as_metalgearsolid (+ de_ valtozat) Téma: Counter Strike

Itt van a legelso magyar as_ map.

A palya a Metal Gear Solid nevu jatek elso teruletet dolgozza fel, be kell juttatni a VIP-t (Solid Snaket :P) a terrorista bazisra. Elegge nehez map, van egy lift meg egy szellozo rendszer ahol fel lehet jutni a ket bejarathoz, viszont ezek elegge kozel vannak egymashoz. A plane meg az, hogy csak ugy, mint a jatekban, az also szinten kezdenek a ctk, harom terroristaval egyetemben.

Tovabba, mivel nem akarom, hogy valami tizenketeves kolyok visszaforgassa a mapom es sajatjanak titualva eloalljon vele, csinaltam egy defuse valtozatot is a belole, ahol a terroristaknak fel kell robbantaniuk a helikoptert.

Ami meg erdekelhet titeket: Fellottem egy gyorsan osszeeszkabalt honlapot es reggeltem egy Twittert is, ahol ha nagy ritkan keszitek egy palyat, jelzem.

Vegul pedig egy lista az eddig mapjaimrol (elkeszules sorrendjeben): Aim_becup es fy_becup; Hobo_fight; ka_crane_sprt; fy_flashingtom; sprt_hangar; ka_bleach; he_sprt_prison; fy_popcorn; fy_pumpitup; fy_themoon; ka_aquarium; he_dragonball; ka_freezer; fy_sprt_library; ka_smallsea; fy_fastpump; fy_3store; de_sprts_Dracula; fy_sprt_office; carsncops; de_kobanya; de_tesco; as_metalgearsolid; de_metalgearsolid;