Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

BenQ E2200HD teszt

Interjú 2008. november 3. Sanci 96 hozzászólás 15297 olvasás

newspic

A hét közepén Sanci felhívott telefonon, hogy ráérek-e éppen, és ha igen, akkor menjek le a szokásos eligazítási ponthoz, mert van egy meglepetése számomra. El sem tudtam képzelni, hogy miről lehet szó, úgyhogy gyorsan kabátot ragadtam és az említett helyszín felé vettem az irányt azon gondolkodva, hogy vajon milyen meglepetés várhat. A lépcsőről felérvén hamar megtaláltam a célszemélyt, akinek lábánál egy gyanúsan keskeny, téglalap alakú doboz pihent. Utasításként annyit mondott, hogy egy teszt formájában szeretne minden lényegi információt megtudni a doboz tartalmáról, és ehhez a tarsolyomban lévő bármilyen eszközt szabadon felhasználhatok. Képzett ügynökként nem is kérdeztem mást, gyors léptekkel visszatértem a bázisra, ahol végre szemügyre vehettem az áldozatot, amit igazolvány híján csak egy kódnév alapján tudtam azonosítani: BenQ E2200HD. A megbízó pedig a RED Tower Computer.

Csomagolás

Értelemszerűen érdemes egy tesztet a csomagolás kivesézésével kezdeni, hiszen ez az első dolog, ami a büszke tulajdonos szeme elé kerül. Hazafelé igyekezvén pehelykönnyűnek tűnt a csomag, valószínűleg az újdonság varázsa miatt is, pedig a hivatalos adatok szerint 6,1 kg a doboz súlya, amiből 4,8 kg-ot nyom maga a monitor. Maga a csomag egyáltalán nem csörög-zörög, már zárt állapotban is megállapítható, hogy alapos kezek csomagolták, hogy még véletlenül se sérülhessen meg a szállítás során. A monitor-csomaglásoknál már megszokott módon van fogantyúja aminél fogva aktatáska jelleggel szállítható, abszolút kényelmes megoldás minden szempontból. A doboz világosbarna (homok szín?) és a BenQ hagyományos lila színeiben pompázik, letisztult design és átláthatóság jellemzi, nagyjából 55 cm * 45 cm nagyságú. A legnagyobb felületű oldalakon a monitor típusszáma (esetünkben BenQ E2200HD), a képátló mérete (22”), valamint a főbb tulajdonságokat illusztráló öt darab ikon található

newspic

A kicsomagolás első lépéseként két cellux-korongot kell eltávolítanunk, amelyek a doboz felső lapját hivatottak a helyén tartani. Ezt követően már felhajtható a fedőlap és az ilyen esetekben már megszokott látvány fogad minket: a panel két oldalán, annak teljes magasságban két hungarocell tömb húzódik, amelyek a mindennemű mozgás megakadályozását szolgálják, igencsak eredményesen. Mindig gondban voltam ennél a pontnál, hogy mégis mily módon lehet kiemelni ezeket a monitorral együtt a dobozból, amikor a kezem nem fér be a doboz fala és a fehér szivacsszerű hasábok közé. Fogalmam sincs egyedül ezt hogyan lehetne megvalósítani, hacsak a fejreállítás módszerével nem, mindenesetre nekem ezúttal akadt segítségem, így mindenféle probléma nélkül kiemeltük a monitort. A panel alakjából adódó hézagokban és nyílásokban helyezték el a csomagolásért felelő szakemberek a különböző alkatrészeket és kábeleket, leírásokat, szinte tökéletesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet. A dobozban a panelen kívül találunk egy talpat, amellyel az asztalra helyezhetjük a monitort, egy VGA és egy Audio (AUX) kábelt, egy biztonsági előírásokat tartalmazó kézikönyvet, egy prospektust a könnyű összeszereléshez és egy telepítő cd-t. Minden nagyon precízen össze van kötve, ragasztva, „pufi-fóliával” szigetelve, nehogy bármelyik alkatrész megsérüljön. Ennek következtében jó pár perc, mire mindent kiszabadítunk kötelékeiből és beköthetjük a monitort, de talán pont ez a legizgalmasabb része a dolognak.

newspic


Alkatrészek, anyagminőség

A talp csatlakoztatása nem igényel különösebb képességet, egyértelmű és könnyű a dolgunk, viszont ha le szeretnénk valamikor venni a panelről, az már egy fokkal összetettebb feladat, mivel az alján lévő csúszkát kell eltolnunk, ezzel egy időben pedig lehúznunk a talprészt. Maga a talp kellően masszív, L-alakú műanyag alkalmatosság, amely 17 cm * 17 cm alapterületével stabilan áll az asztalon, a panel nem billeg vagy dülöngél rajta. Borítása a panel döntő részére is jellemző fényes fekete műanyag, kiegészítve az ezüst színű műanyag részekkel, így abszolút összhangban van a monitor többi részével. Érdekes részlet a talp hátsó oldalán található kihajtható fogantyú, amiről én magam sem tudtam sokáig, hogy mire való, mígnem egy leírásban rábukkantam a megoldásra. Ez a kis „kapocs” kipattintható a helyéről és a két szára közé fogván a táp- és a VGA-kábelt, azok nem tekeregnek ellenőrizetlenül az asztalon, hanem viszonylag rendezett képet mutatnak. Mindenképpen kellemes gesztus ez a tervezők részéről, egy pirospont máris bevésve.

newspic

A panel hátlapján is a letisztultság és rendezettség a fő rendező elv, az egyik oldalon alul található a tápcsatlakozó kábel bemeneti nyílása, a kábel másik vége értelemszerűen a konnektorba való, ugyanis a monitor saját beépített táppal rendelkezik, amely maximum 45W energiát képes felvenni. Középen található a hangbemeneti nyílás, míg a tápcsatlakozóval átellenes oldalon kapott helyett a VGA (D-Sub) bemenet. Ezen kívül a panel - szemből nézve - bal oldalán található a fejhallgató csatlakoztatására szolgáló bemenet, így nem kell feltétlenül a gépház hátát végigtapogatnunk, hogy halljunk is valamit. Az átellenes oldalon pedig az öt darab funkcióbillentyű található, amivel az OSD-ben, vagyis a képernyő-menüben tudunk mozogni és ügyködni, illetve két gomb hangerő-szabályozó gyorsbillentyűként is funkcionál. A legfelső gomb szolgál automata kalibrátorként, amikor is a monitor igyekszik a lehető legideálisabb állapotba hozni a képet, és ez többé-kevésbé sikerül is a drágámnak. Mindezek mellett található a hátlapon egy téglalap alakú táblázat a fő specifikációkkal, és a hátlap közepén pedig a monitor típusszáma díszeleg, hogy egy LAN-on vagy az irodában az asztalunk előtt elsuhanó kollégák rögtön szembesüljenek azzal, hogy milyen remek masina szolgáltatja a képet részünkre. Elérkeztünk a szerkezet felépítésének talán legfontosabb részéhez, a panel előlapjához és magához a képernyőhöz. A 21.5”-os kijelző körül egy majdnem 2 cm szélességű fényes fekete keret húzódik, amelyet az alsó szegély mentén kiegészít egy csaknem ugyanekkora ezüst színű sáv, amelyen a bekapcsoló gomb és a BenQ logója is helyet kapott, az új Senseye+Photo funkciót hirdető felirattal egyetemben, de erről majd a későbbiekben részletes is szó lesz. Egy 2 mm-es ezüst csík húzódik végig a fekete keret közepén a monitor tetején és oldalán, remekül harmonizálva az elegáns fekete borítással.

newspic

Összességében a monitor külsőségeiről és a kinézetéről csak pozitív jelzők jutnak eszembe. Az elegancia, amit a fényes fekete burkolat eleve predesztinál (még ujjlenyomat-vonzó tulajdonsága ellenére is) remekül kiegészül az ezüst színű részek vagány hangulatával, így egészen nyugodtan mondhatom, hogy minden asztal központi eleme és dísze lehet a BenQ E2200HD kódnévre keresztelt masinája, amelyre mindig büszkén pillant majd rá tulajdonosa.

A képernyő

Nem hiszem, hogy lenne olyan ember, akinek ne a képernyő lenne a legfontosabb szempont, amikor új monitort vásárol, így mindenképpen érdemes szólni tesztünk alanyának képességeiről is, már amit a gyártó cég propagált új masinájáról. A hivatalos adatok szerint 16.7 millió szín megjelenítésére képes az E2200HD, én töredelmesen bevallom, hogy abbahagytam a számolást egy tucat körül, akinek sikerült minden árnyalatot azonosítania, az legyen szíves írja meg szerkesztőségünknek, hogy mennyi idő alatt sikerült mindezt összehozni. Az újabb monitoroknál megszokott 300 cd/m2-es fényerősségi mutató jellemző tesztünk alanyára, valamint a 10000:1-es dinamikus kontrasztarány mutatót sem kell szégyellnie a készüléknek. A valódi képalkotási felület 47,6 cm * 26,8 cm területű, ebből pedig kis logikával könnyedén rájöhetünk, hogy a BenQ üdvöskéje bizony a viszonylag újdonságnak ható 16:9-es képaránnyal operál, amit natív HD képaránynak is szokás nevezni, hiszen ez biztosítja igazán a HD felbontás (1920*1080) torzításmentes képét. Ehhez képest a korábbi 16:10-es képarány némileg torzítja a nagy felbontású képet, amely különbség leginkább filmezés közben mutatkozik meg. Mindezekből következik, hogy a monitor natív felbontása a már említett 1920*1080-as érték, azaz ebben a felbontásban hozható ki elméletileg az ideális képminőség. Ebben van segítségünkre a Senseye+Photo technológia, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy a fejlesztők öt kép módot programoztak előre a monitor memóriájába, amelyek mindegyik különböző tevékenységhez ajánlott. A „standard” mód értelemszerűen az alapértelmezett beállításokat tartalmazza, ezt fogjuk a legtöbbször használni. A következő a „movie” profil, amely viszonylag csekély angoltudással is kikövetkeztethető módon filmnézéshez ajánlott, a „picture” mód pedig a fényképnézegetés igencsak kellemes időtöltéséhez javallott. A „dynamics” üzemmód a leírás szerint akkor alkalmazandó, ha extrém világos körülmények között vagyunk kénytelenek használni monitorunkat, az „sRGB” profil pedig azt ezt a technológiát támogató eszközök használata esetén célszerű. A játékoknál oly fontos válaszidő jelen példány esetében 5ms, amely még elfogadhatónak nevezhető a Counter-Strike megfelelő szintű élvezetéhez, de erről majd később.

