Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Razer DeathAdder - újratöltve

Cikkek/Interjúk 2009. december 21. Sanci 44 hozzászólás 21202 olvasás Címkék: egér

Razer DeathAdder - újratöltve

Továbbvinni ami müködik…

Anno az első jobb egerem egy Microsoft MS 3.0 volt, jó pár évig húzta, de miután végleg kilehelte a lelkét komoly gondban voltam, ugyanis alig lehetett már kapni, hisz a 4.0-t erőltette a gyártó, ami az elődjéhez képest még finoman fogalmazva egy vakvágány volt. Máig meg nem értett dolog számomra, hogy miért nem tudott az MS gyorsan reagálni a 3.0 hiányára, amit az utódja képtelen volt pótolni – remélem akadnak még olyan olvasók köreinkbe, akikkel együtt kutattunk még fellelhető 3.0-k után akkoribanJ Egy rövid időre még is ráfanyalodtam, de szerencsémre ekkortájt lett ismertebb hazánkban a Razer márkanév a Diamondback egérével, amiből elég hamar került egy az asztalomra. Ő is viszonylag sokáig húzta, a Copperhead volt az első próbálkozás a leváltásra, de a gyenge lézeres szenzora visszakényszerítette a mellőzött kategóriába, majd jött a sokak szerint a Razer márkanévnek igazi sikert hozó DeathAdder.

A 3.0 után ez volt az első olyan egér ami azonnal megtetszett formára és kialakításra, a középen kiemelkedő kis domborulat nekem egyből a 3.0-t jutatta eszembe – csak sokkal élesebb vonalakkal dolgozott a razer – értem ez alatt a hirtelen lecsapott elejét például -. Úgy látszik a Razer viszont tanul az elődök hibáiból, ugyanis ami egyszer már működött és bevált, azt igyekszik még inkább javítani, és itt szerencsére nem a külső változtatására kell gondolni. Persze nem mehetünk el szó nélkül amellett a tény mellett, hogy ezek a fejlesztések mellett még „futószalagon” jönnek az új fejlesztések is mind külcsín mind pedig belbecs téren. És itt el is érkeztünk a mostani tesztalanyunkhoz, a Razer DeathAdder 2.0hoz. Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy sokak örömére a külső változatlan maradt. Nézzük viszont mi változott?

Csomagolás:

A Doboz méretre és kialakításra maradt a régi. A fed lap immáron dombornyomott lett, ami kinézetben nem igazán tér el elődjétől, itt azonnal tudatják velünk, a legfontosabb újítást, és nem maradhat el a „For Gamers by Gamers” reklámszöveg sem. Én először a v1nél találkoztam azzal a megoldással, hogy a fedlap nem nyílik ki magától mert egy kis tépőzár erősíti a dobozhoz, ez szintén megmaradt. Kinyitva az egerek csomagolásánál mára általánossá vált átlátszó műanyag résszel találkozunk, ahol a plasztikon keresztül megtapogathatjuk kicsit az eszközt. A hátoldalon 10 nyelven van feltüntetve az egér specifikációja – amiről lejjebb olvashattok -, plusz egy rövid rendszerkövetelmény, ahol azt is megtudhatjuk, hogy nem csak Windows alatt, hanem Mac alatt is tökéletesen működhet a rágcsáló. A dobozt kibontva az egér mellett egy igényes fekete papírtok található, amiben több katalógus is fellelhető: Quick Start guide / Master Guide / Razer termék katalógus / hitelesítő oklevél / matrica. Driver Cd viszont sehol, bár igaz a doboz hátulján felhívják a figyelmünket, hogy internetkapcsolat kell a megfelelő driver letöltéséhez. Ezen mondjuk kicsit meglepődtem, mert az előző verzióhoz CD is járt, de igazából nekem személy szerint nem hiányzik, mert nagyon ritkán fordul elő velem, hogy a gyári kapott driverrel kezdem a telepítést, jobban szeretem letölteni a legújabbat az adott termékhez.

Specifikáció:

 • 3500dpi Razer Precizion 3,5G-s infravörös szenzor
 • Ergonomikus jobb kezes kialakítás
 • 1000hz / 1ms válaszidő
 • 5 külön programozható „hypersponse” gomb
 • „On-the-- fly sensitivity” szabályozó
 • „Allways on” mód
 • Ultra nagy csúszásmentes gombok
 • 16bit ultra szélessávú adatkommunikáció
 • 60-120 inch / másodperc és 15G-s gyorsulás
 • „Zero accustic ultraslick” teflon talpak
 • Arany borítású USB csatlakozó
 • 7 lábnyi könnyű csomómentes egér zsinór
 • Méret: 128mm hosszú, 70mm széles, 42,5 magasság

Deathadder VS Standard egér:

 

Instal/Driver:

Miután eltávolítottam a régi Deathaddert teljesen az asztalomról és a gépemből, jöhetett az ifjabb razer gyermek. Eddig én még nem sűrűn találkoztam csomómentes kábellel, sőt… Szerintem minden eladott kábellel rendelkező termékem, inkább „CSomo kompatibilis”, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én eddig nem sűrűn tudtam úgy elmenni például lanra, vagy bootcampre, hogy a táskámba pakolt perifériák kábelei ne gubancolódjanak össze, ha gondosan feltekertem őket ha nem. Első ránézésre ez az új – számomra mindenképp -, megoldás működőnek tűnik, persze nem rohantam el most egy bootcampnyi távolságot perifériákkal megtömött táskával a hátamon, de amíg bebűvészkedtem az USB-t a megfelelő helyére, és a kábelt is el illetve felvezettem az asztalra, kellemeset csalódtam. Nem kezdett közeledni egyik-másik zsinórhoz sem, és „szilárdan” lógott, ott és úgy, ahogy én akartam. Plusz ezzel a húzással valószínűleg végleg sikerül feledtetni a régebbi Diamondback viszonylag hamar kontakthibássá váló kábelét.

Kíváncsian vártam, hogy reagál e valamit arra az egér, hogy idősebbik testvére volt eddig használva. A válasz nem, új drivert kellett telepíteni, amit a razer support oldaláról pillanatok alatt le tudtam tölteni – Érdekes, hogy ők csak simán DeathAdder 3500DPI –nek nevezik az oldalukon az egeret- Jó hír viszont, hogy a driver már tartalmazza a firmware-t így nem kell különféle „tartsd lenyomva a gombot, húzd ki az egeret, állj fejen, pördülj meg kétszer” mutatványt alkalmazni, hogy megfelelően működjön az egerünk. A driver kinézete szintén maradt a régi

A főoldalon választhatunk, hogy hány HZ-n – 125/500/1000- illetve DPI-n -450/900/1800/3500 - menjen az egerünk. Nem csak az 5 gombot programozhatjuk kényünk-kedvünk szerint, hanem akár a fel/ legörgetésre is szabhatunk új funkciót. Érdemes még megemlíteni az „Advanced Funciont” is ami két álmenüből áll, az egyikben bármilyen billentyűt beállíthatunk az adott egérgombra, a másikban viszont komplett makro parancssort rakhatunk össze. Azaz akár egy komplett bevásárlást is ráprogramozhatunk, a haladóbbak pedig megpróbálhatják, mondjuk a dragshotot 1 gombra ráerőltetni.

