incentive.stYle @ ICL!:D Téma: Counter Strike

na most értem haza rokonoktol a jo hosszu es szep husveti unnepek utan szal ugy gondoltam irok egy kis beszamolot. akit erdekel olvassa el akit nem csumi!:D

all in all nagyon tetszett a LAN! full elismeresem a rendezöknek nagyon sokat tanultak elsö icl ota es mar egy szintre tolnam a becupal ezt az iclt! persze igaz csak 8 csapat volt de a helyszin nagyon jo volt, az adminok bar nem voltak mindig tul kompetensek (ponti:DD) de nagyon jo fejek es segitö keszek voltak 🙂 az hogy megoldhato volt hogy szombaton lejatszhassuk az egeszet mivel vasarnap unneppi ebedre kellett mennem többek közt nekem is megszeretnem ezuttal köszönni. jo lan volt, meg ilyet:)
ennyit a lanrol, most jön az incentive!:D
na szoval annyit kell elöre tudni hogy mi egy full mix voltunk. lan elött jatszottunk talan 4-5 meccset es ugy mentunk le a lanra (a csapat legtöbb tagja 25- oraval) hogy ugy is ingyen van, hozzunk haza egy kis zsét. a többi csapatot nezve annyira nem is tünt az egesz olyan eselytelennek, föleg az elsö meccs utan amikor megvertük a kesöbbi döntös partnerünket az ancients-öt 200 nézö és shoutcast elött. miutan megvertuk az ancit ugy gondoltuk a legrosszabb mar mögöttünk van a többi csapaton majd atgyalogolunk mer ugysem lövik lanon:D sajnos az egesz nem terv szerint alakult es lassacskan rajöttünk hogy ez a mi kis mix csapatunk nem ugy müködik mint mi azt hittük hanem inkabb a regi incentive[RS]-es idökre emlékeztetett (aki nem tudja mikor össze altunk koby-val es dajer-al ami papir forman nagyon erösnek tünt de egyszerüen nem müködött rendesen).
igy mar a következö meccsünkön problemak voltak a vedessel d2n es majdnem kikaptunk az SD-töl akiket neten elegge bealaztunk lan elötti heten:D de amugy full jo fejek a sracok ahogy az összes csapat aki lent volt lanon. nem ismertem kb senkit de nagyon kellemes hangulat volt az egesz lanon mindenkivel lehetett dumalni, ugye kevesen is voltunk. mit mondjak, en elveztem az egeszet nagyon:D utana idegesen es faradtan fel oraig kerestünk miko audijaval es noiz gps-es szuper modern elektromos vmi fasz telefonjaval valami szalast, mer ugye erre nem gondoltunk mikor lementunk a lanraXD
hat igen kb haromnegyed ora utan sikerült talalni valami kis panzioban ahol a nö aki kiadta nekünk a szobat siman lehetett volna frankenstein felesege. szal duplan zartuk be az ajtot az ejjel:D kis sakkozas, cigizes es dumalas utan szepen leisfekudtunk hajnali 2kor hogy most meg van 5 orank aludni es ha nem alszunk holnap nem löjjük (by me and miko:D).

masnap kis tipikus incentive-es autokazas utan (ulunk 5en az audiban, 50-es volumeval pörög a zene, mindenki tancol es enekel) el mentunk a lanra hogy elkezdjuk a meccset az INV ellen (akik amit hallottam mar reggel 5 ota ott ültek es dmeltek, en nem lattam csak meseltek) akikröl ugye azt gondoltuk easybe meglesz a meccs mer nofear ugyse lövi lanon! hat jol pofara is estünk mivel nofear ct-be nukeon masodik körbe dezi ecojukba bekezdett egy 4 1hit dezivel amit követett egy 30-5ös stat es egy 13-2es bevedes. hat jo, 2 kör t-be. mondtuk „MAJD VALAHOGY CSAK BEVEDJUK BAZDMEG”. eleg jol fel is meneteltunk egy ideig mig valahol megtörtünk (ismét nofear lötte kint az 1hiteket, dezivel kiszedte miko-t aki wpzett akko helo) es kikaptunk. hat eleg durva reggeli pofon volt, pzr megprobalta bemeselni nekunk hogy a reggel volt a hibas. de mi ketten mikoval tudtuk hogy itt valami nem mukodik a csapatban.

