Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Esport1: Minden esport 1 helyen!

Közlemény 2016. július 9. Drang 0 hozzászólás 15496 olvasás Címkék: Call of Duty OGC Battlefield Starcraft 2 League of Legends FIFA DotA 2 Counter Strike: Global Offensive

Esport1

ESPORT1, MINDEN ESPORT 1 HELYEN! (BÉTA VERZIÓBAN)

MI EZ A SZÓVICC: NÉV ÉS SZLOGEN?

Játék és egyben szójáték! Az esport viszont nem vicc, ahogy az Esport1 sem.  Ha úgy nézzük mint szócikk, akkor cikkek, vagy inkább szavak halmaza. De viccet, játékot, szóviccet, szójátékot félretéve, íme mint szótári szócikk:


Az esport1, egy magyar nyelvű hírportál, amelynek célja, hogy közelebb hozza a hazai és nemzetközi esportot a játékosokhoz, rajongókhoz.

Nem titok régóta készülünk erre és nem túlzás, ha azt írjuk, hogy az életünk álma válik valóra azzal, hogy esportokról tudósíthatunk Nektek. Mindannyian a gaming világból jöttünk, játékosok vagyunk, akik minőségi és értékes tartalmak gyártására teszik most fel az életüket.

De pontosan tudjuk: az esport és így az esport1 sem rólunk, hanem Rólatok, játékosokról, szurkolókról szól. Éppen ezért arra buzdítunk, hogy Ti is aktívan vegyetek részt az oldal életében. Kövessetek minket, kommenteljetek, mondjátok el a véleményeteket, segítsetek nekünk az oldalt fejleszteni (ahogy olvasható Béta verzióban vagyunk, ezért se láttok egyelőre olyan sok játékról híreket) és mutassuk meg: van helye a magyar esportnak a világban. Mi pedig segítünk, válaszolunk a kérdésekre, közben pedig építjük kívülről az oldalt és belülről a szerkesztőséget és ami a legfontosabb, hogy szállítjuk nektek a híreket az esport világából.

Kezdetként egész hétvégén élőben tudósítunk majd nektek a kölni CS:GO major torna izgalmairól, sőt, hozunk nektek némi exkluzív, "egyszer az életben" ajándékot is, de erről majd később. ;)

Kövessetek minket:

 

Kapcsolódó linkek

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.