A sensitivity fülön állíthatjuk az egér a Scroll és a Dupla kattintás érzékenységét is, a legútibbinál még egy „tesztmező” is rendelkezésünkre áll. Plusz itt található az „on the fly sensitivity” be és kikapcsoló doboza is. Hogy ez micsoda? Bármilyen játék vagy alkalmazás közbe tudjuk módosítani az egér érzékenységét, csak rá kell bindelnünk valamelyik gombra ezt a funkciót, majd lenyomni, és a görgővel máris csökkenthetjük vagy növelhetjük a sensinket.

Az Advanced Setting fülön található még 4 csuszka, a felső kettővel a függőleges illetve a merőleges érzékenységet állíthatjuk külön-külön, plusz itt állítható még a Windows Egér érzékenysége, és adhatunk még egy kis gyorsítást is az egérnek, ha lassúnak tituláltuk.

Kanyarodjuk kicsit vissza a főoldalra, ahol lehetőség nyílik egy-egy komplett beállítás elmentésére, illetve akár több készítésére is. Szám szerint 5 különböző profilt készíthetünk magunknak, ahol nem csak a gombok bindjeit változtathatjuk, hanem gyakorlatilag bármit. Egy játéknál ez nem feltétlenül hasznos, viszont ha valaki több különböző játékkal is játszik, akkor könnyen hasznát veheti ennek a funkciónak.

Teljesítmény:

Miután sikeresen működésre bírtam az egeret és beállítottam mindent célba is vettem egy DM szervert, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem rontották el az egeret valami gagyi szenzorral. Bár igaz ezt nehéz lett volna, hisz szerencsére nem cserélték le lézerre az eddig hibátlanul működő infravörös optikát – Persze lehet napjainkban már tökéletesre csiszolták azt a technológiát, de bennem még élénken él, hogy mit szívtam a copperheaddel -. A minden beállítás alatt értem, hogy ugyan úgy kalibráltam a 2.0-s verziót is, mint elődjét, egyedül a DPI-t toltam fel a maximumra. Nagyot is néztem, hisz elsőre olyan volt mintha az egér visszarakta volna a gépemre a száműzött egérgyorsítást. Ekkor eszembe jutott az egyik reklámszlogenjük, hogy „77%-l kevesebb mozgás”… Ennek örömére el is kezdtem játszadozni a sensivel, de szerencsére nagyon gyorsan megtaláltam a számomra ideális beállításokat és mehettem is vissza.

Ha már szóba jött a DPI-k közti különbség, számomra meglepő volt, hogy érzésre ennyi különbség van az eddig megszokott 1800 illetve a 3500 DPI között. Le is mértem játékba, hogy mégis mennyivel fordul többet vagy kevesebbet az egér. A deathadder 1-l 300fokot fordultam a QPAD Masterpadomon széltől-szélig. Ugyan ezen a távolságon a V2-vel már 560 fokot sikerült megtenni, teljesen azonos beállítások mellett.

Mivel én már régóta DeathAddert használok, csak az emlékeimre tudok támaszkodni, ha a megszokás témakörről kell írnom. Anno pillanatok alatt hozzászokott a kezem, és alig akarta engedni, hisz ahogy a bevezetőben is írtam, azonnal a 3.0 fogását elevenítette fel bennem, egy sokkal pontosabb és modernebb érzékelővel – amit már a Diamondback használatánál meg is szoktam -.

A gombok sem változtak semmit, azaz az első 2 egérgomb miatt nincs megtörve az egér, kb az egér 2/3tól már le is nyomható, a mutató és középsőujjnak pedig egy kis „meder” van kialakítva, ami még kényelmesebbé teszi a rágcsáló használatát. A külső oldaliak sem zavartak különösebben sose. Ha le akartam nyomni őket könnyen felcsúsztatható rá a hüvelykujj, illetve ha épp nem szerettem volna őket használni, akkor bőven akadt alattuk hely az ujjamnak. Mondjuk ez mind egyéni ízlés, kézforma és fogástechnika kérdése, tehát ez nyílván mindenkinek saját magának kell kitapasztalni és valószínűleg mindenki kicsit máshogy gondolja.

Konklúzió

Minden fontosabb tényezőt igyekeztem figyelembe venni illetve leírni. Véleményem szerint a DeathAdder az egyik legjobb egér, ami a piacon található. A 2.0-s verzió igazából a magasabb DPI és az új zsinóron kívül nem hoz komolyabb újításokat. Ergonómiailag számomra eddig is ez az egér volt a legjobb, szerencsére nem is engedték, hogy valami kreatív tervező átszabja. Játék során nagyon hamar megszokható, nagyon pontos gyors és kényelmes vele játszani és ezért rövid idő alatt meg is szerethető. Annak, aki nemrég szerzett be egy 1.0-s verziót nem feltétlenül kötelező a csere. Viszont ha akadnak olyanok, akiknek jó ideje megvan ráfér már a csere, és eddig meg voltak vele elégedve, akkor nem lőnek vele bakot, ha a 2.0-s kiadást választják – gyanítom az 1.0 nem is nagyon lesz fellelhető -. És persze azok is bátran sétálhatnak be a pixelbe megtapogatni, akik eddig 3.0-t használtak, de úgy érzik valami modernebb egérre vágynak. Az egyetlen negatívum amit fel lehet hozni, hogy nincs valami speckó razer akció, hogy aki visszaviszi a régi deathadderét, és lecseréli erre az kap X ezer forint kedvezményt:)

Játékos vélemények:

volgare.OGC spinner: Azért tetszik, mert a formája 3.0hoz kísértetiesen hasonlít, mégis a razertől megszokott minimál súllyal van felvértezve. Jobbkezes használatra van kialakítva. Emellett a mérete is megfelelő számomra, mivel a nagyobb egerek közé sorolható, így nem tűnik el az egér a nagy kezemben.

D7 // CyClotroniC:Számomra egy egérnél az első számú prioritás a kényelem. Fontos, hogy a mérete, súlya, formatervezése ideális legyen, így ezáltal kényelmes legyen a használata is. A technikai specifikációi abszolút korszerűek, és használat közben se volt még vele problémám az általam próbált felületek (műanyag, fém, szövet) egyikén se.  Halkan azért meg kell említeni az egyetlen hátrányát is, hogy a gyárilag felszerelt skatezeket hamar megeszik a kemény egérpadok, aztán pedig az egér alja kezdi el fogyasztani az egérpad felületét, így leginkább szövetpadosoknak ajánlanám, vagy azoknak, akik 2-3 havonta hajlandóak skatez-re áldozni.

A DeathAdder egy nagy darab, jobb kezes egér, ami nem fog elveszni a nagyobb tenyerekben se, ugyanakkor nem nevezhető nehéznek sem, ha valakinek ez fontos tényező lenne. A puha, gumiszerű borítása annyira jó, hogy utána már kifejezetten furcsa más egeret kézbe venni.  Bár árfekvésre csak a középkategóriába esik, szerintem kár lenne 10-20 ezerrel drágább egereket vásárolni, hiszen ez is bőven tökéletes bármelyik FPS játékhoz, ráadásul ebben az árkategóriában nem láttam még ettől jobb egeret. Gyors, pontos, kényelmes és szép egér, letisztult designnal, felesleges, zavaró extra gombok és funkciók nélkül. Csak ajánlani tudom.

stYle Xplod: Elsősorban azért vettem ezt, mert régen 3.0-val játszottam és ennek az egérnek gyakorlatilag ugyanaz a külseje mint annak, a felülete is nagyon jó mert nem csuszkál róla a kezem, és ami tetszik bár gondolom ez a többi razer egérnél is igy van már az az, hogy a driverben egyből tudom a HZ-et is állítani ami azért jó, hogy ha kompó lanra megyek akkor nem kell a regekkel szenvednem, és mivel egy új teknológiájú egér ezért sokkal precizebb is mint a 3.0.

t0m0_r: Sosem szerettem a razer egereket, mert mindnek olyan furcsa formája van, nem tudtam normálisan megfogni. Mígnem a 8. IKARI-mat vittem vissza a pixelbe és mondták hogy válasszak másik egeret, akkor fogtam meg a deathaddert, és azóta sem engedtem el. A formájával nagyot alkottak, kézre esik, de annyira mégsem nagytestű mint mondjuk az IKARI. Lézeres, eddig még egyszer sem csúszott a kurzor (vagy a célkereszt) tökéletesen pontos, és esztétikailag sem utolsó a villogó razer jellel a tetején.