newspicnewspicnewspic

Minden beállítás a menüből manipulálható, amely a már említett oldalsó gombokkal érhető el, a navigálás nagyon könnyű és egyértelmű, nem igazán lehet eltévedni benne.

newspicnewspicnewspic

Objektív tesztelés

Ezelőtt a teszt előtt nem igazán foglalkoztam monitorokkal, így utána kellett néznem, hogy mégis hogyan zajlik egy ilyen procedúra. A legtöbb oldalon két fő része van a tesztelésnek, objektív, illetve szubjektív. Objektív tesztelésről akkor beszélünk, amikor különböző programokkal és külön erre a célra kifejlesztett webes tesztekkel mérik a monitor teljesítményét. Mivel nem vagyok a téma szakértője, így nem akartam bonyolult programokkal próbálkozni, inkább körülnéztem a külföldi fórumokon, hogy milyen kész eljárások és weboldalak állnak rendelkezésre. Mivel több helyen is pozitív megítélése volt egy holland tesztoldalnak, így az én választásom is erre esett, név szerint a lagom.nl portálra. Itt egy 14 lépcsőfokból álló tesztsorozat végezhető el, kifejezetten LCD monitorokra tervezve, amelynek végén a készülékünkből kihozható legjobb minőségű képet kaphatjuk eredményül. A BenQ E2200HD minden lépcsőfokon jó teljesítmény nyújtott, kezdve a kontraszt-teszttel, amelyen a legvilágosabb két csík kivételével remekül elkülöníthetőek az oszlopok. Az élesség és gamma tekintetében kiemelkedő eredményt kaptunk, csakúgy, mint a fehér szaturációs teszten. Ennek ellenpárján, a fekete különböző árnyalatait értékelő vizsgálaton már kicsit kevésbé volt rózsás a helyzet, nem volt egyértelműen elkülöníthető annyi féle fekete séma, mint ami lehetséges lett volna, de természetesen itt is bőven az elfogadható szint felett volt az eredmény. Említést érdemel ezen kívül még az átlagon felüli belátási szög, hiszen nagyjából 160-170 fokban is kitűnően látható a kép és olvashatóak a feliratok. A teszt végeredménye alapján a BenQ E2200HD valahol a jó és a kiváló értékelés között szerepelt (közelebb a jóhoz), ami ismerve igen baráti végfelhasználói árát nagyon dicséretesnek mondható.

newspic

newspic

newspic

Szubjektív tesztelés

Az igazat megvallva a tesztelésnek a szubjektív aspektusára fektettem inkább a hangsúlyt, mivel egyrészt minden bizonnyal többen vannak olvasóink között az átlagos felhasználók, mint a hardcore monitorszakértők, másrészt úgy gondolom, hogy sokkal többet mond az embernek egy használat közben, tapasztalat útján szerzett információ egy termékről, mint az elvont tesztek kvantitatív eredményei. Ezen megfontolásból nem is kellett semmilyen szerepet sem magamra erőltetnem, hanem igyekeztem csak „simán” használni a monitort, mint egy átlagos felhasználó, aki egyaránt dolgozik, játszik és néz filmet képernyőjén.

Munka

Minden bizonnyal sokan használják közületek is munkára a monitort, hiszen mint tudjuk, az élet nem fenékig tejfel, nem lehet egész életünkben csak játszani és filmet nézni, hiszen abból csak igen kevesek képesek megélni. Ha pedig dolgoznunk kell a számítógépen, akkor minél nagyobb helyre vágyunk, már ami a használatba vehető képfelületet illeti. Ebből a szempontból jelesre vizsgázik a BenQ új üdvöskéje, hiszen 21,5”-os képátlója igen sok teret enged nekünk a ténykedésre. Nemrég el sem tudtam volna képzelni, hogy akkora képernyőm legyen, hogy a tálcán egy sorban elférjen 8 gyorsindító ikon, nyolc tálcára helyezett ablak, valamint további négy ikon az óra mellett. Az első pár órában ennek következtében kicsit el is voltam veszve a képernyőn, csak kerestem az ikonokat és széles mozdulatokkal próbáltam az egérkurzort az egyik sarokból a másikba navigálni. Mindezekből következik, hogy munkára tökéletesen alkalmas a monitor, elfér egymás mellett két, teljes szélességében látszódó szövegszerkesztő ablak, illetve egy teljes méretű táblázatkezelő ablakban „A”-tól „”AC”-ig látszanak az oszlopok. Érzékeltetésképpen talán megfelelő adat, ha elmondom, hogy 286 ikon fér el alaphelyzetben az asztalon, habár ekkora mennyiségnél már hajlamos kicsit kaotikusnak mutatkozni a helyzet. Böngészéshez is kiváló a készülék, nyugodtan tudunk egyszerre két ablakban is szörfölni a neten, minden olyan tágasnak, kényelmes hat egy ekkora képernyőn. Egy szó, mint száz, remekül lehet dolgozni a BenQ E2200HD monitor segítségével, megkockáztatom, hogy még egyszerűbb tervezői feladatokra is elegendő lehet a mérete, minden másra pedig egészen biztosan.

Film

Véleményem szerint akkor, amikor valaki szélesvásznú képernyő vásárlásán gondolkodik, akkor elsősorban a filmnézés terén tapasztalható hasznossága és kényelmi extrája lebeg a szeme előtt. Hiszen ki ne szeretné a moziban is használatos 16:9-es képarányban megtekinteni kedvenc alkotásait, főleg, ha mindezt full-HD felbontásban, azaz 1920*1080 méretben teheti meg mindenféle képminőségbeli kompromisszum nélkül. Nos, erre a célra tökéletes választás tesztünk alanya, amely minden előbb felsorolt tulajdonsággal rendelkezik és remek partner filmnézés tekintetében is. Kíváncsi voltam, hogy tényleg van-e akkora különbség egy sima divx minőségű film és egy HD felbontású társa között, mint amikről hallani, hiszen nekem eddig bőven megfelelt sorozatok/filmek esetén az előbbi is. Azt kell, hogy mondjam, hogy a hír igaz, ugyanis valami egészen elképesztő a differencia a két minőség között. Konkrétan a „The Bank Job” című, Jason Statham által fémjelzett filmet használtam tesztalanyként és jóval élvezetesebb volt ilyen minőségben végignézni a filmet, mint alacsonyabb felbontásban bármi mást, pedig ismétlem, elég szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban. Engem abszolút meggyőzött ez a HD felbontás, ennek viszont az a hátulütője, hogy egy ilyen film legalább 5 GB méretű, tehát elég hamar meg tud telni a merevlemezünk, ha sokat filmezünk. Másik negatívumként megemlíthető, hogy maximumra húzva a videokártya driverében a világosságot, a filmek elején látható üres fekete kép alsó és felső részén egy 4-5 cm-es sávban a fekete nem igazán fekete, hanem inkább szürkés. Ez persze nem mindennap előkerülő probléma, de attól még létezik. Ez persze engem sem fog visszatartani attól, hogy mostantól több HD filmet nézzek, de azt hiszem úgy fair, ha az éremnek mindkét oldalát megvilágítjuk döntéshelyzetben.

Játék

Az oldal profiljából adódóan sokakat érdekelhet, hogy még is mennyire alkalmas játékra a BenQ E2200HD. Értelemszerűen a játékok igen tág halmazát érdemes két felé bontani, offline és online játékokat megkülönböztetve . Kezdjük a talán egyszerűbb szegmensével a játékoknak, a gépi ellenfelek ellen való offline játékokkal. Ezúttal a Távoli Sírás második része (Far Cry 2), a Kötelék James: A Quantum csendje (James Bond: Quantum of Solace) és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség 09 (FIFA 09) került terítékre a teszt kapcsán. A képi világ valami egészen briliáns mindhárom játékban, főleg a nemrég napvilágot látott Far Cry 2-ben fordult elő, hogy csak álltam és bámultam a tájat és a körülettem zajló eseményeket és konkrétan úgy éreztem, hogy én is ott vagyok Afrika szavannáin. Az időjárási változások abszolút reálisan és minden részletre kiterjedően jelennek meg, a fűszálak lengedeznek a szélben, amikor pedig a tűző napon begyújtjuk a rét egy részét, akkor garantáltan percekig csak lélegzetvisszafojtva figyeljük, ahogy terjed a lángtenger és mindent felemészt. Lenyűgöző érzés és látvány, főleg ekkora képernyővel és ilyen felbontásban, egyszerűen pazar. Hasonlókat tudok mondani a másik két játék esetében is, csak talán kicsit kisebb léptékekben, de az minden esetre kétségkívül bebizonyosodott, hogy mennyivel felemelőbb érzés 21.5”-on, 1920*1080-as felbontásban játszani, mint ennél szerényebb körülmények között.

