Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

CS: Tagfelvétel & csapatkeresés

Létrehozva: 2009. augusztus 23. Létrehozta: CyClotroniC Kategória: 1.6 23450 hozzászólás

Itt lehet a csapatotokba új tagokat toborozni, illetve a magányos játékosok itt promózhatják magukat, hátha megnézi őket valaki. Ha Source csapatot vagy embert keresel, akkor erre nézelődj: http://www.counter-strike.hu/topic/20/CSS_Tagfelvetel_es_csapatkereses

Bolbun 2010. április 4. 30 hozzászólás 5324.
Mondjuk a fórum pont arra van, hogy az ilyen kérdéseket feltegyék... De igen, a google-ben is meg lehetett volna találni a választ. De itt is!! Amúgy én se tudtam, hogy mire jó, ha van steam-em meg azt se, ha nincs. Nekem azért van, mert még anno csak úgy lehetett játszani :)
hunnii 2010. április 4. 2114 hozzászólás 132.
Válasz Akos40 #3809. hozzászólására
Várjál. Én nem azt mondtam hogy "kockának" lenni bűn, azt se hogy nem vehetők ember számba. Hanem csak felhúztak mert annyit kértem tőlük hogy magyarázzák el hogy miért jó az ha van Steam-ed.
De ennyire nem képesek.
a google még mindíg a barátod, aki ennyire nem képes, az miért ül le játszani?
ajánlani tudom csak a www.startlapjatekok.hu oldalat
if y'all don't like me, BLOW ME!
Akos40 2010. április 4. 25 hozzászólás 5778.
Válasz Bolbun #3807. hozzászólására
A kockaság nem bűn! Nem értem miért kell ezzel mindig "bántani" mást. Kérlek én ismerek olyan "kockát" aki naponta 10 órát wowozik anno meg 10 órát cs-zett, úgy, hogy mellette testépítő volt és az orvosira készült... Mondjuk magán tanulóként. Ezek szerint ő is csak egy kocka tehát nem vehető normális ember számba. Mellesleg aki több játékkal játszik egyszerre nem jelenti azt, hogy kocka csak max azt, hogy sok a szabad ideje és az ingere új dolgok megismerésére.
Várjál. Én nem azt mondtam hogy "kockának" lenni bűn, azt se hogy nem vehetők ember számba. Hanem csak felhúztak mert annyit kértem tőlük hogy magyarázzák el hogy miért jó az ha van Steam-ed.
De ennyire nem képesek.
Ja és ki ne felejtsem. Ismerek nagyon sok embert akikkel nap mint nap együtt játszottam még régen esténként a wow keretein belül és amondó vagyok, hogy sokkal jobb fejek voltak, mint azok akiket IRL ismertem. Az iskola és a torna klubbok teli vannak ilyen-olyan gátlásos emberekkel akik idegesítőek. Egyik a pénzével van eltelve pedig nincs neki a másik a külsejével, pedig még sosem volt kapcsolata a 3. a sport/tanulmányi teljesítményével, pedig még egy érme/oklevele vagy egyéb elismervénye sincs. Ejnye. Csak egy kicsit kell belegondolni a dolgokba.
És mielőtt jönne, hogy azért volt ott számomra sokkal több szimpatikus arc, mert azonos volt az érdeklődésünk már most megcáfolnám! Volt olyan akivel soha nem elegyedtem volna beszélgetésbe, mert semmi közös nem volt bennünk. Mégis egyetlen dolog kapcsán el tudtunk vonatkoztatni mindenféle orientáltságtól és csak a "másik személlyel" beszélgettünk mindentől függetlenül
A kockaság nem bűn! Nem értem miért kell ezzel mindig "bántani" mást. Kérlek én ismerek olyan "kockát" aki naponta 10 órát wowozik anno meg 10 órát cs-zett, úgy, hogy mellette testépítő volt és az orvosira készült... Mondjuk magán tanulóként. Ezek szerint ő is csak egy kocka tehát nem vehető normális ember számba. Mellesleg aki több játékkal játszik egyszerre nem jelenti azt, hogy kocka csak max azt, hogy sok a szabad ideje és az ingere új dolgok megismerésére.
Válasz Akos40 #3805. hozzászólására
Ennyit kértem az oldalon lévő emberektől.
1 normális emberi lény van a honlapon.
akkor te nem vagy az !?
köszönjük emese
Ennyit kértem az oldalon lévő emberektől.
1 normális emberi lény van a honlapon.
-PLANE- 2010. április 4. 727 hozzászólás 512.
Válasz Akos40 #3795. hozzászólására
Legalább nem vagyok olyan kocka hogy egész nap a játék előtt ülök és még életem sincs. Naponta max. 2 órát játszok vele nem többet. Szerintem neked életed sincs. Egész nap a számítógép előtt ülsz, és arra vered magad hogz milyen IstenCsászár vagy ebben a játékban. Ennyit rólad...
hogy
boe:az én whmnak és aimomnak az aeq sem jelent gondot:S
Válasz FlyerZ #3801. hozzászólására
figyelj.. az egészet nemérted... ok 13 éves vagy nem kötök bele attól még lehetsz értelmes. Oké te is megvagy a saját álláspontodon de figylej elmagyarázom h mért jó ha steames vagy.
1. Mert megvetted eredetibe a játékot. Amin keresztül tudsz barátokat szerezni, társalogni stb
2. Mert non steamen több a csíter, gyengébbek a játékosok
3. Mert ha indulsz majd a csapatoddal egy steames ligán, akkor észreveszed, hogy a játék nemcsak abból áll hogy lősz, hanem a taktikán is alapul. Hiddel steames szerveren többet fogsz fejlődni.
4. Az idősebb játékosoknak van steamjük, így még normálisabbak is mint egy 10 éves. Vagyis ha bekerülsz egy steames klánba, akkor ott valszeg normálisabb, "modorosabb" (hu e gecire jool megfogalmaztamxD) játékosok vannak.
5. Ha látják egy szerveren h belövöd amit bekell, akkor nemfognak egyből enked ugrani h csíter, mert látják h steames vagy, vagyis sejtik h sok ligán, steames szerveren játszol és elfogadják ( néha ) h jó játékos vagy...