SPARX:Nos az igazság az hogy már számtalan egeret kipróbáltam,de eddig a Razer Deathadder volt az az egér ami mind ergonómiailag,mint pontosságban azt tudta/tudja nyújtani ami egy hardcore gamer számára szükséges feltétel(pontosság,kényelem,kezelhetőség,kialakitás). Persze mivel én nem tartozok a hardcore arcok táborba, nálam elsősorban a kényelem és a pontosság játszotta a fő szerepet. A játék mellett,bátran használható különféle programok (Photoshop,After Effects,3ds max) használatára,hiszen l a photoshopnál elengedhetetlen egy jó egér,hiszen a precíz,pontos mozdulatok nagyon fontosak. Ebben játszik nagy szerepet az 1800 DPI-s infra szenzor ami a legkisebb mozgást is érzékeli. Végezetül annyit tennék a fent leírtakhoz,hogy ha ezt az egeret választjuk érdemes talán egérpadot is váltanunk. Jó tudni azonban hogy pl: a Steelpad S&S nem a legjobb választás egerünk számára,mivel elég hamar szétkarcolja az alját+ megtépázza a hyper glideokat is. Egérpad alternatívának javaslom a Qpad CT large változatát,vagy egyéb szövetes megoldásokat.

Annyit még végezetül elárulhatok, hogy azok se csüggedjenek akik inkább a logitech 518-s formavilágot kedvelik, hisz a Razer számukra is tartogat opciót, ami nem más mint a Razer Imperator

Az egeret a pixel bocsájtotta rendelkezésünkre!