Ami az internetes játékot illeti, megmaradtam tesztalanyként a kaptafánál, vagyis a Counter-Strike 1.6-os verziójánál. Bizakodva kattintottam a játék indítóikonjára, hiszen eszembe sem jutott hirtelen, hogy bármit is állítgatni kellene a megfelelő képhez. Gyorsan jött is a hidegzuhany, mert az eddig használt 800*600-as normál felbontás a képernyő 2/5-részén jelent, ott is összepréselve, a többi részen pedig csak színes csíkok cikáztak. Miután a videó beállításoknál átállítottam az elrendezést szélesvásznúra, meglepődve tapasztaltam, hogy a 960*600 a legkisebb választható felbontás, a legnagyobb pedig az 1920*108. Mivel fogalmam sem volt, hogy melyik a legjobb, így végigpróbálgattam mind és teljes képernyőn az 1680*1050 bizonyult a legjobbnak, igaz itt mát fps problémák jelentkeztek, mert a gépem csak 85-90 fps-t tudott kicsiholni magából. Ennek következtében kipróbáltam minden felbontásban „ablakban” futás esetén is, ekkor a 960*600 és az 1280*720 tűnt a legstabilabbnak fps szempontjából (már, amit az 5ms-es válaszidő mellett szerepet játszik). Ablakban való futtatás esetén viszont célszerű valamilyen semleges hátteret választanunk, ez pedig kicsit macerás lehet, ha mindig kapcsolgatni kell a hátteret attól függően, hogy játszunk-e vagy sem. Ezek alapján azt kell, hogy mondjam, hogy a TFT/LCD monitorok között ez a képernyő abszolút megállja a helyét, offline játékok esetén pedig egyenesen remek, de nem a legideálisabb annak, aki a CS-nek szenteli az életét. Ilyen emberek viszont valószínűleg nem is igen szeretnének LCD monitort vásárolni, tehát nem is ők a fő célközönség.

newspic

Konklúzió

Úgy gondolom, hogy a rendelkezésemre álló idő alatt a tőlem telhető legalaposabb tesztelésnek vetettem alá a BenQ E2200HD-t, igyekeztem minden aspektusból megvizsgálni, hogy mit tud. A külsejében abszolút nem találtam kivetnivalót, nagyon szép példány, jól mutat az asztalon, szívesen ül le az ember minden alkalommal. Teljesítmény tekintetében már nyílván árnyaltabb a kép, de nincs oka szégyenkezni a masinának, hiszen minden teszten legalább kielégítően, de döntő többségükben legalább jól szerepelt. Univerzális monitorról beszélünk abban a tekintetben, hogy egyaránt alkalmas munkára, filmezésre és játékra, előbbi kettőre hibátlanul, utóbbira online tekintetben apróbb buktatókkal és kompromisszumokkal. Eddig nem szóltam kiemelten a monitor egyik legnagyobb erényéről, a rendkívül baráti áráról, hiszen valamivel több, mint 39 ezer forintért hazavihetjük a boltból, amivel ár/érték arányban igen előkelő helyet foglal el a 22”-os LCD monitorok ranglistáján. Mindent egybevetve egy igazán jó monitort ismertem meg a BenQ E2200HD személyében, amelyet én is szívesen használnék a mindennapokban és kiváló ár/érték aránya és gyönyörű képe miatt bátran merek ajánlani bárkinek, aki nem csak CS-re használja a gépét.

Specifikációk 

♦ Termék színe: fényes fekete 
♦ Natív felbontás: 1920*1080 
♦ Fényerősség: 300 cd/m2 
♦ Dinamikus Kontrasztarány: 10000:1 
♦ Válaszidő: 5ms 
♦ Képfelület: 476,64 mm * 268,11 mm 
♦ Szín: 16,7 millió 
♦ Látószög: 160-170o 
♦ Bemenet: D-sub, Audio, Fejhallgató jack 
♦ Vízszintes frekvencia: 30-83 KHz 
♦ Függőleges frekvencia: 50-76 Hz 
♦ Videó sávszélesség: 25-205 MHz 
♦ Színképek: piros/normál/kék/felhasználói mód 
♦ Fogyasztás: max 45 W 
♦ Táp: beépített 
♦ Hangszóró: 2*1 W 
♦ Méret: 522,8 mm * 407,8 mm * 186,8 mm 
♦ Súly: nettó 4,8 kg (bruttó 6,1kg)A BenQ E2200HD monitort a RED Tower Computer bocsátotta az OGC tesztlabor rendelkezésére, köszönet érte!