van még 1000 dolog... de te tudod, csak mielött mindenkit itt oltasz tudd hogy itt az emberek akik bereggeltek ide azoknak 99,999999% -a steames :]
Van egy értelmes ember ezen az oldalon emberek!!
Válasz Spider007 #3799. hozzászólására
hehe 1.csak 1x kell megvenni nem pedig havonta fizetni ezt szerintem sokan megtudnák oldani csak szarnak rá 2. nem kockulok ezzel egész nap mivel vannak a CS-nél jobb játékok is 3.mindég abbahagyom mert megunom (unalmas egy játék nem kicsit) 4.Az nem kockaság ha épp nincs más dolgom és leülök játszani valamivel.Ja és te azt honnan veszed hogy nincs életem?
1. Nem mondtam egy szóval se hogy havonta fizetni kell érte.
2. Akkor meg pléne hogy kocka vagy ha egyszerre 10 játékkal játszol 19 éves létedre, helyett tanulhatnál, sportolhatnál valamit.
3. Ehhez nincs mit hozzá fűzni mert igazad van.
4. Nem azt mondtam hogy nincs életed, csak annyit "hogy SZERINTEM életed sincs".
FlyerZ 2010. április 4. 443 hozzászólás 870.
Válasz Akos40 #3797. hozzászólására
De osztom mert igazam van.
figyelj.. az egészet nemérted... ok 13 éves vagy nem kötök bele attól még lehetsz értelmes. Oké te is megvagy a saját álláspontodon de figylej elmagyarázom h mért jó ha steames vagy.
1. Mert megvetted eredetibe a játékot. Amin keresztül tudsz barátokat szerezni, társalogni stb
2. Mert non steamen több a csíter, gyengébbek a játékosok
3. Mert ha indulsz majd a csapatoddal egy steames ligán, akkor észreveszed, hogy a játék nemcsak abból áll hogy lősz, hanem a taktikán is alapul. Hiddel steames szerveren többet fogsz fejlődni.
4. Az idősebb játékosoknak van steamjük, így még normálisabbak is mint egy 10 éves. Vagyis ha bekerülsz egy steames klánba, akkor ott valszeg normálisabb, "modorosabb" (hu e gecire jool megfogalmaztamxD) játékosok vannak.
5. Ha látják egy szerveren h belövöd amit bekell, akkor nemfognak egyből enked ugrani h csíter, mert látják h steames vagy, vagyis sejtik h sok ligán, steames szerveren játszol és elfogadják ( néha ) h jó játékos vagy...