avatar #44
chenjinyan január 18. 06:58 1160 hozzászólás 305.
yaoxuemei20180118coach factory outlet
asics shoes
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
adidas yeezy
nike shoes outlet
ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray ban outlet
ugg boots
michael kors outlet
coach outlet
nike shoes for men
uggs outlet
adidas nmd r1
ugg outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
polo outlet
air max shoes
nfl jerseys
prada outlet store
uggs outlet
coach factory outlet
ugg outlet online clearance
uggs outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet
ugg outlet
coach outlet store online
christian louboutin outlet
nike outlet
michael kors outlet online store
nike outlet store
moncler jackets
pandora jewelry
coach outlet
ralph lauren outlet
cheap uggs
michael kors outlet online
canada goose outlet store
coach outlet canada
canada goose jackets
supreme hoodie
coach factory outlet
christian louboutin outlet
ugg outlet store
valentino outlet
canada goose outlet
tory burch handbags
ugg boots clearance
longchamp handbags
ugg outlet
canada goose jackets
canada goose outlet store
valentino shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet store
michael kors outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach canada
michael kors handbags
ray ban outlet
canada goose outlet
canada goose uk
michael kors outlet
mont blanc outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren
canada goose jackets
fred perry polo
polo outlet
michael kors outlet online
fred perry polo
yeezy boost 350
ugg outlet store
coach outlet online
uggs outlet store
cheap jordans
cheap oakley sunglasses
coach outlet
michael kors outlet clearance
ugg boots outlet
fred perry polo
longchamp handbags
michael kors outlet stores
ugg outlet
canada goose uk
uggs outlet
coach outlet online
pandora jewelry
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
fred perry outlet
cheap jordans
uggs outlet
pandora charms
polo outlet
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
canada goose jackets
uggs outlet
christian louboutin sale
coach outlet
polo ralph lauren outlet
nike outlet
kate spade handbags
pandora jewelry
cheap ray bans sunglasses
canada goose outlet online
canada goose
adidas yeezy shoes
valentino outlet store
lebron james shoes
coach outlet
polo ralph lauren
coach outlet
cheap ugg boots
ugg outlet store
mulberry outlet
ugg outlet
canada goose
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
christian louboutin uk
ugg outlet online
yeezy boost 350 v2
nike outlet store
kate spade outlet
hermes outlet
canada goose jackets
adidas nmd
cheap nfl jerseys
adidas outlet
mont blanc outlet
ugg outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
mont blanc pens for sale
coach outlet online
pandora bracelet
michael kors outlet store
christian louboutin outlet
michael kors outlet
mbt outlet
cheap nba jersey
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
michael kors outlet
nfl jerseys wholesale
canada goose outlet
ralph lauren outlet
canada goose outlet
canada goose
polo outlet
ugg outlet
coach outlet online
canada goose jackets
michael kors handbags
coach outlet store online
mbt shoes outlet
adidas yeezy shoes
ugg outlet store
michael kors outlet store
ralph lauren uk
ugg boots clearance
cheap jordans
adidas shoes for women
cheap snapbacks
jordan retro
polo ralph lauren
moncler sale
nike outlet store
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
ray ban outlet
ugg boots
canada goose jackets
ray ban sunglasse
moncler outlet
ugg outlet
ugg outlet
adidas outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
cheap uggs
ugg outlet
michael kors outlet online
ugg boots clearance
avatar #43
chenlina 2017. november 16. 360 hozzászólás 1083.
jianbin1116
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
uggs outlet
cheap ray ban sunglasses
ugg outlet online clearance
oakley sunglasses
true religion outlet
true religion jeans
kate spade outlet
ray ban sunglasses
coach outlet store online
nike air huarache
michael kors outlet online
canada goose outlet
burberry canada
oakley sunglasses wholesale
mont blanc pens
canada goose coats
ugg boots
uggs outlet
coach outlet
ugg outlet
lacoste polo shirts
cheap jordan shoes
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
canada goose uk
canada goose uk
ugg outlet stores
cheap uggs
uggs outlet
ugg outlet
ugg boots
ugg outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
coach outlet
ugg boots on sale
ferragamo shoes
ferragamo outlet
cheap ugg boots
coach outlet online
tory burch outlet
nike air max 90
valentino shoes
canada goose coats
oakley sunglasses
mulberry bags
polo ralph lauren
giuseppe zanotti outlet
ugg boots cyber monday
air max 90
ugg outlet
ugg outlet
ugg boots on sale
cheap oakley sunglasses
fitflops sale clearance
coach factory outlet
tory burch outlet online
kate spade outlet online
canada goose outlet store
tory burch outlet
ray ban sunglasses outlet
birkenstock shoes
coach outlet online
michael kors outlet
kate spade outlet online store
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
cheap mlb jerseys
mont blanc pens
ugg boots
michael kors cyber monday
canada goose uk
cheap jordan shoes
ugg boots
uggs outlet
ugg outlets
coach outlet
canada goose outlet
lacoste soldes
kobe 9 elite
cheap nhl jerseys
christian louboutin outlet
canada goose outlet
ugg outlet
swarovski crystal
kate spade outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
uggs outlet
michael kors outlet online
nike air huarache
michael kors outlet
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet
ray ban sunglasses
adidas nmd r1
canada goose outlet store
michael kors handbags outlet
cheap uggs
ugg boots uk
uggs outlet online
christian louboutin sale
tory burch sandals
hermes belts
coach outlet
burberry outlet
new balance outlet
uggs clearance
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
ugg outlet online
mac tools
hermes birkin
ugg boots outlet
michael kors outlet
michael kors wallets
fred perry polo
mulberry handbags sale
ugg boots
prada shoes
longchamp pas cher
michael kors outlet
nike air max 1
coach outlet
ralph lauren shirts
ysl outlet
burberry outlet
moncler coats
pandora charms
swarovski outlet store
canada goose outlet
kate spade outlet online
cheap oakley sunglasses
jordan shoes
ugg clearance
air force 1 shoes
birkenstock shoes
polo ralph lauren
michael kors handbags clearance
mulberry outlet
ed hardy clothing
canada goose jackets
ugg boots clearance
michael kors outlet online
canada goose
cheap ugg boots
adidas nmd
canada goose jackets
lebron shoes
uggs outlet online
coach outlet online
true religion jeans sale
cheap snapbacks
longchamp outlet store
nike store uk
oakley sunglasses
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
coach factory store
pandora charms sale clearance
uggs outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ugg outlet store
canada goose coats
pandora jewelry
ralph lauren
canada goose coats
michael kors outlet
canada goose outlet
kate spade handbags
vans outlet
canada goose outlet
nike foamposite
ugg boots on sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
kate spade
coach outlet store online
moncler outlet
michael kors outlet online
soccer cleats
fitflops shoes
polo ralph lauren outlet
canada goose jackets
coach outlet online
ugg outlet store
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
kate spade outlet
michael kors outlet
longchamp bags
polo ralph lauren
nike roshe run
ugg outlet
adidas uk
ray ban sunglasses sale
giuseppe zanotti shoes
canada goose outlet store
canada goose jackets
ugg boots black friday
canada goose outlet
ugg outlet
polo outlet factory store
nhl jerseys wholesale
michael kors outlet online
polo ralph lauren outlet
coach handbags
canada goose outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet
uggs outlet
ugg outlet online
ugg outlet
canada goose jackets
nike free 5
polo ralph lauren
ugg outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet store
canada goose parka
polo ralph lauren
canada goose outlet
ugg boots for women
michael kors outlet
jordan shoes
canada goose jackets
oakley sunglasses
ferragamo shoes
mlb jerseys wholesale
coach outlet online
nike factory outlet
canada goose outlet store
uggs outlet
longchamp pas cher
michael kors canada
nfl jerseys
canada goose jackets
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
coach outlet
ugg boots
canada goose uk
coach outlet online
tods outlet
coach factory outlet
thomas sabo charms
christian louboutin online
nike air max
canada goose outlet
swarovski outlet store
canada goose uk
birkenstock outlet
michael kors outlet online
vans shoes
polo ralph lauren
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
fitflops
michael kors outlet
ugg canada
canada goose outlet store
canada goose cyber monday
pandora outlet
michael kors factory outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
christian louboutin shoes
michael kors handbags
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet store
michael kors outlet sale
kobe shoes
canada goose outlet
mbt shoes
uggs outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
nike outlet online
uggs outlet
canada goose outlet store
michael kors handbags
ray-ban sunglasses
cheap ugg boots
uggs outlet
coach outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
uggs on clearance
mulberry uk
polo outlet
polo outlet
hermes outlet
uggs outlet
coach outlet online
true religion outlet
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets
mcm outlet
canada goose outlet
coach outlet
canada goose coats
mulberry handbags
coach outlet store
lebron james shoes
canada goose coats
canada goose outlet online
coach factory outlet
coach outlet
ugg boots
true religion jeans
fred perry polo shirts
ray ban sunglasses outlet
pandora charms
canada goose coats
coach outlet
christian louboutin uk
mulberry handbags
cheap jordans
canada goose outlet
coach outlet
kate spade outlet online store
tory burch outlet stores
nike trainers
polo outlet
michael kors outlet
cleveland cavaliers jersey
moncler jackets
uggs outlet
polo ralph lauren
coach handbags on sale
ray ban sunglasses outlet
canada goose
polo ralph lauren outlet
longchamp pliage
canada goose uk
mac outlet
moncler outlet
jordan shoes
tory burch outlet online
swarovski outlet
ugg outlet
fitflops
fitflops sale clearance
adidas store
michael kors outlet online
nike outlet store
canada goose outlet store
ferragamo shoes
coach outlet store
ugg outlet
lakers jerseys
canada goose uk
ray ban sunglasses
nike shoes for women
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
uggs on sale
michael kors uk