avatar #96
dongdong8 2017. július 19. 878 hozzászólás 423.
cheap jordan shoes
vans shoes
pandora jewelry
kate spade outlet
ecco shoes
burberry handbags
coach factory outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
christian louboutin uk
louboutin shoes
hermes bags
gucci shoes
salvatore ferragamo outlet
nike outlet
coach purses
nfl jerseys
polo ralph lauren outlet
occhiali ray ban
polo ralph lauren
nfl jerseys cheap
michael kors outlet
coach outlet
michael kors uk
montre rolex pas cher
oakley sunglasses
nike trainers
kobe 12 shoes
canada goose sale
michael kors handbags
mizuno running shoes
polo ralph lauren
ralph lauren
new balance sneakers
prada outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags outlet
yeezy boost 350
tory burch
longchamp outlet
adidas outlet
fitflops uk
polo outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap nfl jerseys
longchamp sac
coach factory outlet
fitflop sandals
nike air max uk
north face outlet
coach outlet
cat boots
valentino sandals
coach outlet online
adidas football boots
under armour
ed hardy
michael kors canada
manchester united jersey
christian louboutin shoes
prada shoes
mcm bags
fred perry polo
hermes belt outlet
yeezy boost 350 v2
oakley sunglasses
coach outlet
coach factory outlet
hermes birkin bag
new balance outlet
lebron 14 shoes
cheap jordans
ray ban eyeglasses
longchamp handbags
nike roshe
coach handbags
michael kors outlet
tory burch outlet
cheap jerseys
kate spade sale
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
nike tiempo legend
michael kors handbags outlet
coach outlet
adidas outlet
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
michael jordan shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors
cheap jordan shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
le coq sportif chaussures
pandora rings
vibram fivefingers
michael kors outlet
adidas yeezy boost 350 v2
michael kors tote handbags
nike outlet
michael kors handbags
clarks shoes
coach outlet online
adidas nmd
christian louboutin outlet online
reebok shoes
ysl handbags
michael kors handbags
coach factory outlet
coach factory
oakley vault
birkenstock sandals
rolex datejust
nike running shoes
columbia sportswear outlet
pandora charms
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors plånbok
cheap oakley sunglasses
ugg boots
adidas yeezy boost 350
rolex datejust
ray ban uk
yeezy boost 350
coach outlet
mbt shoes
ray ban zonnebril
burberry outlet
fitflops
true religion sale
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
burberry outlet
north face
michael kors taschen
fitflops outlet
ferragamo shoes
ray ban wayfarer
ray ban sunglasses uk
adidas yeezy
michael kors handbags
cheap jordans
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
nba jerseys
red bottom shoes
rolex watch
nike outlet
kate spade
mlb jerseys
air jordan 14
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
mont blanc pens
vans store
adidas shoes
air jordan shoes
nike outlet
kd 10
yeezy adidas
nike blazer shoes
michael kors handbags
oakley vault
yeezy boost 350
louboutin paris
coach factory online
ralph lauren polo
pandora bracelet
nike sb
adidas ultra boost
ralph lauren polo shirts
tory burch outlet
prada outlet
nike outlet
converse shoes
mcm outlet
nike mercurial victory
adidas originals
ralph lauren polo
cheap jordans
nike roshe run
true religion
jordan retro 11
burberry sale
oakley sunglasses outlet
air jordan
nike huarache
polo ralph lauren
christian louboutin
le coq sportif
adidas stan smith
chaussures christian louboutin
cheap pandora jewelry
louis vuitton outlet
true religion
kate spade handbags
kobe shoes
kobe bryant shoes
christian louboutin sale
lebron james shoes
true religion outlet
clarks shoes
michael kors väska
nike air max uk
coach outlet
the north face outlet
michael kors
kate spade outlet
longchamp outlet
cheap jordans
cheap nfl jerseys
the north face
adidas yeezy boost 350
cheap nhl jerseys
vans shoes
nhl jerseys
jordan retro
michael kors outlet clearance
yeezy boost 350 kaufen
jordan shoes
red bottom shoes
pandora outlet
salomon shoes
polo ralph lauren
true religion
adidas trainers uk
mlb jerseys wholesale
nike air max
hermes outlet
longchamp handbags
mlb jerseys cheap
nike roshe run
salvatore ferragamo
new balance
cheap nfl jerseys
pandora uk
nike air max
supra shoes
under armour outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
coach factory outlet online
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren outlet
nike air max
michael kors bags
true religion jeans
lebron 13
valentino boots
moncler jacke
air jordan shoes
yeezy boost 350 v2
coach factory outlet online
michael kors taschen
michael kors outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
adidas originals
tory burch flats
ray ban solglasögon
prada handbags
converse outlet
polo ralph lauren uk
mlb jerseys
replica watches
asics shoes
mont blanc pens
mac cosmetics
adidas nmd
coach canada
adidas soccer shoes
fitflop shoes
ferragamo belt
fitflops sale clearance
yves saint laurent handbags
jordans
mont blanc pens
adidas yeezy
michael kors taschen
christian louboutin outlet
tory burch outlet
coach outlet store online
air max
ray ban sunglasses
coach wallets
michael kors
chelsea jersey
michael kors handbags
columbia shoes
coach factory outlet
michael kors outlet online
adidas superstar
prada bags
ralph lauren outlet
nike air force 1
michael kors handbags
michael kors outlet
polo ralph lauren
reebok shoes
polo ralph lauren
coach outlet
christian louboutin
nike air max 2017
true religion
columbia outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses
michael kors handbags
adidas trainers
oakley vault
levi's jeans
adidas nmd xr1
michael kors outlet
converse outlet
ralph lauren polo shirts
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
coach handbags
michael kors outlet clearance
michael kors taschen sale
ray ban sunglasses outlet
adidas zx flux
true religion uk
adidas nmd
ed hardy clothing
michael kors taschen
polo ralph lauren
oakley sunglasses outlet
nike free run
oakley sunglasses
coach factory outlet
prada handbags
adidas yeezy 350 v2
ray-ban sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren sale
mbt shoes
oakley sunglasses wholesale
nike roshe
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
ray ban canada
ralph lauren outlet
kate spade handbags
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
ralph lauren shirts
adidas shoes
adidas yeezy 350 boost
nike huarache
columbia sportswear outlet
birkenstock outlet
ralph lauren outlet
burberry outlet online
the north face
polo ralph lauren
fitflops
pandora jewelry
coach outlet store online
nike running trainers
true religion jeans
rolex submariner
adidas yeezy boost
michael kors canada
michael kors handbags
gafas ray ban
adidas nmd r1
ray ban sunglasses outlet
manolo blahnik shoes
nfl jerseys wholesale
polo ralph lauren
vans shoes
christian louboutin sale
ray ban sunglasses outlet
salvatore ferragamo shoes
coach outlet
snapbacks hats wholesale
birkenstock sandals
michael kors bags
clarks outlet
christian louboutin sale
nike air max 2017
calvin klein
nike air max 2016
tory burch handbags
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin pumps
supra shoes
hermes handbags
coach outlet online
ray ban sunglasses cheap
ralph lauren pas cher
adidas neo
fitflop sale
adidas originals superstar
louis vuitton
ray-ban sunglasses
ugg boots
michael kors handbags
birkenstock outlet
michael kors handbags
nike cortez
coach factory outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren uk
20177.19wengdongdong
avatar #95
happynn123 2017. július 12. 94 hozzászólás 2947.
nike air force
fitflops clearance
adidas nmd r1
longchamp le pliage
ferragamo belt
van cleef
tom ford sunglasses
cartier bracelet
lebron 14
kobe shoes
hogan outlet
curry 3
longchamp bags
nike roshe run
adidas tubular
Kanye West shoes
true religion jeans
retro jordans
ultra boost
yeezy boost 350
cheap jordans
longchamp
nike air zoom
adidas superstar
cheap basketball shoes
nmd
led shoes for kids
asics running shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet store
pandora charms
tory burch shoes
lebron james shoes
vibram fivefingers
michael kors uk
stephen curry shoes
kyrie 3 shoes
roshe shoes
kobe 9
nike air force 1
yeezy shoes
longchamp
longchamp bags
jordan shoes
louboutin shoes uk
cheap jordans
cheap jordans
chrome hearts online
retro jordans
kobe 11
air max 2016
falcons jersey
air jordan
jordan shoes
adidas yeezy boost
links of london
chrome hearts
lacoste outlet
james harden shoes
yeezy boost 350
fitflops
kobe 11
adidas superstar shoes
nike air max 2017
adidas neo
longchamp sale
yeezy boost 350
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
adidas stan smith
michael kors handbags
air force 1
adidas tubular shadow
michael kors factory outlet
nike huarache
pandora charms sale
michael kors outlet online
dior sunglasses
adidas nmd
longchamp
michael kors handbags outlet
kobe basketball shoes
nike air max
hermes belt
kyrie 3
curry 3 shoes
adidas ultra
kyrie irving shoes
tory burch outlet
longchamp handbags
pandora charms
air yeezy
lebron 14 shoes
adidas nmd
nike dunks shoes
chrome hearts online store
yeezy boost 350
five finger shoes
adidas nmd
adidas ultra boost
tom ford eyewear
adidas superstar shoes
nike air force 1
fitflops sale clearance
jordan shoes
pandora jewelry
michael kors handbags
nike polo
jordan retro
michael kors outlet store
timberland boots
kobe sneakers
adidas nmd
yeezy
atlanta falcons jersey
lacoste outlet
led shoes
links of london
adidas stan smith shoes
http://www.kobeshoes.uk
patriots jersey
adidas stan smith sneakers
michael kors purses
nike air huarache
basketball shoes
michael kors outlet
longchamp bags
led shoes
links of london outlet store
roshe run
louboutin shoes
michael kors handbags
adidas tubular shadow
reebok outlet
prada sunglasses
ferragamo belts
longchamps
dior glasses
michael kors outlet
jordans for cheap
reebok shoes
pandora bracelet
chrome hearts
adidas ultra boost
lebron 13 shoes
michael kors outlet online
air jordan shoes
light up shoes
kobe 9
true religion jeans
cheap jordans
nike air max
nike zoom
nike polo shirts
yeezy boost
michael kors
adidas superstar
michael kors factory outlet
lacoste online shop
new england patriots jersey
nike air zoom
air jordans
yeezy boost
nmd
hermes belts for men
nmd
nike huarache
yeezys
adidas ultra boost uncaged
air max
longchamp outlet
kyrie shoes
tory burch shoes
brady jersey
adidas nmd runner
adidas gazelle
yeezy shoes
jordan shoes
nike zoom
harden shoes
michael kors outlet
nike roshe one
yeezys
pandora jewelry
chrome hearts online
nike roshe run
curry shoes
adidas tubular
michael kors outlet
yeezy boost 350 v2
cheap jordans
yeezy shoes
authentic jordans
nike huarache
yeezy boost 350
adidas online shop
chrome hearts online
nike roshe uk
cheap jordans
air jordan
yeezy boost
lebron 13
nike football boots
links of london sale
prada glasses
af1
lacoste polo
michael jordan shoes
timberland outlet
michael kors outlet online
yeezy shoes
kobe basketball shoes
yeezy boost 350 v2
adidas ultra boost
true religion
yeezy boost
hermes belts
nike zoom running shoe
kobe shoes
yeezy boost 350
true religion outlet
cheap jordans
adidas nmd
burberry scarf
nike mercurial
michael kors outlet store
air max 2017
longchamp outlet
nike dunks
yeezy boost
jordan shoes
yeezy boost 350
lebron shoes
van cleef arpels
nike air force
air jordan shoes
michael kors handbags
kobe shoes
cheap jordans
longchamp bags
michael kors outlet
hogan outlet online
michael kors outlet
true religion outlet
michael jordan shoes
kobe bryant shoes
retro jordans
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike air huarache
fitflops
hermes belt
adidas yeezy
asics shoes
air force 1
longchamp handbags
adidas stan smith
yeezy boost 350 v2
avatar #94
kiyoumins 2016. január 26. 154 hozzászólás 2107.
christian louboutin, hollister clothing store, uggs on sale, michael kors outlet, coach outlet, asics running shoes, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, ipad air cases, lululemon, true religion jeans, jerseys, louis vuitton bags, ralph lauren outlet, vans outlet, louboutin uk, uggs outlet, montre femme, moncler, true religion jeans, doudoune canada goose, jordan xx9, iphone 6 case, converse shoes, chanel handbags, reebok outlet, beats headphones, vans scarpe, iphone 6 plus case, louis vuitton handbags, longchamp outlet online, cheap oakley sunglasses, air max, hermes belt, michael kors outlet online sale, ugg soldes, moncler, nike free run, sac guess, hogan outlet, ghd straighteners, jordans, louis vuitton outlet stores, christian louboutin outlet, north face outlet, tiffany and co, louboutin pas cher, nike roshe run uk, air max, gucci outlet, michael kors bags, toms shoes, cheap ugg boots outlet, lululemon outlet, bottes ugg pas cher, thomas sabo, www.michaelkors-outlet-store.us.com, iphone 6s plus cases, ghd hair straighteners, ralph lauren, iphone 5c cases, michael kors, nike roshe run, hermes handbags, nike blazer pas cher, oakley sunglasses cheap, nike free run, canada goose, nike free run pas cher, bottes ugg pas cher, canada goose pas cher, nfl jerseys, jordans for sale, doudoune moncler, ray ban pas cher, polo ralph lauren outlet online, doke gabbana outlet, uggs, rolex replica watches, ray ban, coach outlet online, barbour jackets, nike free, ugg outlet, nike shoes, moncler, christian louboutin, uggs, burberry handbags, ugg boots, nike roshe, doke & gabbana, burberry, sac longchamp pas cher, ferragamo belts, hogan, replica rolex, oakley vault, longchamp bags, wedding dresses uk, rolex watches, iphone 6s cases, louis vuitton handbags, canada goose, canada goose, oakley sale, ugg, north face uk, nike air max, michael kors, cheap nike shoes, louboutin outlet, ralph lauren pas cher, michael kors outlet canada, kate spade, cheap uggs, baseball bats, louboutin, jordan 5, mont blanc pens, louboutin, abercrombie and fitch, longchamp bags, longchamp outlet online, vans, air max 2015, michael kors handbags, burberry outlet, uggs canada, longchamp bags, michael kors bags, ugg australia, mulberry bags, reebok shoes, hollister canada, mcm handbags, hollister, louis vuitton, north face outlet, louis vuitton, mulberry, air max, supra shoes, rolex watches, nike air max 2015, rolex replica, sac vanessa bruno, nike air force, michael kors outlet online sale, soccer shoes, michael kors, louis vuitton outlet, ugg pas cher, vans pas cher, ray ban, michael kors handbags, cheap ugg boots, pandora charms, burberry, hollister clothing, michaelkors-outlet-store, hollister pas cher, barbour, iphone 6 cases, scarpe hogan, ralph lauren polo, air max, air jordan 11, ugg boots uk, converse pas cher, mulberry handbags, moncler jackets, jimmy choo shoes, coach outlet store online, cheap oakley sunglasses, michael kors pas cher, nike outlet store, michael kors outlet online, polo ralph lauren, michael kors outlet online, polo ralph lauren outlet, ugg boots, michael kors, canada goose, burberry pas cher, p90x workout, burberry sale, ugg boots clearance, p90x3, oakley vault, moncler, karen millen uk, insanity workout, moncler jackets, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, ipad mini cases, michael kors outlet online sale, ferragamo shoes, marc jacobs, uggs on sale, 5c cases, louis vuitton outlet online, canada goose uk, tory burch, s5 cases, vanessa bruno, nike roshe, nike huaraches, converse, louboutin, polo ralph lauren pas cher, longchamp outlet, herve leger, vans shoes, nike tn pas cher, abercrombie, nike free pas cher, longchamp pliage, lunette ray ban pas cher, michael kors outlet, north face outlet, oakley sunglasses outlet, jordan 12, louboutin, michael kors, uggs, coach factory outlet, air max, nike store, replica watches uk, wedding dress, coach outlet, louis vuitton, hermes birkin, michael kors outlet, kate spade outlet online, doke gabbana, nike roshe run, moncler uk, soccer jerseys, air jordan shoes, coach purses, nike roshe, karen millen, moncler jackets, tory burch outlet, air max, oakley, instyler ionic styler, tn pas cher, ralph lauren outlet online, barbour jackets uk, replica watches, sac louis vuitton pas cher, air jordan pas cher, burberry factory outlet, abercrombie, air jordans, jordan 11, hogan sito ufficiale, burberry outlet, michael kors outlet, iphone 5s cases, jordan shoes, polo ralph lauren, longchamp outlet online, p90x, barbour uk, true religion jeans, canada goose, louis vuitton pas cher, ugg outlet, cheap jordans, timberland pas cher, louboutin outlet, hollister, sac burberry, air max, ralph lauren outlet, longchamp, michael kors outlet online, polo lacoste, nike trainers, longchamp pas cher, celine bags, polo ralph lauren outlet, uggs, north face, the north face, hollister, oakley outlet, iphone 5 cases, uggs on sale, ray ban uk, thomas sabo uk, christian louboutin shoes, ralph lauren outlet, replica handbags, jimmy choo, polo ralph lauren outlet, iphone cases, nike air max, uggs, links of london, louboutin, beats by dre, north face jackets, sac longchamp, longchamp pas cher, gucci shoes, the north face, abercrombie and fitch uk, uggs, gucci belts, s6 cases, http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/, ugg boots clearance, nike air max, christian louboutin, sac louis vuitton, oakleysunglasses.us.com, longchamp, louis vuitton, moncler, ugg, jordan 1, longchamp, red bottom shoes, nike air max uk, moncler outlet, abercrombie, north face jackets, tiffany jewelry, gucci, michael kors outlet online, ugg, ghd hair, pandora jewelry, ralph lauren, babyliss pro, louboutin shoes, north face, gucci bags, moncler outlet, canada goose outlet, swarovski crystal, michael kors outlet online, montre homme, jordan pas cher, ipad cases, nike air max 2015, canada goose outlet, nike sneakers, canada goose outlet, louis vuitton outlet, nike air max, babyliss, true religion jeans, ugg, christian louboutin outlet, uggs outlet, iphone 6s case, louis vuitton purses, oakley sunglasses, mont blanc, hollister, lululemon, north face outlet online, chi flat iron, nike free run, nike factory, michael kors outlet online sale, juicy couture, jordan 4, louboutin, ralph lauren, abercrombie and fitch, burberry outlet online, oakley sunglasses wholesale, lululemon outlet, jordan 3, hollister, michael kors handbags, sac michael kors, vanessa bruno pas cher, juicy couture outlet, lululemon outlet online, ugg boots, tory burch outlet online, nike roshe run, longchamp outlet, coach outlet store, ray ban sunglasses, oakley vault, michael kors outlet, barbour outlet, barbour, cheap oakley sunglasses, canada goose jackets, christian louboutin, lacoste pas cher, nike air max, ugg italia, chaussures louboutin, tiffany jewelry, swarovski, new jordans, louis vuitton canada, canada goose jackets, gucci outlet online, coach bags, air max pas cher, ugg boots, timberland boots, roshe run pas cher, moncler, uggs, longchamp soldes, bottega veneta, jordan retro, nike factory outlet, sac lancel, sac hermes, new balance outlet, abercrombie, cheap nfl jerseys, hermes, jordan retro 11, montre pas cher, prada outlet, nike air huarache, coach outlet, michaelkors-outlet-store.us.com, giuseppe zanotti, true religion outlet, oakley, louis vuitton, new balance, polo lacoste pas cher, pandora jewelry, abercrombie, canada goose, michael kors outlet online, michael kors outlet, true religion outlet, north face jackets, polo outlet, polo ralph lauren, longchamp, oakley pas cher, air huarache, guess pas cher, oakley vault, louis vuitton outlet online, replica watches, air jordan, louis vuitton uk, prada shoes, longchamp handbags, nike huarache, christian louboutin shoes, coach outlet store online, vans, hollister, birkin bag, canada goose jackets, ray ban, ghd, marc jacobs handbags, polo ralph lauren uk, lancel, oakley sunglasses, canada goose outlet, burberry outlet online, ugg boots, hermes pas cher, nike roshe run pas cher, wedding dresses, jordan future, ugg pas cher, lululemon outlet canada, instyler, celine handbags, iphone case, ray ban sunglasses, cheap oakley sunglasses, michael kors, swarovski uk, michael jordan shoes, toms outlet, s6 case, nike air max uk, true religion outlet, nike free run uk, north face pas cher, coach factory, louis vuitton, air force, true religion outlet, ugg outlet, nike free uk, swarovski jewelry, nike roshe uk, new balance shoes, nike air max, bottes ugg, louis vuitton, oakley glasses, valentino shoes, mulberry uk, louis vuitton outlet, barbour jackets, hermes bags, moncler, michael kors handbags clearance, michael kors, cheap sunglasses, michael kors purses, nike free, moncler outlet, pandora uk, nike blazer, louboutin shoes, nike air max, lunette oakley pas cher, ugg uk, new balance, pandora charms, 5s cases, mulberry outlet, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, coach handbags, longchamp handbags, michael kors uk, coach outlet, timberland, polo ralph lauren, kate spade handbags, moncler, ugg boots, michael kors, air jordan retro, nike trainers uk, tiffany and co, sunglasses outlet, michael kors handbags, nike outlet, burberry, converse, jordan 6, wedding dresses, iphone 6s plus case, hollister uk, uggs outlet, canada goose jackets, nike tn, oakley store, phone cases, louis vuitton, longchamp, retro jordans, michael kors outlet, oakley sunglasses, air max 2015, fake oakleys, lancel pas cher, michael kors outlet, discount oakley sunglasses, fake rolex, cheap oakley, air jordan, michael kors canada, michael kors, sac louis vuitton, ugg, asics shoes, jimmy choo outlet, moncler outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, prada handbags, nike air max pas cher, kate spade outlet, abercrombie and fitch, longchamp uk, rolex watches for sale, canada goose outlet, mac cosmetics, new balance pas cher, michael kors canada, nike free, moncler sito ufficiale, moncler pas cher, replica watches, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses outlet, true religion, uggs outlet, lululemon canada, ralph lauren uk, ray ban outlet, cheap gucci, ray ban sunglasses, links of london uk, ugg boots clearance, bottes ugg, iphone 6 plus cases, rolex watch, gucci handbags, ugg soldes
avatar #93
_Seb3s 2009. február 6. 170 hozzászólás 1959.