van még 1000 dolog... de te tudod, csak mielött mindenkit itt oltasz tudd hogy itt az emberek akik bereggeltek ide azoknak 99,999999% -a steames :]
elmeek huggyozni, de szarok visszajönni :D
Válasz Akos40 #3797. hozzászólására
habizti
#3798: ...
Spider007 2010. április 4. 234 hozzászólás 1516.
Legalább nem vagyok olyan kocka hogy egész nap a játék előtt ülök és még életem sincs. Naponta max. 2 órát játszok vele nem többet. Szerintem neked életed sincs. Egész nap a számítógép előtt ülsz, és arra vered magad hogz milyen IstenCsászár vagy ebben a játékban. Ennyit rólad...
hehe 1.csak 1x kell megvenni nem pedig havonta fizetni ezt szerintem sokan megtudnák oldani csak szarnak rá 2. nem kockulok ezzel egész nap mivel vannak a CS-nél jobb játékok is 3.mindég abbahagyom mert megunom (unalmas egy játék nem kicsit) 4.Az nem kockaság ha épp nincs más dolgom és leülök játszani valamivel.Ja és te azt honnan veszed hogy nincs életem?
romolN1 2010. április 4. 397 hozzászólás 977.
:D:D:D:D
egy senki vagy+
Válasz hunnii #3796. hozzászólására
egy 13éves,nonsteames, aki 2hete regelt be ne ossza már az észt :)
egy 13éves,nonsteames, aki 2hete regelt be ne ossza már az észt :)
Válasz Spider007 #3793. hozzászólására
próbálj nonsteam szeron tgf-et.Ott találsz hozzád illő klánt...Vagy anyucit erőltesd meg hogy adjon pénzt steamre és gyere vissza.
Sziasztok, source-ra klán kéne ha volna... 10 éve cs-ztem először. Azóta nagyon sokszor abbahagytam valami más program miatt, mint pl. wow, cod, tanulás, edzés stb. Mindenesetre most ismét rákaptam a dologra. Nem ígérek semmit. Mivel a 10 évből kb. 7 évet(a maradék 3at sem egyhuzamban) nem játszottam fps-es játékkal ezért (is), a lövész tudományom hagy rendesen kivetni valót maga után, de a tapasztalat a pályák ismerete és a taktikák örökre szólnak. Az igazat megvallva sosem voltam jó a face to face "who is the better "skil-esebbl" player.." megoldásokban. Én az eszemmel lőttem le a másikat! Ez azért alakult így ki, mert az elején rákentem a gépem milyenségére, hogy képtelen vagyok jól lőni, a végén mikor helyből felszálló lett már a gépem rátörpentem, hogy ez pusztán azért van, mert képtelen vagyok a játéktudásomhoz mérten lődözni. Szomorú, de igaz!:)
Ettől függetlenül ez egy "könnyű" játék, tehát nem okoz gondot se waron, sem pedig egyéb helyzetben a tőlem megszokott "elvártat" hozni...