kis cigizes es emozas utan következett a köv ellen, nevszerint a „WiLD MULTIGAMING”. azt erdemes tudni hogy lan elött mar jatszottunk a wild-el 2 mapot amiböl az egyiken egy döntetlent harcoltunk ki masodikon meg egy eleg csunya vereseget szenvedtünk de ugy mentünk le lanra hogy kb remeltuk hogy nem lövik meg azt mint neten (en egyedul vhoorykarol tudtam hogy igen mivel voltam mar elötte vele becupon:D). tuscan volt a map, hoztak a pisztolykört ha jol emlekszem es utana mi feljöttünk 3-3ra aztan hirtelen dejavu-m lett. igen, benyomtak egy rr-t a meccs közepen. d-lan feeling. mi is meg a wildesek is felugrottunk a szekekröl full idegesen hogy „MI A FASZOM VAN?”. hivtunk admint akik megneztek a logban az ipcimet arrol aki nyomta az rr-t es 20 percig tartott meg atneztek mind a 10 gep ipjet hogy kinyomta az rr-t es vegeredmenyben az derult ki hogy valaki mas nyomta. tök mindegy. vissza ültünk a gepekhez. na mehet a lo3. kifagyott a szeró…:_D igen igen volt par hiba itt is, de közel nem lehet össze hasonlitani avval ami anno d-lanon volt. mindegy, retry, ujra fel es 3-3rol indultunk. persze a wild szarabbul jart mivel mi sk-ztunk volna es 10k-val ugye meglett a fegyo de ugyanezt volt velunk anno d-lanon haxxcients ellen es hat mit mondjak. törtenhet ilyen:D lejatszottuk a meccset a vege fele kezdtunk rendesen bele jönni. löttünk szépeket, minden. egyszer csak David a wild-böl kifagyott egyböl nyomtuk a pause-t vissza jött es 400as pinge volt. faszom tudja mi volt a gepevel az a lenyeg hogy lehoztuk a tuscan-t (ami kb a leggyengebb mapunk volt a d2vel) es huztunk ki cigizni. az uton befele odajött hozzank a wild hogy elvileg valami codos vagy egyhatos vagy valaki nyomta az rr-t es mondtak az adminok hogy ujra jatszhatjuk. hat igen, akik ismernek engem azok tudjak milyen jo szivü ember vagyok en is meg a többiek is (WAHHAHAHAHAHAH) szoval bele eggyeztünk hogy ujra lejatszuk a meccset az ebedszünetbe vagy amikor akad ra tájm. beszolt az admin hozzank hogy na mehet a wild ellen live, de aztan megse aztan megis aztan megse.

vege az lett hogy következett a köv meccs. dalay lamas ellen trainen. na igen ez volt az a meccs ami az egesz lanon a legjobban baszott fel. mivel miko, aki meccs elött kicsit fellett pofozva hogy mi a fasze nem lövi ugy mint szokta:D, nagyon durvakat szakitott ezen a meccsen, lött is egy acet, 2 negyes meg mittomen mit az a lenyeg nagyon durvan tolta azon a waron a srac:D de ct oldal vege fele elbasztunk par kört a lenyeg a vegen 11-4el fordultunk a mi javunkra. veszthetetlen meccs. gondoltuk mi ! persze mi törtent. elbasztuk. meghozza rendesen. a mindent eldöntö kör 11-3nal amikor orditottunk egy uj „1-2-3 INCENTIVE”-t hogy ezt most mar lekell hozni döntetlenre es elkezdtuk tamadni kintit kirazott a hideg ahogy haltak a tarsaim hatoson. vegulis miutan lelöttem trance-t kakas alatt MIKO incentive-s buzi társammal maradtam 2v2-be. miko beorditja: „VARJ CROOPY VARJ MEG”. mondom jo lekempelek kicsit ide kakashoz megvarom mig miko ct-röl oldalba lö legalabb egyett. az egyetlen dolog amire nem figyeltunk… THE TIME. igen, annyira koncentraltunk az egeszre hogy a legfontosabbra nem figyeltunk, az idöre. lejárt az idö. a mögöttünk ülö nemtom hány ember fogta a fejét mi meg mikoval ketten orditottunk. kimentunk letörten, depresszivan, idegesen az audihoz. ragyujtottunk. es emoztunk. na ez kiraly feeling a köv ellenhez! wild multigaming, tuscan. hogy kuli szavait ismeteljem „nagy kabattal mentunk arra a meccsre” igen igy volt. azt gondoltuk azokat nem basszuk el amiket elsö meccsen elbasztunk es megjobbak leszünk. valtoztattunk a vedesen, mivel a kis lerako amit eddig daeron meg pzr vedett egyfojtaba bejött es ugy ereztuk hogy az incentiveseknek az incentivesekel kene vedeni es a netplayerseseknek a netplayersel ergo én mikoval és pzr noiz-al. daeron betölti a közép szerepet. elsö harom kör. miko 9-0 stat, croopy 6-0 stat. igen ugy ereztuk ez most befog jönni VISZLÁT WILD. sajnos nem ugy jött es most meg cican meg közepen meg mindenhol voltak problemak. a legutolso kör erdekes volt 15-14es álásnal aszem mikor miko maradt 1v1-be es felvett es 7 golyos m4et es nem birta a gyereket lelöni aki szedte a bombat a 7 golyobol a gyerek vegig szedte es evvel kaptunk ki. nem voltunk valami szerencsesek ezen a lanon. whatever. kiszoptunk egy eleg izgalmas es hosszu meccsen 16-14re. felaltuk a szekekröl. mentunk kezet fogni. ki a kocsihoz. letörten. szomoruan. emo time again.

