Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Cadred - Márciusi CSS Top10

eSports 2012. április 18. n0Rb1 3 hozzászólás 1362 olvasás

Cadred - Márciusi CSS Top10

Nem mondhatni, hogy elsiette a Cadred.org stábja a márciusi top10-es listát, hiszen már Húsvét is elmúlt lassan 2 hete és csak most érkezett meg az aktuális legjobbak besorolása. A legfőbb kérdés talán az volt, hogy megtartja-e a helyét a {#gf} Team VeryGames, avagy sem. Hát, nem tartotta…

Utazzunk vissza a történelemben, még mielőtt belevágnánk az márciusi tízesbe. 2010. július 7-ét írtunk, amikor megjött az egy hónappal korábbi top10. Ekkor történt meg az, ami után lehetetlen volt a francia csapatot letaszítani a trónról: a VG az akkori {#sk} Reason Gaminget megelőzve foglalta el az őt megillető pozíciót és egészen máig kellett várni, hogy a Cadred által felkért szavazóknál ne a Kévin „Ex6TenZ” Droolans által vezényelt gall alakulat legyen a befutó. Egyébiránt a franciák ekkortájt kezdtek bele nagy menetelésükbe, hiszen néhány hónappal a trónra ülésük előtt még csak a 6. helyet foglalták el a top10-ben, de lehagyták előbb a {#gf} ROCCAT{#dk} überG33KZ párost, majd az imént említett Reasont is maguk mögé utasították.

Térjünk át a 2012. márciusi ranglistára. Kissé érdekes a helyzet, hiszen már a Copenhagen Games is beleszámított március hónap történéseibe, ami másfél héttel ezelőtt ért csak véget… Felszólaltak ez ellen, illetve e mellett is a Cadred.org oldalán a fórumozók, de ezzel együtt a {#gb} mousesports trónfosztását már senki nem veheti el Sam „RattlesnK” Gawn & Co.-tól. A második helyig „zuttyant” vissza a VG, mely talán egy i45 győzelemmel visszaszerezheti a koronát, ám az {#dk} Epsilon eSports is jön felfelé, mint a talajvíz, hogy aztán az mTw-ről ne is beszéljünk… A {#gf} Tt.Dragons viszont egyenesen 3 helyet lépett vissza a létrán, többet, mint honfitársaik annak ellenére, hogy ők előrébb végeztek Koppenhágában. Érdekes mindenesetre. Az viszont már annyira nem meglepő, hogy a németek közül 2 gárda is bekerült a legjobbak közé, az egyik a {#de} Team ALTERNATE, akik másodikak lettek Dániában, de „csak” a 6. helyet foglalják el. A {#fi} ROCCAT aka Finnish Royalty is egyre csak lejjebb és lejjebb kerül, most a 7. pozícióban álltak meg, ám ha így folytatják személyes kedvenceim, akkor nem sokáig írhatok róluk eme havi besorolások kapcsán. A {#dk} Copenhagen Wolves megtartotta 8. helyét, utánuk pedig két újonc, a {#dk} SharkGaming és a másik némeet bagázs, a {#de} logiX e.V. következik, ők ketten zárják a top10-et. Kikerült tehát a két fragmester, az {#pt} FM!Sapphire és az {#gb} FM!Toxic is, de talán a már említett Insomnia rendezvény által, mely jövő héten hétvégén kerül megrendezésre Angliában, visszakerülhetnek a legjobbak közé.

A lista elkészítése a már megszokott módon történt: a Cadred stábjából öten szavaztak, akik között 1 új arc is feltűnt, aki az első idei top10 összeállításában segédkezett. Az állandó "szakértők", név szerint Richard "Gonzo" Lewis és Mick "Rickeh" McGhee, a két főszerkesztő, illetve Ben "ben0" Balcombe, aki korábban a {#gb} Zboard csapatának is a tagja volt. Visszatért James „PEZ” Perrott is, aki tehát saját csapatát nem láthatja az új tízesben, illetőleg egy új arc, akik a Cadred szerkesztőségéhez is csatlakozott, Oliver „orcl” Subbley. Ők öten adták le voksaikat, illetőleg az utóbbi hónap legjobb 10 csapata között szereplőktől 1-1 embert kértek fel, hogy állítsa fel a saját listáját. Minden szavazat egyenlő, az első helyezett 10, a második 9, a harmadik 8 és így tovább pontban részesül.

1. {#fr} mousesports - Hughsy, Mx, RattlesnK, Re1ease, pete
3
132 pont
2. {#fr} Team VeryGames - apEX, Ex6TenZ, mK(!), NBK, RpK
1
110 pont
3. {#fr} Epsilon eSports - frozt, gla1ve, HUN:DEN, JOKERN, kev1n
2
102 pont
4. {#fr} mTw.int - cajunb, hudzG, nooky, weber, wilzOOO
3 101 pont
5. {#gf} Tt.Dragons - maLeK, ScreaM, shox, SmithZz, Uzzziii
3
92 pont
6. {#de} Team ALTERNATE - fel1x, kRYSTAL, mnL, Rak, SolEk
85 pont
7. {#fi} ROCCAT - aNGeldusT, CISU, disturbed, kononen, nashje
4
62 pont
8. {#dk} Copenhagen Wolves - AnK, Nico, smF, socN, xlo 47 pont
9. {#dk} SharkGaming - 3k2, FeTiSh, gravityy, Helsing, purityy
40 pont
10. {#de} logiX e.V. - DavoN, enkay, fl0w, r0b, TuGuX
20 pont

Kapcsolódó linkek

avatar #3
twer 2012. április 26. 98 hozzászólás 2879.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
Szerintem igen, de ez az én véleményem :)
avatar #2
twer 2012. április 22. 98 hozzászólás 2879.
Ha a RG még meglenne, akkor ők is ott lennének..:)
avatar #1
TRuve 2012. április 18. 52 hozzászólás 4109.
Jézus egy tt.dragons így lecsúszott ? sztem nem kelelt volna lentebb huzni csak a cph games miatt :/