Szóval meghagyom a steamID-met arra az esetre ha valakit érdekel.
ID.: Bolbun15
Spider007 2010. április 4. 234 hozzászólás 1516.
Válasz Akos40 #3790. hozzászólására
Mindegy haggyuk inkább ezt a beszélgetést...
Nem fogok ezért pénzt kidobni...
próbálj nonsteam szeron tgf-et.Ott találsz hozzád illő klánt...Vagy anyucit erőltesd meg hogy adjon pénzt steamre és gyere vissza.
Válasz cNc1_-___-INAKTIV- #3791. hozzászólására
Hát látod, ezér lopjál eggyet, mert nincs fölösleges 2000 FT-t ;-)
Miért neked van Steam-ed?
Válasz Akos40 #3790. hozzászólására
Hát látod, ezér lopjál eggyet, mert nincs fölösleges 2000 FT-t ;-)
Válasz cNc1_-___-INAKTIV- #3789. hozzászólására
Ne égess ki ::::::
Válasz Akos40 #3788. hozzászólására
Az a lényeg hogy ugyanúgy tudsz játszani vele mint nélküle.
Nekem a játék a lényeg és kész.
Ne égess ki ::::::
Válasz FRG-Fury #3787. hozzászólására
Bárkinek lehet steam accountja csak a játékot kell rá megvenni. Hogy mi a különbség? Ne égess ki kérlek
Az a lényeg hogy ugyanúgy tudsz játszani vele mint nélküle.
Nekem a játék a lényeg és kész.
FRG-Fury 2010. április 4. 1195 hozzászólás 288.
Válasz Akos40 #3786. hozzászólására
Nem értem. Mi a jó abban ha van Steam-ed? Van valami különbség?
Bárkinek lehet steam accountja csak a játékot kell rá megvenni. Hogy mi a különbség? Ne égess ki kérlek
Sokan élnek kik meghalhatnának, s sokan meghaltak, kik még élhetnének...
Válasz FRG-Fury #3785. hozzászólására
Akkor kedved se legyen itt csapatot keresni x|
Nem értem. Mi a jó abban ha van Steam-ed? Van valami különbség?
Válasz Akos40 #3783. hozzászólására
De nincs kedvem venni
Akkor kedved se legyen itt csapatot keresni x|
Válasz mwe-.- #3778. hozzászólására
fixmix csapatba embert: 16+
Mennék x/
De nincs kedvem venni
Válasz maokaki #3781. hozzászólására
szerezz steamet
VEGYEN!
ne szerezzen ;-)
(remélemérted)
maokaki 2010. április 4. 620 hozzászólás 605.
Válasz Akos40 #3780. hozzászólására
CS 1.6- tal játszom 3 éve, NonSteam-es vagyok, 14 éves vagyok.
TGF valahol?
szerezz steamet
CS 1.6- tal játszom 3 éve, NonSteam-es vagyok, 14 éves vagyok.
TGF valahol?
davcs1__- 2010. április 4. 1073 hozzászólás 319.
Csapatba embert , pm!
mwe-.- 2010. április 4. 62 hozzászólás 3654.
fixmix csapatba embert: 16+
rikike007 2010. április 4. 9 hozzászólás 8917.
sziasztok. Sources klánt keresek. msn: rikike007@freemail.hu
shoN 2010. április 4. 96 hozzászólás 2843.
Válasz NOEL #3775. hozzászólására
max hltv-ből láthattál mid+ csapatot...
:D
NOEL 2010. április 4. 685 hozzászólás 531.
Válasz PAN1gLoRd #3766. hozzászólására
mid+ csapatba 2 embert!
több infóért irj privát üzenetet, adok elérhetőségek
skillfake kíméljen
max hltv-ből láthattál mid+ csapatot...
*DEAD* Foley: meleg vagyok
L_x_O 2010. április 4. 99 hozzászólás 2795.
Válasz .zOrbaisKAs #3767. hozzászólására
asdadadaasa április tréfa

töky magyarországon nincs olyan hogy high max hájg de az csaló :)
Telljesen igaz. :-)
Lehet hogy most sok mindenkit sértek meg, de magyarországon nem értem a "pro" szó jelentését. Tényleg pronak hívjátok azokat akik világ szinten semmit se tudnak?(És most kérnék elnézést minden verseny szerűen játszó player-től) de nem hiszem hogy világszinten(!!) nagyon sok high van köztünk. Magyarországot tekintve persze sok midhigh++ van, de én inkább SpawN-t, vagy get_right, f0rest, stb.-t mondanám pro-nak/midnek.
Azthiszem e hozzá szólásomra sok kritika fog érkezni, de remélem sok mindenki megértette mire gondolok :-)