legfökebb en. pzr probalt felviditani engem meg a többieket de nem segitett semmi. össze voltunk esve mint a szar. mikor elindultam dajeral es mikoval cigiért beszelgettunk kicsit es hogy ez mekkora szégyen hogy igy beégünk, és hogy igy lejövünk hogy ezt megnyerjük aztán mindenkitöl kikapunk aki ellen nyerésre számitottunk. és hogy ha nem erünk el most top3-at 100% hogy mind a harman eltününk a sceneböl meg stb.stb.stb. feszültek voltunk, szomuruak. igen. geci szar erzes lemenni lanra es kiszopni!XD vissza mentünk pzr-hez es noiz-hoz en elmentem a mozsdoba probaltam realizalni az egeszet, meg hogy mi savat kaphatunk most eppen totalcs-n stb. kijöttem a mozsdobol. oda rohan hozzam miko meg dajer. „CROOPY. EZT A LAN MOST MEGNYERJUK VÁGOD?! ÖSSZE KAPJUK MAGUNKAT ES SZETLÖVÜNK MINDENKIT!” ezekre a meghato szavakra komolyan nem tudom miert.. de felebredtem! mind a harman ujra raktuk az egesz counter-strike mappankat hogy majd jobban adja ha ujra rakjuk a becup guit. következett a Limited edition. par nagyobb/ismert nev volt ott. es ez a meccs nagyon fontos volt egyreszt a moralunknak masreszt hogy a versenyben ne merüljünk el teljesen az utolsok közé. miko ötletenek hogy csinaljuk azt amit anno incentivel becupon hogy össze alunk mint egy futball meccsen es beszeljuk meg minden meccs elött hogy milyen fontos meg stb es egy ezt követö INCENTIVE üvöltés, persze üröltem. meg is csinaltuk a meccs elött es leültünk a gepekhez. legfökebb pzR-t fogta meg az egész mivel a LE ellen infernon az az Ö meccse volt. nagyon durvan jatszott szarba lött mindenkit stb stb KIRALY VOLT. es igen eleg magasan megisvertük a LE-t. ez volt az elsö meccs ahol lehetett erezni hogy lehet hogy ezen a lanon meg lesz valami. kész fogás kis pihenés és relaxolozás után következett egy elég lájtos war a provoccateam ellen. persze ezt nem azert mondom mert lanyok;) egyszeruen mas szintet jatszottunk a mi felerösödö incentive es ök. en szemely szerint vegig chatteltem a herczegh csabával a meccsett és halgattam full hangerövel a zenét. elég magasan is nyertünk, aszem hoztak 4 kört? kézfogás, levonulás, cigizés. egy ELÉG hosszú szünet után következett a szétlövés.

elsö meccs. INV. de_nuke. igen ismét DE-JA-VU. ugyéreztük hogy kaptunk egy második esélyt hogy új erövel bebizonyitsuk hogy mi képesek vagyunk megverni nofearéket. beisválaltunk a nevükben egy REVENGE-t a becup feelingért (ami röviden annyit jelent hogy BOSSZÚ). öszintén annyira nem emlékszem már a meccsre csak annyira hogy geci jók voltunk és elég magasan meg is vertük öket:D következö meccs. ismét WiLD. ezuttal de_train. késkört buktuk, t-be kezdtünk. röviden: 15-15. egy kis veszekedés után hogy hosszabbitásnál átkell e álni vagy nem és egy KODIAK döntés után hogy „igenis az incentive-nek átkell álnia mert én wild fan vagyok” (csak vicc nyugi csak vicc:D) megnyertünk egy nagyon nagyon izgalmas hosszabbitast es bekerültünk a felsöagi döntöbe ahol talalkoztunk regi arcokkal: az ancientsel:D

