megkeresed a wire-t jobb klikk prioritás és alacsonyra veszed
nem fog tőle fagyni hibázni a wire????
LacCH 2011. január 6. 1 hozzászólás 19948.
Sziasztok,

CS 1.6-ozok, és olyan problémám volna, hogy tegnap óta ha rányomok a find serverre vagy a new game-re akkor rögtön beadja a legutoljára látogatott szervert. Nem tudok választani a szerverek között, katt a find server-re és rögön tölti a servert. Ugyanez a new game-n is. Remélem van vmi ötletetek.

Köszi a segítséget előre is.
Cobretti 2011. január 6. 36 hozzászólás 4844.
Sziasztok!

Ha jól értelmezem, ez már nem az első eset, amikor nem tudta az ismerősöd a jelszavát és régebben már resetelték neki valamire.
Na most gyakorlatilag azt kérik, hogy adja meg ezt az előző jelszót, amelyet a steamesek adtak neki.
Vagyis gyakorlatilag a jelszava a titkos kérdésre a válasz.
Írjon a Valve-nak egy levelet és küldenek új jelszót amivel be tud majd lépni, (1-2 nap a válasz) valószínűleg kérnek majd tőle valamiféle bizonyítékot hogy övé a fiók de ez nem lehet gond (Pl. doboz serial kódját lefényképezve).
PTS | 94.247.88.82:27195
zomgzerg 2011. január 6. 832 hozzászólás 433.
Válasz _uTty #8733. hozzászólására
Üdv mindenkinek remélem tudtok segiteni.

Van 1 eredeti CD/DVD Counter Strike-om (half life2 game of the year) Cd kulcs is megvan csak az a probléma hogy csinálok 1 accontot és amikor beirom a cd kulcsot kéri a dvd-t hogy rakjam be a meghajtoba (na és itt jön a bibi) a DVD tiszta karcos felrakni még ugyahogy felrakta a játékot de a steam kiirja hogy (please insert your half life 2 game of the year cd or dvd into your drive.

Magyarul nem jó a cd-m ezügyben mit lehet tenni?
valakinek valami ötlet?
az vmi 1000 éves kiadás.. meg ha a lemez is karcos, nem volt az a cdkey aktiválva már ennyi idő alatt másik accountban? mert 1 key 1 account, csak abba fogsz tudni játszani amibe először be lett regelve.
_uTty 2011. január 6. 5 hozzászólás 10995.
Üdv mindenkinek remélem tudtok segiteni.

Van 1 eredeti CD/DVD Counter Strike-om (half life2 game of the year) Cd kulcs is megvan csak az a probléma hogy csinálok 1 accontot és amikor beirom a cd kulcsot kéri a dvd-t hogy rakjam be a meghajtoba (na és itt jön a bibi) a DVD tiszta karcos felrakni még ugyahogy felrakta a játékot de a steam kiirja hogy (please insert your half life 2 game of the year cd or dvd into your drive.

Magyarul nem jó a cd-m ezügyben mit lehet tenni?
valakinek valami ötlet?
koalabear 2011. január 5. 46 hozzászólás 4287.
Válasz xain #8730. hozzászólására
Üdv!
Van eget verően nagy különbség "tudásban" a 2 egérpad között vagy vegyem amelyik jobban tetszik?

http://www.supergamer.hu/razer-goliathus-fragged-standard-mousepad-speed-edition-p-11105.html

Szerintem http://www.supergamer.hu/razer-goliathus-fragged-standard-mousepad-speed-edition-p-11105.html ezt vedd meg . Nekem ilyen van ! De szerintem nem éreznél különbséget
EASYBOT_ 2011. január 5. 261 hozzászólás 1389.
Sziasztok!

xain 2011. január 5. 63 hozzászólás 3631.
Üdv!

dexi 2011. január 5. 2025 hozzászólás 142.
Válasz gamb1t #8728. hozzászólására
am nekedis kinzudvan?
deathadderem van de glide nélkül ez se csúszik :D használhatod nélküle de nem az igazi
gamb1t 2011. január 5. 1711 hozzászólás 180.
Válasz dexi #8726. hozzászólására
nembirja a 75 herzet a monitorod...launch optionsbe -freq 60
am nekedis kinzudvan?
 torzsi üzenete: *öcsémvan,és kussolj te ribanc... lantnemlátottsenkifaasznyomorék
Válasz dexi #8725. hozzászólására
mindenképp vegyél hozzá glideot méghozzá az első jó lesz...és a v2 integrált hangkártya mellett is kurvajó (a fekete "usb" v2-höz 25k-ért jár ss hangkártya )
köszi szépen, http://www.pixel.hu/katalogus.php?termek=876-steelseries-kinzusiberia-v2-pack -ezt rendelem.., 28kért, szerintem egész jó ár ezekért.:)
 torzsi üzenete: *öcsémvan,és kussolj te ribanc... lantnemlátottsenkifaasznyomorék
Válasz fly1943 #8724. hozzászólására
nembirja a 75 herzet a monitorod...launch optionsbe -freq 60
Válasz gamb1t #8723. hozzászólására
lehet, hogy rossz helyen vagyok, DE:
ha QCK-m van és Kinzu-t akarok venni, hallottam ilyesmiket hogy nemcsúszik eléggé, kell hozzá glide-t venni...milyen glidet?