canada goose coats
mlb jerseys
canada goose jackets
michael kors handbags
longchamp outlet
canada goose outlet online
coach outlet
thomas sabo
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
fitflops uk
air max uk
ray ban sunglasses
polo ralph lauren shirts
mulberry bags
christian louboutin outlet
ugg outlet
lacoste polo
ray bans
uggs outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
tory burch outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
nfl jersey wholesale
true religion outlet
fitflops shoes
canada goose coats
polo outlet online store
canada goose uk
fitflops sale clearance
ray-ban sunglasses
canada goose uk
ugg boots outlet
michael kors bags
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses wholesale
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet store
cheap soccer jerseys
coach outlet online
canada goose outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
mulberry sale
true religion jeans
michael kors outlet online
nike trainers
pandora outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nike blazer pas cher
true religion jeans sale
ugg outlet stores
coach canada
louboutin shoes
canada goose jackets
snapbacks wholesale
cheap jerseys
michael kors outlet online
supra shoes
ralph lauren outlet
coach outlet online
canada goose outlet
uggs outlet
coach outlet online
true religion outlet
longchamp pas cher
coach outlet
polo outlet online
longchamp solde
uggs outlet
louboutin shoes
mulberry outlet
ugg boots
ralph lauren
ray ban sunglasses
true religion jeans
coach outlet online
christian louboutin
nhl jerseys
cheap nfl jerseys
ugg outlet online
michael kors uk
nfl jerseys wholesale
christian louboutin shoes
canada goose jackets men
coach outlet
ugg outlet store
prada outlet
michael kors outlet online
canada goose jackets
coach outlet
longchamp handbags
ugg outlet
canada goose outlet store
nba jerseys
ralph lauren polo shirts
kobe bryant shoes
canada goose outlet store
canada goose outlet
pandora jewelry
ugg outlet
cheap jerseys wholesale
ferragamo shoes
coach outlet store online
ugg cyber monday
cheap ray ban sunglasses
tory burch outlet online store
canada goose outlet store
uggs outlet
canada goose jackets
air max trainers
salomon outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
canada goose coats
coach outlet store online
coach outlet store
canada goose outlet
longchamp outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
ray-ban sunglasses
ugg outlet
coach outlet online
coach handbags
ferragamo shoes sale
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
canada goose outlet online
polo ralph lauren
yeezy boost
longchamp solde
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
michael kors wallets for women
prada sunglasses for women
canada goose jackets
michael kors
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
cheap jordans free shipping
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ferragamo outlet
canada goose outlet store
ray ban sunglasses outlet
canada goose parka
michael kors outlet online
canada goose outlet
ugg boots
kevin durant shoes
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap ugg boots
ecco outlet
michael kors outlet
true religion outlet
mulberry handbags
canada goose outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
uggs outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren shirts
ugg boots
michael kors outlet online
coach factory outlet
canada goose outlet store
coach canada
true religion jeans
coach factory outlet
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
ugg boots outlet
swarovski uk
oakley sunglasses
moncler outlet online
coach handbags outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren factory store
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
yeezy boost
mulberry bags
cheap ray ban sunglasses
canada goose uk
true religion jeans
fitflops uk
christian louboutin sale
michael kors outlet clearance
foamposite shoes
michael kors outlet online
soccer shoes
football shirts
reebok outlet store
ralph lauren
michael kors outlet clearance
swarovski outlet
uggs outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet clearance
nike air max 90
uggs outlet
ugg boots
hermes outlet
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans
hermes belt
canada goose uk
polo ralph lauren
canada goose outlet store
uggs outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
canada goose outlet store
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans for sale
jordan shoes
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg outlet
true religion jeans
air jordan 4
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
canada goose jackets
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
nhl jerseys for sale
ugg outlet
mulberry handbags
cheap oakley sunglasses
ugg boots on sale
ugg outlet
polo shirts
uggs on sale
ralph lauren polo
coach outlet
coach outlet store online
michael kors
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
canada goose outlet
pandora charms
michael kors outlet
michael kors handbags
canada goose outlet
christian louboutin shoes
fitflops sale
ugg boots clearance
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
burberry outlet store
puma outlet
ferragamo outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
adidas outlet store
uggs outlet
ugg boots
canada goose outlet
canada goose coats
snapbacks wholesale
avatar #42
happynn123 2017. július 12. 94 hozzászólás 2947.
nike air force
fitflops clearance
adidas nmd r1
longchamp le pliage
ferragamo belt
van cleef
tom ford sunglasses
cartier bracelet
lebron 14
kobe shoes
hogan outlet
curry 3
longchamp bags
nike roshe run
adidas tubular
Kanye West shoes
true religion jeans
retro jordans
ultra boost
yeezy boost 350
cheap jordans
longchamp
nike air zoom
adidas superstar
cheap basketball shoes
nmd
led shoes for kids
asics running shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet store
pandora charms
tory burch shoes
lebron james shoes
vibram fivefingers
michael kors uk
stephen curry shoes
kyrie 3 shoes
roshe shoes
kobe 9
nike air force 1
yeezy shoes
longchamp
longchamp bags
jordan shoes
louboutin shoes uk
cheap jordans
cheap jordans
chrome hearts online
retro jordans
kobe 11
air max 2016
falcons jersey
air jordan
jordan shoes
adidas yeezy boost
links of london
chrome hearts
lacoste outlet
james harden shoes
yeezy boost 350
fitflops
kobe 11
adidas superstar shoes
nike air max 2017
adidas neo
longchamp sale
yeezy boost 350
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
adidas stan smith
michael kors handbags
air force 1
adidas tubular shadow
michael kors factory outlet
nike huarache
pandora charms sale
michael kors outlet online
dior sunglasses
adidas nmd
longchamp
michael kors handbags outlet
kobe basketball shoes
nike air max
hermes belt
kyrie 3
curry 3 shoes
adidas ultra
kyrie irving shoes
tory burch outlet
longchamp handbags
pandora charms
air yeezy
lebron 14 shoes
adidas nmd
nike dunks shoes
chrome hearts online store
yeezy boost 350
five finger shoes
adidas nmd
adidas ultra boost
tom ford eyewear
adidas superstar shoes
nike air force 1
fitflops sale clearance
jordan shoes
pandora jewelry
michael kors handbags
nike polo
jordan retro
michael kors outlet store
timberland boots
kobe sneakers
adidas nmd
yeezy
atlanta falcons jersey
lacoste outlet
led shoes
links of london
adidas stan smith shoes
http://www.kobeshoes.uk
patriots jersey
adidas stan smith sneakers
michael kors purses
nike air huarache
basketball shoes
michael kors outlet
longchamp bags
led shoes
links of london outlet store
roshe run
louboutin shoes
michael kors handbags
adidas tubular shadow
reebok outlet
prada sunglasses
ferragamo belts
longchamps
dior glasses
michael kors outlet
jordans for cheap
reebok shoes
pandora bracelet
chrome hearts
adidas ultra boost
lebron 13 shoes
michael kors outlet online
air jordan shoes
light up shoes
kobe 9
true religion jeans
cheap jordans
nike air max
nike zoom
nike polo shirts
yeezy boost
michael kors
adidas superstar
michael kors factory outlet
lacoste online shop
new england patriots jersey
nike air zoom
air jordans
yeezy boost
nmd
hermes belts for men
nmd
nike huarache
yeezys
adidas ultra boost uncaged
air max
longchamp outlet
kyrie shoes
tory burch shoes
brady jersey
adidas nmd runner
adidas gazelle
yeezy shoes
jordan shoes
nike zoom
harden shoes
michael kors outlet
nike roshe one
yeezys
pandora jewelry
chrome hearts online
nike roshe run
curry shoes
adidas tubular
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
cheap jordans
yeezy shoes
authentic jordans
nike huarache
yeezy boost 350
adidas online shop
chrome hearts online
nike roshe uk
cheap jordans
air jordan
yeezy boost
lebron 13
nike football boots
links of london sale
prada glasses
af1
lacoste polo
michael jordan shoes
timberland outlet
michael kors outlet online
yeezy shoes
kobe basketball shoes
yeezy boost 350 v2
adidas ultra boost
true religion
yeezy boost
hermes belts
nike zoom running shoe
kobe shoes
yeezy boost 350
true religion outlet
cheap jordans
adidas nmd
burberry scarf
nike mercurial
michael kors outlet store
air max 2017
longchamp outlet
nike dunks
yeezy boost
jordan shoes
yeezy boost 350
lebron shoes
van cleef arpels
nike air force
air jordan shoes
michael kors handbags
kobe shoes
cheap jordans
longchamp bags
michael kors outlet
hogan outlet online
michael kors outlet
true religion outlet
michael jordan shoes
kobe bryant shoes
retro jordans
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike air huarache
fitflops
hermes belt
adidas yeezy
asics shoes
air force 1
longchamp handbags
adidas stan smith
yeezy boost 350 v2
avatar #41
wtywty123 2017. július 4. 81 hozzászólás 3190.