Ez a legjobb monitor! ;)

stardust: sebes kurvára egy pontba szór az m4ed
avatar #92
Bird01 2008. november 26. 1 hozzászólás 18164.

Hali!

Szerintem valami kavarodás van az egészben mert 2 monitor van .

1 Benq E2200HDA ez 5ms

2 Benq E2200HD ez 2 ms

http://www.pcworld.hu/story.php?sid=12237

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

avatar #91
NoRbiE 2008. november 21. 406 hozzászólás 986.

én veszek ilyen monitort :)

avatar #90
SwedeN 2008. november 6. 181 hozzászólás 1857.
Válasz TepettVarnyu #0. hozzászólására
Keeper, no offense, de szedned kéne rá vmit, manapság már egész jó gyógyszereket tudnak felírni.

Varnyu köszönöm aggodásod egészségi állapotom miatt de azt mondta orvoss erre az agressiora ami bennem van nincs gyogyszer. Már a lonyugtatok se hatnak minta placebot szednék. Na jo nem is.M1 nemérdekes.

P E R F E C T W O R L D
avatar #89
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

No comment! gyökér.

Keeper, no offense, de szedned kéne rá vmit, manapság már egész jó gyógyszereket tudnak felírni.
public művészúr
avatar #88
Válasz szakerto #0. hozzászólására

Orommel konstataltam, hogy ismet teszt kerult fel az oldalra. Merem remelni, hogy nem felevente egy fog kikerulni es a szerkeztok is profitalnak belole. Maga a "teszt" nekem nagyon tetszett, ahhoz kepest, hogy nem szakmabeli irta, latszik, hogy minosegi munkat akart kiadni a kezei kozul.

A kozosseg kepes ujra es ujra bemutatni, hogy eretlen gondolkodasra keptelen szuklatokoru emberekkel van tele. HAHO ebreszto 2008 veget irjuk, szerintetek, a CRT monitor mennyire van eloterbe? Persze vannak jobb monitorok, meg dragabbak, de jelenleg ehhez jutott hozza valaki jo aron, es hasonloan JO aron adja mindenkinek, es aki tenyleg nem napi 5-6 ora CSvel tolti az idejet, annak tokeletes valasztas lehet, ha csak 40000 Ftja van. Elnezve a webshop palattajat akad boven olyan termek itt ami meg a kozeljovoben felkerulhet az oldalra, es a gamer tarsadalom hasznara lehet. Csak nehogy meggondolja magat a marketing osztaly az ilyen visszamaradottak miatt.

Arról ne is beszéljünk, hogy mekkora ízlésficamos kocka az, aki "segges monitorral" csúfítja a lakását/szobáját csak azért, mert azt hallotta, h a nagyok is azzal tolják.
public művészúr
avatar #87
SwedeN 2008. november 6. 181 hozzászólás 1857.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Legközelebb megpróbálok értelmes, emberi stílusban kommunikálni.

 

 

No comment! gyökér.

P E R F E C T W O R L D
avatar #86
SwedeN 2008. november 6. 181 hozzászólás 1857.
Válasz szakerto #0. hozzászólására

Nem eleg, hogy idiota vagy, valtig allitod, hogy a 2 es 5 ms kozott eg es fold kulonbseg van, persze azt se vagod mi a kulonbseg az 1000 es a 10000 kozott. Ezek utan hogy is varhatna el valaki, hogy tudd, hogy letezik egy modositas gomb, amivel talan kicsit jobban tudod leplezni, az ertelmi hianyossagaid.

Remelem valami Baktalorandhazi szamitestechnika kisker, bolti eladoja vagy, es csak azert pattogsz itt bohoc sapkaban mert felsz hogy csokken a havi beveteletek...

Legközelebb megpróbálok értelmes, emberi stílusban kommunikálni.

 

 

P E R F E C T W O R L D
avatar #85
szakerto 2008. november 5. 627 hozzászólás 608.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

EZ NEM GAMER MONITOR! EZT FOG FEL!

Nem eleg, hogy idiota vagy, valtig allitod, hogy a 2 es 5 ms kozott eg es fold kulonbseg van, persze azt se vagod mi a kulonbseg az 1000 es a 10000 kozott. Ezek utan hogy is varhatna el valaki, hogy tudd, hogy letezik egy modositas gomb, amivel talan kicsit jobban tudod leplezni, az ertelmi hianyossagaid.

Remelem valami Baktalorandhazi szamitestechnika kisker, bolti eladoja vagy, es csak azert pattogsz itt bohoc sapkaban mert felsz hogy csokken a havi beveteletek...

avatar #84
szakerto 2008. november 5. 627 hozzászólás 608.

Orommel konstataltam, hogy ismet teszt kerult fel az oldalra. Merem remelni, hogy nem felevente egy fog kikerulni es a szerkeztok is profitalnak belole. Maga a "teszt" nekem nagyon tetszett, ahhoz kepest, hogy nem szakmabeli irta, latszik, hogy minosegi munkat akart kiadni a kezei kozul.

A kozosseg kepes ujra es ujra bemutatni, hogy eretlen gondolkodasra keptelen szuklatokoru emberekkel van tele. HAHO ebreszto 2008 veget irjuk, szerintetek, a CRT monitor mennyire van eloterbe? Persze vannak jobb monitorok, meg dragabbak, de jelenleg ehhez jutott hozza valaki jo aron, es hasonloan JO aron adja mindenkinek, es aki tenyleg nem napi 5-6 ora CSvel tolti az idejet, annak tokeletes valasztas lehet, ha csak 40000 Ftja van. Elnezve a webshop palattajat akad boven olyan termek itt ami meg a kozeljovoben felkerulhet az oldalra, es a gamer tarsadalom hasznara lehet. Csak nehogy meggondolja magat a marketing osztaly az ilyen visszamaradottak miatt.

avatar #83
salak- 2008. november 5. 892 hozzászólás 418.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

EZ NEM GAMER MONITOR! EZT FOG FEL!

te ostoba vagy, vagy szórakozol velem?

avatar #82
Grifter 2008. november 5. 1609 hozzászólás 203.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

EZ NEM GAMER MONITOR! EZT FOG FEL!