meccs elött beszelgettunk kicsit hogy most milehet mivel miko es dajer jatszottak mar egy mixel d2-n elötte ancival es ki is kaptak mer „kuLi 30-at lött és nem lehetett átugrani középen még 5 füstel se”. map most is d2 lett. t-ben kezdtünk. elég jól támadtunk ha jol emlékszem 8-7re be is támadtuk a mapot. átmentünk ct-be de 1 körnél többet nem birtunk bevedeni:D nem tudom mi volt a problema egyszeruen nem ment. az ancients aki ahogy lestem mikor bementem a cigimert redline aimozott meg vegig ameddig mi kint enekelgettunk meg tancolgattunk a kocsinal. a teljesitmenyuk 180 fokoson meg is valtozott az elsö infernos meccsünkhöz képest. sokkal durvábban löttek. szoval igen kikaptunk utana kezfogas utan 10en össze altunk a csarnok elött beszelgetni meg cigizni kicsit. ott megkerdezte kodiak mix vagyunk e meg mennyit gyakoroltunk erre a lanra. miutan mi is megkerdeztük öket közölték velünk hogy ök egy honapon át heti 3szor kb 3-4 wart lenyomtak de csak egyetlen egy meccset nyertek meg XD és miután megmondtuk nekik hogy mi mennyit gyakoroltunk/jatszottuk elegge leisesett a szájuk:D whatever kicsit röhögtünk, beszélgettünk és vártünk hogy most a wild vagy a dl lesz az alsoági döntös ellenfelünk.

kiderült hogy a dALAY lAMAS. de_inferno a map (ami a legjobb mapunk volt a lanon btw) es go a szerokra!:D fantasztikus meccset jatszottunk a dl ellen amit mar 15-9re aszem vezettük de nagyon szépen vissza harcolta magát a dalay lamas. azazel szavait idezve: „ilyen meccsekert eri meg jatszani ezzel a szutyokkal”. egy ismét nagyon izgalmas hosszabbitásban noiz lehozta az utolso mindent eldöntö 1v2-t és evvel bejutottunk a döntöbe ISMÉT az ancients ellen. pontyi admin barátunk eléggé ránk is ilyesztett mikor közölte velünk hogy dust2 meg tuscan lesz a 2 map de peza aszem utana megmondta nekunk hogy train es nuke lesz mégis:D fel a szeróra. késkört hoztuk. ct-be kezdtünk nukeon. „bevédeni csak nem olyan nehéz”. jol is jatszottunk aszem 10-5el fordultunk annyira nem emlékszem már olyan pontosan nagyon késö volt a döntö de a feladat megvolt. 6 kört betámadni. gondoltuk valahogy csak össze hozzuk. de ez volt az a meccs ahol szerintem kicsit vissza jött a régi ancients skill meg hangulat nagyon pörögtek ök is meg mi is csak mi egyszerüen nem tudtunk a beton védelem ellen kört támadni:D ahogy kodi a meccs után mondta „mixként lehetetlen egy felkészült csapat ellen”

whatever 16-11re kikaptunk a döntöben. de nem törtünk össze mivel mindenki emlékezett még milyenek voltunk délelött már csomagolni akartunk haza és nagyon durván össze szedtük magunkat és egy büszke masodik helyet elértünk a végére. miután ponti elöször aztmondta nekünk hogy 100 000 értékü a fönyeremény de késöbb kiderült hogy a második 100k és az elsö 120k a nyereménnyel és full megvoltunk mindannyian elégedve. kis várakozás után megkaptuk a kupát, érmeket meg alaplapokat és pakoltunk a kocsiba és huztunk haza mindannyian. en pécsre rokonokhoz vasárnap reggel 4re értem be ugy hogy aludtam 3 órát a kocsiban:D all in all nagyon jó lan volt, full megérte lemenni és örülök neki hogy igy alakult minden:)

szeretnék köszönni pzR-nek a lehetöségért hogy rámirt hogy velem szeretne menni icl-re és álja a kölcségeket:D lávjú:P másrészt a csapatomnak az incentive-nek nagyon jól éreztem magam velük sztem az egyik legjobb lan volt ilyen szempontbol:D

grat az ancients-nek. nagyon jó meccseket játszottunk és ugyanugy a dl-nek. gratula a wild-nek is, nem szamitottam ra hogy ilyen jol fognak jatszani de a sok edzes meghozta gyümölcseit. nagyon jol jatszottatok sracok. remelem ezzel a harom enemy-vel (talan ancit leszamitva ha nem maradnak egyutt tovabbra is) talalkozunk meg, ha lemegyunk, több lanon is mert nagyon izgalmas es jo meccseket jatszottunk. jo tarsasag is voltatok meg minden:D

na aki elolvasta kap egy puszikat aki nem annak a kurva annyja!:D

helyesirasi hibakert nem tehetek sose tanultam ezt a nyelvet:)

még annyit hogy ugye volt shoutcast meg lesznek demok + készitettünk egy csomó képet meg videot szóval eléggé 100% hogy fog készülni egy incentive @ ICL movie:)

na és itt az elátkozott szám amit beszéltük a dajeral hogy minden meccs elött mikor erre flasheltünk kikaptunk:D:D

glhf és mayBeCUp 😀