look mizuno wave for nike outlet distant michael kors outlet online lands, jerseys from china or cleveland cavaliers to ralph lauren outlet find michael kors a vans outlet beautiful oakley vault woman, adidas superstar for falcons jerseys which oakley vault they bills jerseys have jordan release dates 2015 to face hogan outlet prejudices nba jerseys people ralph lauren outlet online thought hermes of michael kors uk their north face era. cheap nfl jerseys Along reebok the coach outlet online way, the north face the hollister online mind watches canada has tory burch outlet been talking giants jerseys about chiefs jerseys travel, lunette ray ban discovery, juicy couture handbags books patriots jerseys and the north face outlet a rayban huge adidas change. nike free 5.0 When polo ralph the bengals jerseys boy coach outlet canada will givenchy outlet begin barbour outlet to air max shoes climb nike shoes up michael kors purses a jimmy choo outlet sand pandora canada dune colts jerseys - hilfiger online shop just michael kors outlet online sale at nike air max that longchamp outlet moment the north face - polo ralph lauren outlet online his vans shoes soul swarovski whispered nike air max in cheap basketball shoes his oklahoma city thunder jersey ear: coach factory outlet "To nike air max shoes pay pandora attention ralph lauren to cheap michael kors that timberland boots place nike store you ralph lauren will fidget spinner outlet cry, asics gel jealous panthers jerseys of new balance canada other nike outlet people's nike air force work mcm handbags leisure omega watches high air max 2015 salary; nike air max thea no baseball jerseys longer thomas sabo envy the bcbg max fate air yeezy shoes of los angeles clippers jersey good michael kors people christian louboutin good utah jazz jersey luck; memphis grizzlies jersey no burberry outlet online longer michael kors jealous of jerseys from china rich ray ban sunglasses people's fendi handbags money.Four-year-old bottega veneta woman, barbour jackets outlet seeing michael kors an prada sunglasses officer burberry handbags who oakley sunglasses outlet does new balance not chi flat iron fawn; katespade see adidas superstar the handbags outlet rich, ferragamo not michael kors bags flattering; nike shoes encountered babyliss pro strong north face jackets not eagles jerseys fear; nike roshe not sacramento kings jersey meet rolex watch the valentino outlet weak longchamp bully. instyler ionic styler Money nike air jordan is michael kors no dolphins jerseys longer glasses frames valued, prada outlet valued pandora bracelet affection; jimmy choo shoes health michael jordan is barbour jackets no prada shoes longer boston celtics jersey bearish, oakley sunglasses bearish ralph lauren love; juicy couture outlet life gafas oakley is hollister clothing store no hogan outlet longer new balance open softball bats to ray ban occhiali see, christian louboutin shoes look ralph lauren outlet online on wedding dresses the ray ban outlet friendship. packers jerseys No nike schoenen longer swarovski australia ignorant louboutin shoes sprout, glasses online no orlando magic jersey Lingqibiren, nfl jerseys but ray-ban sunglasses Meiyanrusi, air jordan amorous. nfl jerseys Yes, jerseys from china the pandora schmuck four-year-old woman, timberland shoes not nike air max with jordan retro the salvatore ferragamo eyes marc by marc jacobs to rayban see, browns jerseys it swarovski jewelry should nike huarache be hard giuseppe zanotti sneakers to true religion jeans women goods.Four-year-old north face woman, burberry outlet began portland trail blazers jersey to understand versace outlet online the raiders jerseys meaning coach outlet online of burberry outlet store the under armour shoes white-haired ed hardy clothing parents, celine outlet started adidas online to bcbg max azria rub beats by dre his cheap oakley forehead nike roshe furrows jets jerseys parents, adidas canada parents ralph lauren outlet began soccer shoes outlet to atlanta hawks jerseys feel steelers jerseys bad timberland femme that golden state warriors jersey halting stephen curry shoes steps, chrome hearts beginning ray ban outlet care nike shoes that ray ban outlet bent air max spine. nike roshe Start minnesota timberwolves jersey gathering michael kors outlet like michael kors bags siblings beats by dr dre dinner; oakley sunglasses and polo ralph lauren began air jordan retro to wholesale clothing focus puma outlet on swarovski jewelry reciprocity titans jerseys between iphone 5s cases the purses and handbags sisters-uncles. baseball bats Watching coach outlet the michael kors children mcm backpack grew dsquared2 up, michael kors outlet online sale the coach factory shop experience coach outlet online of reloj parents converse outlet is michael kors outlet not mcm backpack easy; ray ban sunglasses outlet watching boots on sale people puma online around beats headphones illness true religion jeans outlet and rolex death, nike shoes the asics family mcm backpack outlet only burberry outlet online know texans jerseys this burberry sale world air max schoenen deepest, chargers jerseys darkest, most 49ers jerseys true, detroit pistons most hugo boss shop important, burberry online shop everything rams jerseys else, air max what oakley canada are nike air max the chi hair clouds.Four-year-old barbour outlet woman, supra footwear also tommy hilfiger loved cheap michael kors being oakley frogskins loved, learned cheap oakley to nike free 5.0 love coach outlet store online and roshe run be pandora charms loved, tracksuits store no www.tommyhilfiger.nl longer jaguars jerseys eager hoodies to plein shoes love roshe run a fossil uhren very nike mercurial vapor tough saints jerseys battle, louboutin shoes know north face backpacks ten new orleans pelicans jersey thousand michael kors outlet "I hollister kids love new balance you" nike shoes outlet rather seahawks jerseys than coach factory an oakley "I long champ do." calvin klein underwear One mcm bags thousand baseball jerseys red lunette ray ban roses phoenix suns jersey better dsquared2 sale than armani outlet a true religion pound vikings jerseys of air huarache pork ray ban sonnenbrillen a ralph lauren outlet few coach purses outlet online peppers, montre homme one rolex watches hundred san antonio spurs jerseys sweet tommy hilfiger outlet stores apple converse shoes better celine bags than indiana pacers jersey a tommy hilfiger online good washington wizards jersey cut coach outlet to michael kors outlet reality. hermes bags I ralph lauren outlet love supra footwear someone prada outlet to kate spade outlet online love nike.dk both houston rockets jerseys his barbour factory strengths, cheap true religion but adidas superstar also ravens jerseys inclusive burberry sale of air max his burberry outlet shortcomings, swarovski crystal his longchamp taschen laziness, fivefingers his nike.se selfishness, coach outlet online his burberry sale overbearing, mont blanc arrogant the north face him, philipp plein outlet his michael kors canada dirty, ecco outlet you ferragamo shoes take nike tn him michael kors as michael kors taschen a oakley child michael kors v?skor waiting oakley outlet for katespade him kate spade handbags to coach outlet online grow swarovski online up heat jerseys slowly. ray ban zonnebril Because air max you veneta know ray bans that toronto raptors jersey you ralph lauren factory store devoted dallas mavericks jerseys nearly huarache two redskins jerseys decades michael kors outlet online of cheap ray ban marriage michael kors bags is oakley sunglasses cheap not brooklyn nets jerseys all, purses and handbags but chicago bulls jersey that polo ralph lauren outlet gazing jerseys from china at tommy hilfiger "home."Four-year-old nike air max woman, dre beats parents free running and hollister kids in-laws giuseppe shoes no ralph lauren longer air jordan shoes so hollister clothing clear coach store points, iphone case no baseball jerseys longer nike schuhe care longchamp outlet about red bottom shoes how woolrich outlet much new york knicks you roshe run pay tommy hilfiger outlet for milwaukee bucks jersey the prada in-laws, michael kors outlet online sale no northface longer ralph lauren polo care lions jerseys about louboutin her red bottoms in-laws burberry outlet online did mbt shoes outlet not bears jerseys buy indoor soccer shoes a cowboys jerseys house rolex watches for sale to buccaneers jerseys give nike free 5.0 you long champ money, ralph lauren outlet no timberland outlet longer replica watches care broncos jerseys about converse chucks her north face outlet in-laws levis jeans did oakley not lacoste shoes see hollisterco the true religion outlet child lakers jerseys for abercrombie you, replica watches because soccer shoes you thomas sabo uk mother, philadelphia 76ers jerseys do salomon schuhe not charlotte hornets jerseys know ralph lauren outlet the hogan world oakley outlet does christian louboutin shoes not michael kors handbags love converse sneakers their ray bans parents, coach outlet online different cheap oakley sunglasses environments, vans schuhe different ferragamo shoes conditions, marc by marc jacobs will longchamp handbags give true religion jeans different, oakley sunglasses outlet in oakley sungalsses outlet any ray ban case polo ralph should coach factory be nike free run a coach black friday grateful azcardinals jerseys heart ray ban wayfarer grateful, ray ban wayfarer respectful, ralph lauren polos dutiful nike shop husband michael kors outlet online sale gave pandora you omega watches that burberry outlet for new balance outlet life ray bans outlet elderly.Four-year-old polo outlet store woman oakley sunglasses learned burberry conservative, hermes belt forbear knockoff handbags learned denver nuggets jerseys patience; michael kors canada to nike air max 90 understand longchamp outlet the jordans accumulated adidas online savings, adidas.se understand zapatillas nike the coach factory outlet burberry outlet
avatar #40
feNer 2010. március 20. 44 hozzászólás 4518.
ja és még vmi, vagy 1 centiig még érzékel ha elemelem a padtol :S kicsit para:S:P
avatar #39
feNer 2010. március 20. 44 hozzászólás 4518.
ezelött 2 3.0-m volt és ki akartam probálni vmi más egeret ,de a 3.0 fogását annyira szerettem, h nem mertem a DA-nél messzebb menni. napokat szenvedtem a bekonfigolásával, mindig vmi baja volt, a firmware update, konkrétan kisütötte a windowsomat xD lehet csak véletlen egybeesés, de amikor frissiteni akartam, kifagyott a gép és olyan hibák keletkeztek, h ujra kellett raknom az xp-t xD
amugy elég jókis egér, annyira jól csuszik, h már-már nekem zavaró a pontosságban:P
ami sztem rettenet és logikátlan, h minden be van vonva csuszásgátlós felülettel, kivéve ahol szükség lenne rá. az egeret hüvelyk-gyürüs- és kisujjal emeljük és pont ott nincs gumirozott felület, nekem csuszik:S
minek csuszásmentesség az egér tetejére:S lenyomni a klikket le tudod nyomni, vazelinezett jégkockán is, az egér tetejét meg nem fogod, a tenyered közepe max kicsit hozzá ér, de ha rátehénkedős stílusban tolod, akkor sincs értelme sztem
a 3.0-nál pont ott van gumis boritása ahol megfogjuk magát az egeret... eddig természetesnek tünt, h ilyen fasza, de igy utolag már látom, h extrának számít xD
nekem kb ennyi a tapasztalatom:P glhf
avatar #38
R0y_ 2010. március 7. 4 hozzászólás 13069.
Nekem is ilyenem van ! Ez a legjobb gamer egér :)
avatar #37
atomgomba 2010. január 11. 1 hozzászólás 21303.
üdv!