"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #81
Cappy_ 2008. november 4. 4439 hozzászólás 30.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

EZ NEM GAMER MONITOR! EZT FOG FEL!

?

Mint minden szerencsejátékos, én is tudom mikor kell abbahagyni... SOHA!
avatar #80
SwedeN 2008. november 4. 181 hozzászólás 1857.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

EZ NEM GAMER MONITOR! EZT FOG FEL!

Lemaradt a D betü :D FOGD! :D

P E R F E C T W O R L D
avatar #79
SwedeN 2008. november 4. 181 hozzászólás 1857.
Válasz salak- #0. hozzászólására
-nem gamer monitorról beszélünk
-online jatekokon kivul mindenre nagyon jol alkalmas
-a kinezete izles kerdes, neked nem tetszik, nekem igen
-ez a "1 ora muvla megfajdul a fejed" meg az oviban sem jo erv
-vannak jobb gamer monitorok, most ezt kaptuk, ezt teszteltuk, talan kapunk majd olyat is
-az árát megéri

EZ NEM GAMER MONITOR! EZT FOG FEL!

P E R F E C T W O R L D
avatar #78
salak- 2008. november 4. 892 hozzászólás 418.
-nem gamer monitorról beszélünk
-online jatekokon kivul mindenre nagyon jol alkalmas
-a kinezete izles kerdes, neked nem tetszik, nekem igen
-ez a "1 ora muvla megfajdul a fejed" meg az oviban sem jo erv
-vannak jobb gamer monitorok, most ezt kaptuk, ezt teszteltuk, talan kapunk majd olyat is
-az árát megéri

avatar #77
Heffi 2008. november 4. 168 hozzászólás 1973.

Ide írom mert itt sokan láthatják: http://www.gamestop.com/gs/landing/l4dearly/default.aspx

Szóval ez egy oylan link hogy bekell írni a gamestop vmelyik üzletében vásárlás után kapott blokkról egy bizonyos számsort és 5.én (holnap) elökulcsokat lehet kapni l4d demohoz, akkoris ha nemrendelted elö.

Az se baj ha nem vásároltál iylen boltban googlen képkeresés és: Gamestop receipt, annyit kidob hogy váalszthattok kedvetekre. szóval ezegy úgymond legális módja a demo megszerzésének, ideje elött:D

Only a Spy.
avatar #76
SwedeN 2008. november 4. 181 hozzászólás 1857.
Válasz VaPouR #0. hozzászólására

Akkor én most  a 12ms-es LG TFT-mel esélytelen vagyok , hogy bárkit is lelőjjek ? :)

Nemvagy 100% osan esélytelen de rontja az eséjeid.Méghozzá jocskán egy jobb monitorral szemben.Mivel egy CRT és vagy 2ms es TFT gamer sokkal jobban fogja látni a fegyver szorását mint te.Ennyi.

P E R F E C T W O R L D
avatar #75
Grifter 2008. november 4. 1609 hozzászólás 203.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

3-ból egyet úgy ahogy megindokoltál, ezt azért nem könyvelném el sikerként :D

De az pont eggyel több, mint amit te megcáfoltál ˘˘
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #74
NascarNSX 2008. november 4. 2491 hozzászólás 102.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

3-ból egyet úgy ahogy megindokoltál, ezt azért nem könyvelném el sikerként :D

uj kép? Nade hol a napi skill? :(((

"A Szeretet az egyetlen , amit nem kell és nem is lehet kimutatni.
avatar #73
CyClotroniC 2008. november 4. 13246 hozzászólás 2.
Válasz Grifter #0. hozzászólására
Nézőpont kérdése. A Red Tower-nek biztos van, ők tudják. Az írónak is, ő tudja. De az olvasóknak egy tök átlagos monitor tök átlagos tesztje, úgy, hogy évente 2 teszt kerül ki az oldalra... Mondd el te, mi az értelme.

Itt alattam is írogat egy.

Már túlvagytok rajta.

3-ból egyet úgy ahogy megindokoltál, ezt azért nem könyvelném el sikerként :D

http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #72
VaPouR 2008. november 4. 162 hozzászólás 2027.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Honnan veszed ezt ,hogy nem lehet egy 2ms es és egy 5ms es közt a külömbséget cs ben észrevenni? Aki kicsit is tud játszani észreveszi.Ugyanis ha pl vkit falon keresztül vagy szemtöl szembe leakarsz rotálni 50% hogy nem fog sikerülni az 5ms es monitoral.Ne kérdezd miert de ez igy van.Nem viccböl jönnek hamarosan a 0ms es TFT-ék.5ms szar játékra.Legalábbis FPS re tuti.sk-gaming.com és forum néz körbe.És kérdezz meg pár jo gamert.5ms ese moncsin kezelhetetlen a rotálás.2ms es se tökéletes de sokkal jobb!De CRT a tuti ha CS röl van szó.

Akkor én most  a 12ms-es LG TFT-mel esélytelen vagyok , hogy bárkit is lelőjjek ? :)

avatar #71
siD_6_7 2008. november 4. 42 hozzászólás 4593.
Válasz siD_6_7 #0. hozzászólására

nem a csére szentelem (sajnos), csak gondoltam counter-strike.hu! Örülnék én is egy ilyen monitornak, nem arról van szó, mert pl. ha már a játékidőmnél tartunk akkor dotázom. De 5ms-es tft cs portálon :P Ne neked kelljen már elmagyaráznom, h ezzel nem lehet csézni. Lapcsalád? :D De aranyos :) Jó a duma :) Ha leteszteltek 17" meg 19"-os crt-ket amik csére tökéletesek akkor megbocsátok :P Jó tudom nincs szükségetek a megbocsátásomra csak munkahelyi unalom miatt flémelek, de minden flémben van igazság..

szegény gyerek meg ha már ennyit melózott a cikkel, megérdemelne egy kis casht :P Csak őt sajnálom ha ezt ingyen csinálta

siD 6.7 - a tökéletes gyilkológép- tulajdonságok: 200 gyilkos hidegvére, kegyetlensége és brutalitása.. Test: regenerálódó szilícium.. Egyéb megjegyzés: immortal
avatar #70
siD_6_7 2008. november 4. 42 hozzászólás 4593.
Válasz Sanci #0. hozzászólására

Ajaj, azt hiszem lebuktam... Arról kerül ki teszt, amire van lehetőség, a közeljövöben fog még kikerülni remélhetőleg bőven olyan dolog ami sokkal inkább HC FPS játékokra lett fejlesztve, de az is elképzelhető, hogy lesz még olyan ami inkább a casual gamereket érinti. De ha befut egy olyan modell ami eleget tesz a feltételeidnek megpróbáljuk beszerezni és közzétenni.

Függetlenül attól, hogy te csak a cshut olvasod és mondjuk a játékidőd nagy részét a CSre szenteled, a lapcsoport rendelkezik más játékos oldalakkal is, ahol lehet tökéletes választás ez a monitor. 

nem a csére szentelem (sajnos), csak gondoltam counter-strike.hu! Örülnék én is egy ilyen monitornak, nem arról van szó, mert pl. ha már a játékidőmnél tartunk akkor dotázom. De 5ms-es tft cs portálon :P Ne neked kelljen már elmagyaráznom, h ezzel nem lehet csézni. Lapcsalád? :D De aranyos :) Jó a duma :) Ha leteszteltek 17" meg 19"-os crt-ket amik csére tökéletesek akkor megbocsátok :P Jó tudom nincs szükségetek a megbocsátásomra csak munkahelyi unalom miatt flémelek, de minden flémben van igazság..

siD 6.7 - a tökéletes gyilkológép- tulajdonságok: 200 gyilkos hidegvére, kegyetlensége és brutalitása.. Test: regenerálódó szilícium.. Egyéb megjegyzés: immortal
avatar #69
Mooka-Miki 2008. november 4. 294 hozzászólás 1279.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Mooka-Miki fogadnék nem tudod megmondani a saját monitorod válaszidejét!Gondolom CRT. Elárulom neked miért a felhajtás evvel a 2ms es mizériával.A CRT ék 0ms esek.Szoval ha a CRT éd 5-20 ms es lenne akkor a faszba kivánnád a monitorod és cseszhetnéd a 100hz ed.Azt se látnád hova lösz.Egy kicsit olvass utána ennek mert info bol ez eddig 1-es.

Kedves kötekedő elvtárs :)

Játszottam már 5ms-es monitoron, és képzeldd nem kívántam a fenébe :-) Az hogy hype-olod ezt a marhaságot a sok "azt sem tudom miről van szó" emberrel, az nem tud felizgatni. (Mélységéig én sem látok a technikai oldalnak, de a szememnek tudok hinni)

Ha már nagyon kötekedős a hangulatod elárulom hogy a te 2ms-es fan vagy mert az a jó monitor: Az a 2ms amiről te beszélsz az a legideálisabb gtg (gray-to-gray) idő. A többi színátmenet ennél jóval több időt igényel.
Ui.: Infóból 5-ös vagyok :-)

Mooka-Miki_ala_Ping-Win
avatar #68
Grifter 2008. november 4. 1609 hozzászólás 203.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

Hol értelmetlen? Hol vannak a parasztok? Hol a verekedés?

Nézőpont kérdése. A Red Tower-nek biztos van, ők tudják. Az írónak is, ő tudja. De az olvasóknak egy tök átlagos monitor tök átlagos tesztje, úgy, hogy évente 2 teszt kerül ki az oldalra... Mondd el te, mi az értelme.

Itt alattam is írogat egy.

Már túlvagytok rajta.
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #67
SwedeN 2008. november 4. 181 hozzászólás 1857.

Mooka-Miki fogadnék nem tudod megmondani a saját monitorod válaszidejét!Gondolom CRT. Elárulom neked miért a felhajtás evvel a 2ms es mizériával.A CRT ék 0ms esek.Szoval ha a CRT éd 5-20 ms es lenne akkor a faszba kivánnád a monitorod és cseszhetnéd a 100hz ed.Azt se látnád hova lösz.Egy kicsit olvass utána ennek mert info bol ez eddig 1-es.