Kinzuglide, vagy őt, vagy
őt ?

de az is lehet, hogy nem kell. Ez mellett véleményeket szeretnék kérni az egérről , hogy mégis milyen.ezmellett SS Siberia v2 ugyanúgy hozza a legendás formáját egy szar integrált hangkártya mellett is?
köszi.:)
mindenképp vegyél hozzá glideot méghozzá az első jó lesz...és a v2 integrált hangkártya mellett is kurvajó (a fekete "usb" v2-höz 25k-ért jár ss hangkártya )
fly1943 2011. január 5. 17 hozzászólás 6879.
lehet, hogy rossz helyen vagyok, DE:
ha QCK-m van és Kinzu-t akarok venni, hallottam ilyesmiket hogy nemcsúszik eléggé, kell hozzá glide-t venni...milyen glidet?

Kinzuglide, vagy őt, vagy
őt ?

de az is lehet, hogy nem kell. Ez mellett véleményeket szeretnék kérni az egérről , hogy mégis milyen.ezmellett SS Siberia v2 ugyanúgy hozza a legendás formáját egy szar integrált hangkártya mellett is?
köszi.:)
zsoofika 2011. január 5. 1 hozzászólás 19947.
NAGYON KELLENE A SEGÍTSÉG!!!
CS 1.6 -ozok és van egy szeró amin eddig játszottam.. bátyám az én gépemen kezdett el cs-zni egy másik szerón, majd amikor föl akartam lépni a megszokott szeróra : tölt azután lefagy és jobbik esetbe kidob az egész játékból ( nem csak a szeróról hanem kilép a játékból, szóval asztalra dob ki ), rosszabbik esetben lefagy az egész laptopom.. nem tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?? Már egy csomóan próbáltak segíteni, de mind hiába... valaki azt mondta, hogy ezt töröljem : clientregistry.blob viszont foggalmam sincs, hogy ez mi.. Az újrarakással is próbálkoztam, viszont nem rakja rendesen újra..
LÉCCIVES valaki segítsen...:(((((
Előre is köszönöm : ))
nyihah 2011. január 5. 1118 hozzászólás 309.
Válasz Norbi____ #8720. hozzászólására
Üdv.

Érdeklődnék hogy demo-t mivel tudok megvágni illetve feliratokat , effekteket rakni bele. Frag Movie szeretnék csinálni.
Köszönöm a válaszokat előre is.
http://titusmedia.atw.hu/
Üdv.

Érdeklődnék hogy demo-t mivel tudok megvágni illetve feliratokat , effekteket rakni bele. Frag Movie szeretnék csinálni.
Köszönöm a válaszokat előre is.
defcon 2011. január 5. 2787 hozzászólás 80.
Válasz DRagonRider #8712. hozzászólására
Tud valaki segíteni counter strike source-zok és egy szerveren amikor belépek kidob és ezt írja ki: Disconnect: Your client has failed to authorize in time. Please reconnect or restart your game. Mit csináljak hogy jó legyen?
steames? (eredeti) vagy letöltött CSS?
Ha letöltött, vedd meg -css motor már nemigen enged fel ns-t :) Ha eredeti, próbálj meg több, különböző szervert. Esetleg FULL CSS / Steam reinstall.
internazionale giocatore
Maniacc- 2011. január 5. 302 hozzászólás 1221.
Válasz DetoxinGabbana #8716. hozzászólására
Szerintem 460-at vegyél. Szerintem. Intel+Nvidia páros nem volt rossz sohasem nekem a konfigomban lévő gép kibaszott jó. Semmi bajom nem volt még vele eddig, neked meg még a procid is jobb lenne.
Még az is lehet, hogy megkisérlem a 470-et. És akkor videokártya problémám nem mostanában lenne, ha csak meg nem hal. De eddig úgy vagyok, hogy 460 vagy 470 lesz.
gaTe 2011. január 5. 11 hozzászólás 8227.
AMD hotfixet mar raktam fel nemegyet nemkettot... de ugyanaz a hiba a 10.10/ 10.11./10.12nel is. Tobb otletem mar nemigen maradt