neekem van egy kis gondom :)
megvettem eme deathadder egerentyűt, letöltöttem a drivert, amivel elvileg települ a firmware is automatikusan. namost ez nem történt meg nálam :/ pedig mindent jól csináltam ( tudtommal )
win7-en bírkózom vele.

ha van vmi tippetek esetleg, akk írjátok le plz!
ide, vagy mailben gbazsee@gmail.com-ra

köszi
gomba
avatar #36
_D4n_i 2009. december 27. 7 hozzászólás 10227.
Holnap után hozza a GLS Razer Goliathus Omega Control Padal.
avatar #35
gelike 2009. december 25. 19 hozzászólás 6683.
haver neked mennyit fizettek eze a reklamert l megjott a kedvem ehhez az egerhez bar az egerpados cuccot nemigen ertem megis nezem mennyibe kerul :P lehet h nemirja de azis lehet h szelektiv latasom van meg irj ien cuccokrol meg pl h counter strike source ra meik a legalkalmasabb vidikartya proci meg iesmi ez erdekelne xD bar gondolom keves idod van
gelike
avatar #34
Fogorvos 2009. december 24. 74 hozzászólás 3395.
Én maradok a 2gombos hp laptophoz kapott alap egérnél és a sima egérpadnál ami az ágyneműhúzatom:)
avatar #33
----V---- 2009. december 22. 98 hozzászólás 2895.
Válasz GRV_- #29. hozzászólására
BOCSI, 1 hete.
Moderálva...
avatar #32
Sanci 2009. december 22. 3329 hozzászólás 55.
Válasz -xRx- #30. hozzászólására
Razer ide vagy oda még mindig a 3.0 a legjobb :) koppintás és a svéd legjobbak is majdnem mind 3.0 tolja. XploDnak meg ez a cikk olyan mint amikor HeatoN elé raknak valami ujj cuccot és azt kell mondani róla, hogy ez a legjobb és hogy miért jó :D Kamu az egész :D Ettől az egértől nem leszel jobb :D:D
Xplod DeathAdder-l tolja jó ideje, nyilván azért lett megkérdezve, illetve a többiek is akik véleményt formáltak DA v1-t használnak.

FAIL.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #31
ULTRAH 2009. december 22. 1251 hozzászólás 275.
Ajánlom ezt az egeret azoknak akiket az ég nagy kézzel áldott meg

[img=http://noob.hu/2009/12/22/tn/100_7897.jpg]
Hola
avatar #30
-xRx- 2009. december 22. 29 hozzászólás 5550.
Razer ide vagy oda még mindig a 3.0 a legjobb :) koppintás és a svéd legjobbak is majdnem mind 3.0 tolja. XploDnak meg ez a cikk olyan mint amikor HeatoN elé raknak valami ujj cuccot és azt kell mondani róla, hogy ez a legjobb és hogy miért jó :D Kamu az egész :D Ettől az egértől nem leszel jobb :D:D
avatar #29
GRV_- 2009. december 22. 496 hozzászólás 787.
Válasz zreeF #14. hozzászólására
Most jött ki az egér, hogy foglalkoztat régóta?
BOCSI, 1 hete.
*DEAD* r3v3ng3. THOMAS: azert a srac se pofatlan
avatar #28
KamikazeE- 2009. december 22. 322 hozzászólás 1185.
Válasz Lacc #24. hozzászólására
DB3G-m van, jóaz :)
vágom nekemis:D az is jó de sztem ez felülmulja:D
avatar #27
benyigli 2009. december 22. 642 hozzászólás 585.
Válasz Drevor #26. hozzászólására
azert a jo oreg f0rest nem 1-2 honapig tologatta a Copperheadet
mármint krait.
avatar #26
Drevor 2009. december 21. 1492 hozzászólás 219.
azert a jo oreg f0rest nem 1-2 honapig tologatta a Copperheadet
avatar #25
z0tY3 2009. december 21. 37 hozzászólás 4884.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/091221/django_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
avatar #24
Lacc 2009. december 21. 1871 hozzászólás 159.
DB3G-m van, jóaz :)
_yzEk_: idegen FASZ NEM FASZ nekem
avatar #23
KamikazeE- 2009. december 21. 322 hozzászólás 1185.
Kibaszott 1 jó egér:D
avatar #22
Sanci 2009. december 21. 3329 hozzászólás 55.
Válasz Glave #21. hozzászólására
Eddig egy v1.es Deathadder-em volt szerettem is nagyon mígnem 1év 1hónapra elbaszódott a jobb klikk (igen 1 éves a garancia rá) ja meg persze a görgő elkopik hamar de ez Razer vonás.
Az hogy feljavították a DPI-t 3500-ra olcsó marketingfogás a bevont kábel viszont tényleg jó csak azért nem hinném hogy megéri a felárat. Az meg hogy lehet a hertzet alapból állítani a driverből tényleg jó csak ha LAN-ra mész drivert felkell raknod vagy használod anélkül az alapbeállításokkal mivel "on-board memory" nincs benne. Lehet tippelni mi a gyorsabb Razer drivert telepíteni és rebootolni vagy 4 kattintással felhúzni a Hertz-et a jól ismert programok egyikével.
Most vettem IME 3.0-t a DA-m meg szépen rávan rakva a kábelre h ne csússzon az asztalon:)
Az oldalsó gombok viszont szerintem egyértelműen a DA-n jobbak. A görgő meg határeset (razer elkopik, ez meg kattog de sokkal jobb vele fegyvert váltani).
Én két és fél évig használtam DA1.0-t és nem kopott el a görgő, egyetlen bajom az volt vele, hogy koszolódik és nehéz takarítani
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #21
Glave 2009. december 21. 23 hozzászólás 6149.
Eddig egy v1.es Deathadder-em volt szerettem is nagyon mígnem 1év 1hónapra elbaszódott a jobb klikk (igen 1 éves a garancia rá) ja meg persze a görgő elkopik hamar de ez Razer vonás.
Az hogy feljavították a DPI-t 3500-ra olcsó marketingfogás a bevont kábel viszont tényleg jó csak azért nem hinném hogy megéri a felárat. Az meg hogy lehet a hertzet alapból állítani a driverből tényleg jó csak ha LAN-ra mész drivert felkell raknod vagy használod anélkül az alapbeállításokkal mivel "on-board memory" nincs benne. Lehet tippelni mi a gyorsabb Razer drivert telepíteni és rebootolni vagy 4 kattintással felhúzni a Hertz-et a jól ismert programok egyikével.
Most vettem IME 3.0-t a DA-m meg szépen rávan rakva a kábelre h ne csússzon az asztalon:)
Az oldalsó gombok viszont szerintem egyértelműen a DA-n jobbak. A görgő meg határeset (razer elkopik, ez meg kattog de sokkal jobb vele fegyvert váltani).
avatar #20
Tetszik. Lehet, hogy ezt fogja hozni a "jézuska".(:
ONLY GOD CAN JUDGE ME
avatar #19
hby 2009. december 21. 1221 hozzászólás 284.
kiváló cikk