P E R F E C T W O R L D
avatar #66
SwedeN 2008. november 4. 181 hozzászólás 1857.
Válasz Mooka-Miki #0. hozzászólására

Nekem egy SUN GDM-FW9010-es monitorom van mint az adatlapomon is olvasható. Nem cserélném el semmire. Japánban készült, tűéles képe van, 1680*1050@100hz mi kéne még? :) (Súlycsökkentés mert 43kg :D)

A dinamikus 10k:1 kontrasztokat meg felejtsétek el. Úgy is kikapcsoljátok ha játszotok. Marha zavaró mikor Dust2-n a világosból befutsz B sötétbe. Próbáljátok ki :)

Az 5ms vs 2ms késleltetéshez: Ugyanaz. a 2ms az egy 5ms késleltetés overdrive-val. A szemed semmit sem vesz észre belőle. Kimérni műszerekkel ki lehet a külömbséget de látni nem fogod. S ne mondd nekem hogy láttad mert akkor nem az 5ms és 2ms közötti külömbözőséget láttad.

Honnan veszed ezt ,hogy nem lehet egy 2ms es és egy 5ms es közt a külömbséget cs ben észrevenni? Aki kicsit is tud játszani észreveszi.Ugyanis ha pl vkit falon keresztül vagy szemtöl szembe leakarsz rotálni 50% hogy nem fog sikerülni az 5ms es monitoral.Ne kérdezd miert de ez igy van.Nem viccböl jönnek hamarosan a 0ms es TFT-ék.5ms szar játékra.Legalábbis FPS re tuti.sk-gaming.com és forum néz körbe.És kérdezz meg pár jo gamert.5ms ese moncsin kezelhetetlen a rotálás.2ms es se tökéletes de sokkal jobb!De CRT a tuti ha CS röl van szó.

P E R F E C T W O R L D
avatar #65
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

Samsung 226BW-t használok, ahol első sorban a képminőség számomra a fontos, mivel nálam nagyobb prioritása van a képbuzeráló progiknak és a filmnézésnek, mint a CS-nek, de arra is maximálisan alkalmas a 2ms miatt. Csak ajánlani tudom, bár a konkurenciáról nincs sok infom. BENQ-val kapcsolatban nekem negatív előítéleteim vannak, de ez csak egyéni félemény. A márkahűség nálam amúgy termék függő, és monitor fronton a ViewSonic-ot tartom még mindig a legjobbnak, igaz drágább is, mint a hasonló tudású társai, aztán pedig a Samsung jön.

Ugyanolyan monitort használok én is, mint Csikló, de mivel a tévéről nézem a filmeket nem igazán tudom megítélni filmnézésre való alkalmasságát. Egy dolog azonban azonnal feltűnt, amikor először játszottam ezzel a monitorral. Gyönyörű színárnyalatok, magas kontraszt. Erre ékes példa, hogy amikor berusholok középen trainen, nem egy sötét masszát látok hátul, amiben eltűnik a CT, hanem minden szépen kivehető. Az LG tévékről annyit, hogy 2 év használat után van egy függőleges csík a képernyő szélén. Nem LCD hiba, hanem valami vezérlőegységé, mert fehér színen egyáltalán nem látszik, szükén már kivehető, kéken már fekete. Lehet, h kifogtam a szart, de a szüleim otthoni Samsung TV-jének még semmi hibája sem volt pedig az már 4 éves.
public művészúr
avatar #64
Mooka-Miki 2008. november 4. 294 hozzászólás 1279.

Nekem egy SUN GDM-FW9010-es monitorom van mint az adatlapomon is olvasható. Nem cserélném el semmire. Japánban készült, tűéles képe van, 1680*1050@100hz mi kéne még? :) (Súlycsökkentés mert 43kg :D)

A dinamikus 10k:1 kontrasztokat meg felejtsétek el. Úgy is kikapcsoljátok ha játszotok. Marha zavaró mikor Dust2-n a világosból befutsz B sötétbe. Próbáljátok ki :)

Az 5ms vs 2ms késleltetéshez: Ugyanaz. a 2ms az egy 5ms késleltetés overdrive-val. A szemed semmit sem vesz észre belőle. Kimérni műszerekkel ki lehet a külömbséget de látni nem fogod. S ne mondd nekem hogy láttad mert akkor nem az 5ms és 2ms közötti külömbözőséget láttad.

Mooka-Miki_ala_Ping-Win
avatar #63
kisgyerek 2008. november 4. 140 hozzászólás 2272.
Válasz Grifter #0. hozzászólására
Értelmetlen tesztet a parasztoknak, had verekedjenek ...

Egyedül a világ ellen? Hajrá!

avatar #62
CyClotroniC 2008. november 4. 13246 hozzászólás 2.
Válasz Grifter #0. hozzászólására
Értelmetlen tesztet a parasztoknak, had verekedjenek ...

Hol értelmetlen? Hol vannak a parasztok? Hol a verekedés?

http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #61
Grifter 2008. november 4. 1609 hozzászólás 203.
Értelmetlen tesztet a parasztoknak, had verekedjenek ...
"The power of accurate observation is often called cynicism by those who have not got it." - G. B. Shaw
avatar #60
SwedeN 2008. november 4. 181 hozzászólás 1857.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

Ez amúgy nagy átalagban így van. Valóban a ViesSonic-ot kéne venni, de annyiért már egy 32-es 37-es TV-t veszek lassan, amennyiért ő a jobb 22-es moncsijait árulja, de tény, hogy nagyon durván megéri. Anno még elsők között vettem 19-es ViewSonic CRT-t, amikor éppen hogy bejöttek itthon a 19-es moncsik (nem ma volt az biztos), és 2007 decemberig azzal nyomtam és végig kifogástalanul működött, pedig már a világosszürke monitor is vajszínűre változott az évek során, de a képminőségben semmi romlás se volt, és kiszolgált egy csomó évet hibamentesen.

Viewsonic!!!!!!!!

Anno nekem is volt.Már akkor is piszok drága volt.Ma meg már gyárit nálunk szerezni lehetetlen. Csak külföldön van egykét országban.De nem tudni pontosan hol.Felhivtam nyáron a hivatalos beszálitot és akkor se tudnak hozni ha rendelsz 100 at.Még most is 130 ba kerül egy 19" es fekete CRT!! THE GOD!!! Amerikába meg Japánba tuti van az bitzos! Aztmondták hozassam be! gg 32kg os monitor sulykölcség+vám+posta+monitor ára-----ROHADTSOK cash!!!  Ha egyáltalán ide kiszállitanak ahol lehet még kapni.

P E R F E C T W O R L D
avatar #59
CyClotroniC 2008. november 3. 13246 hozzászólás 2.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Figyu igazábol a leglényegesebb  a 2ms es válaszidö.Meg én néztem nagy áruházba "nem irok nevet" nem reklámozok.Néztem Benq monitort és nekem nemtetszett a képe.Viewsonicot akartam venni de arra meg pénzem nem volt.

És mivel az ESWC én SAMSUNG lett a hivatalos monitor és jokat irtak rola még azok is a forumon akik játszottak rajta kint ESWC en ezert döntöttem mellete.Meg a samsung nak elég sok monitorja tud 2ms et.Ellentétben a többi gyártoval.

Ez amúgy nagy átalagban így van. Valóban a ViesSonic-ot kéne venni, de annyiért már egy 32-es 37-es TV-t veszek lassan, amennyiért ő a jobb 22-es moncsijait árulja, de tény, hogy nagyon durván megéri. Anno még elsők között vettem 19-es ViewSonic CRT-t, amikor éppen hogy bejöttek itthon a 19-es moncsik (nem ma volt az biztos), és 2007 decemberig azzal nyomtam és végig kifogástalanul működött, pedig már a világosszürke monitor is vajszínűre változott az évek során, de a képminőségben semmi romlás se volt, és kiszolgált egy csomó évet hibamentesen.

http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #58
SwedeN 2008. november 3. 181 hozzászólás 1857.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

Mint mondtam Samsung 226BW-m van egy éve már lassan és maximálisan meg vagyok vele elégedve grafikai szoftverek használatakor, filmezéskor és játék során is. Az LG-ről általánosságban negatív véleménnyel voltak a tesztoldalak és a boltokban az eladók (hozzáteszem, hogy ez 1 éve volt, mikor moncsit vettem). Most éppen a TV váráslás a project, így ezért is kevertem bele egy kicsit a témába, mert erről elég részletes up-to-date infoim vannak több forrásból is, és hát ott is szinte mindenki szídja az LG-t (bár tény, hogy attól, hogy 1 éve gond volt vele monitor fronton, és idén szídják a TV-it, attól még lehet idén jó monitora, csak az eddigi tendencia alapján erre nem sok esélyt adok). Egyébként is örök igazsgág, hogy ki kell próbálni valahol a moncsit vagy a TV-t, mielőtt megveszed, hiszen nem csak a puding próbája az evés :D

Na ebben egyettértek. Csak a monitort ne rágd meg mert kifizettetik ! És ha kurvadrága akkor baszhatod!

P E R F E C T W O R L D
avatar #57
SwedeN 2008. november 3. 181 hozzászólás 1857.
Válasz astor #0. hozzászólására

nem igazan ertek hozza, mivel tud tobbet 5kert?

Figyu igazábol a leglényegesebb  a 2ms es válaszidö.Meg én néztem nagy áruházba "nem irok nevet" nem reklámozok.Néztem Benq monitort és nekem nemtetszett a képe.Viewsonicot akartam venni de arra meg pénzem nem volt.

És mivel az ESWC én SAMSUNG lett a hivatalos monitor és jokat irtak rola még azok is a forumon akik játszottak rajta kint ESWC en ezert döntöttem mellete.Meg a samsung nak elég sok monitorja tud 2ms et.Ellentétben a többi gyártoval.