Mivel nem offolnék: az előző csapatkereséses hsz-mre még annyit hozzá fűznék hogy csak olyanok keressenek meg akik minimum napi 3-4 wart letolnak.
bb~
FreaKy_ 2010. április 4. 106 hozzászólás 2678.
Válasz Raid3n #3770. hozzászólására
HI all!
Egy teljesen új és/vagy amatőr klánt keresek Pest megyén belül (Bp.-it is ) Írj az E-Mailemre:
gorog.ricsi@freemail.hu
köszi addig is hello és jó gamet mindenkinek
:D mé bp nem pestmegyében van?o.O
Válasz .zOrbaisKAs #3771. hozzászólására
igazából nem neked írtam a kis irományomat hanem akinek te is beírtál :)
vágom vágom.:)
jo8 bb

gg ANCI :D
Válasz hunnii #3769. hozzászólására
igen. mert pl tegyük fel, hogy egy buta,gyengébb játékos beírja, hogy ő mid, akkor azt, aki nála jobban játszik, de csak lowmid-re írja magát vagy low+ ra, azt meg sem nézik!? (én tapasztaltam már ilyet, később persze rájöttek, hogy mi a helyzet)

én ezért nem írok "skill"-t
igazából nem neked írtam a kis irományomat hanem akinek te is beírtál :)
Raid3n 2010. április 4. 1 hozzászólás 19447.
HI all!
Egy teljesen új és/vagy amatőr klánt keresek Pest megyén belül (Bp.-it is ) Írj az E-Mailemre:
gorog.ricsi@freemail.hu
köszi addig is hello és jó gamet mindenkinek
Válasz .zOrbaisKAs #3768. hozzászólására
jah sok a mid meg a high de valójában néha a szart se lövibe..... am elég tág kifejezés am tudod mit jelent az a szó h "skill" képesség meg kell nézni aztán megtudod :)

edit: a te hozzá szólásodhoz fűztem hozzá
igen. mert pl tegyük fel, hogy egy buta,gyengébb játékos beírja, hogy ő mid, akkor azt, aki nála jobban játszik, de csak lowmid-re írja magát vagy low+ ra, azt meg sem nézik!? (én tapasztaltam már ilyet, később persze rájöttek, hogy mi a helyzet)

én ezért nem írok "skill"-t
Válasz hunnii #3756. hozzászólására
ez a "skilled?" kérdés szerintem annyira butaság.

mindenki "mid,mid+"-ot mondd magáról, mert manapság az a divat. (még ha a real low,low+ is lenne)

ugyanis a low az lenéző kifejezés lett, és azt meg ugye (szinte) senki sem mondja magára.

szerk: ha már itt tartunk. te mit mondanál a te skilledről?
jah sok a mid meg a high de valójában néha a szart se lövibe..... am elég tág kifejezés am tudod mit jelent az a szó h "skill" képesség meg kell nézni aztán megtudod :)

edit: a te hozzá szólásodhoz fűztem hozzá
Válasz -snatch- #3761. hozzászólására
Jó jó, de én akkor is high vagyok.
asdadadaasa április tréfa

töky magyarországon nincs olyan hogy high max hájg de az csaló :)
PAN1gLoRd 2010. április 3. 755 hozzászólás 488.
mid+ csapatba 2 embert!
több infóért irj privát üzenetet, adok elérhetőségek
skillfake kíméljen
maokaki 2010. április 3. 620 hozzászólás 605.
a high az még low hozzám képest
hunnii 2010. április 3. 2114 hozzászólás 132.
ez megkérdőjelezhetetlen.
L_x_O 2010. április 3. 99 hozzászólás 2795.
kor:15
Steam:on
Ventri: on
Mikrofon: Működő képes, nem recsegő
Játéktapasztalat:1.8 év, többnyire mixelek, beugrózok.

Szintúgy benne vagyok alapításban is ám nincsen lovettám szerverre :D
Elvárnám hogy ne visítsanak mikrofonba, 14,15 év legalább meglegyen, PM
-Roonys 2010. április 3. 319 hozzászólás 1165.
www.retro-team.oom.hu/tgf