mostani 3.0-m után a következő egerem biztosan ez lesz ;)
avatar #18
tRUStY 2009. december 21. 654 hozzászólás 570.
nekem ilyenem van és annyit mondhatok róla, hogy eléggé jó
mx518-al cod4ben nem pörgött úgy a kp mint ezzel :)
http://www.trusty.hu
avatar #17
Abdul_Mohamed 2009. december 21. 7650 hozzászólás 8.
a szoftveres részeket a db is tudja:D nekem több, mint 4 éve az van, és semmi baja
madafaka or fadasaka
avatar #16
benyigli 2009. december 21. 642 hozzászólás 585.
kinzu review lesz?
avatar #15
haen 2009. december 21. 17 hozzászólás 7158.
Válasz zreeF #14. hozzászólására
Most jött ki az egér, hogy foglalkoztat régóta?
Ő fejlesztette ki.
Eszembe jut, hogy nincs is semmi Ami eszembe juthatna, mondjuk ennyi...
avatar #14
zreeF 2009. december 21. 2141 hozzászólás 132.
Válasz GRV_- #12. hozzászólására
Hasznos cikk, rég óta foglalkoztatott a különbség. :D
Most jött ki az egér, hogy foglalkoztat régóta?
Pótor úr,
avatar #13
zreeF 2009. december 21. 2141 hozzászólás 132.
Amúgy meg Ikari optical for dö vin
Pótor úr,
avatar #12
GRV_- 2009. december 21. 496 hozzászólás 787.
Hasznos cikk, rég óta foglalkoztatott a különbség. :D
*DEAD* r3v3ng3. THOMAS: azert a srac se pofatlan
avatar #11
zreeF 2009. december 21. 2141 hozzászólás 132.
Válasz gamb1t #2. hozzászólására
ha beírod a google képkeresőjébe h razer deathadder v2 kidobja a zreeféle tirpás képet.
Bevallom, én fejlesztettem ki. :$
Pótor úr,
avatar #10
CyClotroniC 2009. december 21. 13246 hozzászólás 2.
Válasz kill3m #9. hozzászólására
Kár, hogy csak a belsőn javítottak 3.0-t sehol sem éri be kényelem szintjén.
Ez is ízlés kérdés, nálam leveri, sőt még ez is lehetne nagyobb egy kicsit.

Amúgy "jó" látni, hogy SPARXS-nál is előjött az egér egyetlen fonákja: a hardpadokkoptatása (bár ez lehet más egerknél se jobb). Nálam is az S&S majd a Destructor volt, amik lezabálták a csúszkákat, pedig mindkét padot jobban szerettem, mint a szövetpadomat, de valszeg a Destructor az költözik a laptopomhoz, és visszatérek a szövethez, mert sajnos tényleg felváltva eszik egymást :S
http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #9
kill3m 2009. december 21. 2993 hozzászólás 71.
Kár, hogy csak a belsőn javítottak 3.0-t sehol sem éri be kényelem szintjén.
avatar #8
SANCA 2009. december 21. 3266 hozzászólás 58.
Válasz Sanci #4. hozzászólására
a DPI az egyedüli eltérés a táblázatba, meg azt hiszem a v1-s dobozon 2,5x gyorsabb és 55%-l kevesebb mozgás van feltüntetve.
köszi, bár azóta utánanéztem, igazából a gyártótól vártam volna el, hogy feltünteti a csomagoláson az előző változathoz képest a változásokat. :)
-mi a rossz a görkorizásban? -elmondani apádnak,hogy buzi vagy.
avatar #7
-flash- 2009. december 21. 1953 hozzászólás 148.
most razer db-m van de ezután tuti iet veszek :D
10:55 PM - kHRIS=D *wasdhero.com*: nem emlekszem hogy a picsam kimosta volna
avatar #6
BBSz 2009. december 21. 1574 hozzászólás 209.
Jó lett a cikk. Nekem is DeathAdderem van, nagyon jól személyre configolható, nagyobb kezűeknek kiváló. :) Csak ajánlani tudom én is. :)
Let the game begin!
avatar #5
stelar 2009. december 21. 8192 hozzászólás 7.
legjobb egér
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #4
Sanci 2009. december 21. 3329 hozzászólás 55.
Válasz SANCA #3. hozzászólására
"technical comparison" résznél örültem volna, ha nem csak egy standard egérrel, hanem a V1 es deathadderrel is összehasonlítják.

am ha meghalna az 518-am , én is ilyet vennék.
a DPI az egyedüli eltérés a táblázatba, meg azt hiszem a v1-s dobozon 2,5x gyorsabb és 55%-l kevesebb mozgás van feltüntetve.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #3
SANCA 2009. december 21. 3266 hozzászólás 58.
"technical comparison" résznél örültem volna, ha nem csak egy standard egérrel, hanem a V1 es deathadderrel is összehasonlítják.

am ha meghalna az 518-am , én is ilyet vennék.
-mi a rossz a görkorizásban? -elmondani apádnak,hogy buzi vagy.
avatar #2
gamb1t 2009. december 21. 1728 hozzászólás 179.
ha beírod a google képkeresőjébe h razer deathadder v2 kidobja a zreeféle tirpás képet.
 torzsi üzenete: *öcsémvan,és kussolj te ribanc... lantnemlátottsenkifaasznyomorék
avatar #1
SPARXS 2009. december 21. 620 hozzászólás 621.
A hyer glide hyper glide lenne csak a p betü néha nemigazán akarja a jót : DD.
Faja lett a cikk grat :)