P E R F E C T W O R L D
avatar #56
CyClotroniC 2008. november 3. 13246 hozzászólás 2.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Érdekes majdnem minden pro gamer ha már TFT akkor Samsungra esküszik.persze a legtöbben még CRT én tolják mert kint könnyen hozájuntak teljesen gyáriakhoz.Ellentétben az ithon árult használtakkal!De hallod sorolj fel 10 ismert márkát garantálom nem europai országban gyártanak! És mi TV k röl beszélgetünk vagy monitorol? Ez 180 fokos fordulat.Nekem legtöbb ismerösnek Samsung van és senkinek semmi gondja nem volt még vele pedig van köztük fotos játékos meg sima felhazsnálo.Az LG röl meg anyit nézd meg az uj 2ms ekes TFT éit mert volt nálam 1 kölcsönbe haveromtol egy.És bitang durva monitorok lettek.Igen régen sok gond volt az LG monitorokal ,TV nem tom.Abbol is 1 Samsung HD tv ém van és az is nagyon bitang jo.Én is szivemszerint CRT én gamelnek ha lenne ithon még gyári monitor de csak agyonhajtottak vannak és mind szin vagy képhibás kicsit vagy nagyon vagy a szinmegjelenitése már nagyon gáz.Meg ha hibás is a monitor azert van a garancia hogy kicseréljék nem? Vagy tévedek? Ha vmi hibás ugyis kijön hamar rajta vagy azonnal amint hazaviszed.Havernak a félmillás Apple monitor döglött meg vmi gyári szar volt vele 1 hét után kaputt gyorsan megcsekkolták és azonnal kapott másikat!Azért vannak a vevönek jogai hogy élhessen velük.Ha nem te okoztad a hibát szonélkül kicserélik mindenhol.

Mint mondtam Samsung 226BW-m van egy éve már lassan és maximálisan meg vagyok vele elégedve grafikai szoftverek használatakor, filmezéskor és játék során is. Az LG-ről általánosságban negatív véleménnyel voltak a tesztoldalak és a boltokban az eladók (hozzáteszem, hogy ez 1 éve volt, mikor moncsit vettem). Most éppen a TV váráslás a project, így ezért is kevertem bele egy kicsit a témába, mert erről elég részletes up-to-date infoim vannak több forrásból is, és hát ott is szinte mindenki szídja az LG-t (bár tény, hogy attól, hogy 1 éve gond volt vele monitor fronton, és idén szídják a TV-it, attól még lehet idén jó monitora, csak az eddigi tendencia alapján erre nem sok esélyt adok). Egyébként is örök igazsgág, hogy ki kell próbálni valahol a moncsit vagy a TV-t, mielőtt megveszed, hiszen nem csak a puding próbája az evés :D

http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #55
astor 2008. november 3. 2510 hozzászólás 99.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

Igazából a Samsung-ban megbízok, mert pozitív róla a tapasztalatom TFT téren.
Plusz ugyanazon a REVIEW siteon, az ASUS 6.2-t kapott, a Samsung meg 8.9-et.

- 4x annyi a kontrasztaránya
- megbízhatóbb a gyártó
- a legtöbb samsung moncsira van 3 éves gépcserés subpix-garancia
- sokkal jobban ki van itthon épülve a szervízhálózat, ellentétben az ASUS-éval

avatar #54
CyClotroniC 2008. november 3. 13246 hozzászólás 2.
Válasz astor #0. hozzászólására

nem igazan ertek hozza, mivel tud tobbet 5kert?

Igazából a Samsung-ban megbízok, mert pozitív róla a tapasztalatom TFT téren.
Plusz ugyanazon a REVIEW siteon, az ASUS 6.2-t kapott, a Samsung meg 8.9-et.

- 4x annyi a kontrasztaránya
- megbízhatóbb a gyártó
- a legtöbb samsung moncsira van 3 éves gépcserés subpix-garancia
- sokkal jobban ki van itthon épülve a szervízhálózat, ellentétben az ASUS-éval

http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #53
astor 2008. november 3. 2510 hozzászólás 99.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

Akkor már +5.000-ért ezt venném inkább: Samsung 2253BW

nem igazan ertek hozza, mivel tud tobbet 5kert?

avatar #52
SwedeN 2008. november 3. 181 hozzászólás 1857.
Válasz CyClotroniC #0. hozzászólására

Márpedig az LG abszolút sehol sincs se a monitor, se a TV fronton. Felkapott márkanév, de ha utánanézel a teszteken azért akadnak nála is hiányosságok, plusz elég magas a meghibásodási aránya, TV-knél talán a legnagyobb. Nem azt mondom, hogy szar, de messze nem annyira jó, mint amennyire itt bepromózod. A Samsung is ugyanúgy dél-koreai gyártó, szóval vigyázni kell vele, de mivel 1 éve 3 éves subpixel garanciával vettem a moncsit, így azért nyugodtabb vagyok egy fokkal. CRT-t és 22 alatti monitort meg már 2008-ban nem igen fogok venni. Persze ha valakinek CSAK és KIZÁRÓLAG csak játékra kell, annak szíve joga, hogy mire költ, de szerintem azért egy monitort nem csak azért vesz az ember, hogy legyen min CS-zni :D

Érdekes majdnem minden pro gamer ha már TFT akkor Samsungra esküszik.persze a legtöbben még CRT én tolják mert kint könnyen hozájuntak teljesen gyáriakhoz.Ellentétben az ithon árult használtakkal!De hallod sorolj fel 10 ismert márkát garantálom nem europai országban gyártanak! És mi TV k röl beszélgetünk vagy monitorol? Ez 180 fokos fordulat.Nekem legtöbb ismerösnek Samsung van és senkinek semmi gondja nem volt még vele pedig van köztük fotos játékos meg sima felhazsnálo.Az LG röl meg anyit nézd meg az uj 2ms ekes TFT éit mert volt nálam 1 kölcsönbe haveromtol egy.És bitang durva monitorok lettek.Igen régen sok gond volt az LG monitorokal ,TV nem tom.Abbol is 1 Samsung HD tv ém van és az is nagyon bitang jo.Én is szivemszerint CRT én gamelnek ha lenne ithon még gyári monitor de csak agyonhajtottak vannak és mind szin vagy képhibás kicsit vagy nagyon vagy a szinmegjelenitése már nagyon gáz.Meg ha hibás is a monitor azert van a garancia hogy kicseréljék nem? Vagy tévedek? Ha vmi hibás ugyis kijön hamar rajta vagy azonnal amint hazaviszed.Havernak a félmillás Apple monitor döglött meg vmi gyári szar volt vele 1 hét után kaputt gyorsan megcsekkolták és azonnal kapott másikat!Azért vannak a vevönek jogai hogy élhessen velük.Ha nem te okoztad a hibát szonélkül kicserélik mindenhol.

P E R F E C T W O R L D
avatar #51
CyClotroniC 2008. november 3. 13246 hozzászólás 2.
Válasz astor #0. hozzászólására

errol az asusrol mi a velemenyetek?

Akkor már +5.000-ért ezt venném inkább: Samsung 2253BW

http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #50
astor 2008. november 3. 2510 hozzászólás 99.

errol az asusrol mi a velemenyetek?

avatar #49
Bengal 2008. november 3. 348 hozzászólás 1106.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Az biztos hogy CRT a legjobb!!!! Az alap! De szerezz már nekem egy zsir uj Viewsonic vagy Eizo 19" ost. És eskü te vagy az isten.Már csak TALÁN külföldröl lehetne rohadtul körülményesen szerezni és piszok drágán.Rádásul baromisok helyet foglalna.Nekem egy 2ms es Samsungom van.És tökéletesen adja.Ioszonyat éles a képe.Szépek a szinek szoval game re tökéletes.Az új LG -k is gyönyörüek és szuperek.És nem kerülnek ennél a Benq nál többe!!!!!!Szoval ez a lényege a dolognak de mégha van is 5ezer forint külömbség még ha kell összkuporgatom akárhogy mert megéri.

Felnéztem egyik nagyker oldalra ahonnan ismerösöm szokott cuccokat venni,

Samsung és LG monitorok vannak, hasonló kategória 22col 10k:1hez contrast 300cd/m2 2ms: LG 3 db modell van 39k,42k,46k +áfa Samsung: szintén 3 modell 37k,42k,50k +áfa

Ez a kiskerbe már drágábban fog bekerülni...

avatar #48
ULTRA 2008. november 3. 2693 hozzászólás 87.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Az biztos hogy CRT a legjobb!!!! Az alap! De szerezz már nekem egy zsir uj Viewsonic vagy Eizo 19" ost. És eskü te vagy az isten.Már csak TALÁN külföldröl lehetne rohadtul körülményesen szerezni és piszok drágán.Rádásul baromisok helyet foglalna.Nekem egy 2ms es Samsungom van.És tökéletesen adja.Ioszonyat éles a képe.Szépek a szinek szoval game re tökéletes.Az új LG -k is gyönyörüek és szuperek.És nem kerülnek ennél a Benq nál többe!!!!!!Szoval ez a lényege a dolognak de mégha van is 5ezer forint külömbség még ha kell összkuporgatom akárhogy mert megéri.

te magyar arakat nezel? nalunk a 100dollaros Eee pc is 80-100k :D

ney - :FFFFFFFFF: anyádcsüngőcsöcsét csörgessed te csörrfejü
avatar #47
CyClotroniC 2008. november 3. 13246 hozzászólás 2.
Válasz SwedeN #0. hozzászólására

Az biztos hogy CRT a legjobb!!!! Az alap! De szerezz már nekem egy zsir uj Viewsonic vagy Eizo 19" ost. És eskü te vagy az isten.Már csak TALÁN külföldröl lehetne rohadtul körülményesen szerezni és piszok drágán.Rádásul baromisok helyet foglalna.Nekem egy 2ms es Samsungom van.És tökéletesen adja.Ioszonyat éles a képe.Szépek a szinek szoval game re tökéletes.Az új LG -k is gyönyörüek és szuperek.És nem kerülnek ennél a Benq nál többe!!!!!!Szoval ez a lényege a dolognak de mégha van is 5ezer forint külömbség még ha kell összkuporgatom akárhogy mert megéri.

Márpedig az LG abszolút sehol sincs se a monitor, se a TV fronton. Felkapott márkanév, de ha utánanézel a teszteken azért akadnak nála is hiányosságok, plusz elég magas a meghibásodási aránya, TV-knél talán a legnagyobb. Nem azt mondom, hogy szar, de messze nem annyira jó, mint amennyire itt bepromózod. A Samsung is ugyanúgy dél-koreai gyártó, szóval vigyázni kell vele, de mivel 1 éve 3 éves subpixel garanciával vettem a moncsit, így azért nyugodtabb vagyok egy fokkal. CRT-t és 22 alatti monitort meg már 2008-ban nem igen fogok venni. Persze ha valakinek CSAK és KIZÁRÓLAG csak játékra kell, annak szíve joga, hogy mire költ, de szerintem azért egy monitort nem csak azért vesz az ember, hogy legyen min CS-zni :D

http://www.youtube.com/user/Devian7ube